ακομα κραταει η ιστορια με τη νταλικα?ποσο ειναι τωρα 3-4 χρονια??αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη
Last edited:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΗΧΟΜΙΜΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Ο συγκεκριμένος σίγουρα ήταν επιστήμονας.... .what. τι να πει κανείς... Αλλά φταίνε και οι σύλλογοι και ο τύπος που δεν κάνει αναφορά και δεν πιέζει καταστάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΗΧΟΜΙΜΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Κλεισε τσοκΠρωινή βολτίτσα για την άθληση απέδωσε τέσσερις τσιχλίτσες και ένα κότσυφα. Το μέρος που είχα σκεφτεί να πάω είχε κλείσει απο τον καιρό και ψιχάλιζε οπότε πήγα σε άλλο. Εχουν κατέβει τα πουλιά, με υπομονή και αρκετό περπάτημα κάτι γίνεται. Οχι χαμός αλλά ένα κουτάκι το έριξα. Εχασα και κάποια, αλλά όχι σαν το χθεσινό δράμα.
Καθημερινές έχει ησυχία, τα πουλιά δεν τα προγκάει κανείς και όλο και κάτι γίνεται.
Με πέντε άστρα, 8άρια και 28 γραμμάρια έχω αρκετά τραυματισμένα. Να πάω στα τέσσερα, στα 9άρια ή στα 31; ή όλα μαζι;
Μπορεις αν θες να πεις σε πιο μαγαζι ηταν δεν ειναι κακο νομιζω απο την στιγμη που το κανουν φανερα....θελω να παω να παρω 2-3.ban.Ο συγκεκριμένος σίγουρα ήταν επιστήμονας.... .what. τι να πει κανείς... Αλλά φταίνε και οι σύλλογοι και ο τύπος που δεν κάνει αναφορά και δεν πιέζει καταστάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση......
Δεν έχεις άδικο να του κάνω και διαφήμιση .xm.Μπορεις αν θες να πεις σε πιο μαγαζι ηταν δεν ειναι κακο νομιζω απο την στιγμη που το κανουν φανερα....θελω να παω να παρω 2-3.ban.
Ετσι του πρεπει φιλε μου...αφου δεν ντρεπονταιΔεν έχεις άδικο να του κάνω και διαφήμιση .xm.
Τι διαφήμηση ,απλά δεν θα ξαναπατήσουμε.Αυτοί πρέπει να ξεμπροστιάζονται.Δεν έχεις άδικο να του κάνω και διαφήμιση .xm.
Αυτοί πρέπει να ξεμπροστιάζονται.
Στον χώρο των κυνηγομάγαζων οπως παντου βρίσκονται και τέτοιοι επαγγελματίες οι οποίοι προκειμένου να κερδίσουν πουλάνε οτι τους ζητηθεί.Η παρανομία εχει περάσει βαθια στο πετσί μας και αν δεν το καταλαβουμε δεν θα διορθωθούμε ποτέ.Μιλάω γενικότερα σαν λαός.Δημητρη η εντυπωση μου ειναι οτι αυτοι που παρανομουν ειναι περισσοτεροι και απο τους νομιμους.[/QUOTE
Όλα μαζί είναι ΟΚ.Πρωινή βολτίτσα για την άθληση απέδωσε τέσσερις τσιχλίτσες και ένα κότσυφα. Το μέρος που είχα σκεφτεί να πάω είχε κλείσει απο τον καιρό και ψιχάλιζε οπότε πήγα σε άλλο. Εχουν κατέβει τα πουλιά, με υπομονή και αρκετό περπάτημα κάτι γίνεται. Οχι χαμός αλλά ένα κουτάκι το έριξα. Εχασα και κάποια, αλλά όχι σαν το χθεσινό δράμα.
Καθημερινές έχει ησυχία, τα πουλιά δεν τα προγκάει κανείς και όλο και κάτι γίνεται.
Με πέντε άστρα, 8άρια και 28 γραμμάρια έχω αρκετά τραυματισμένα. Να πάω στα τέσσερα, στα 9άρια ή στα 31; ή όλα μαζι;
31γρ, 9άρια, με 4* = το φάρμακο τουςΝα πάω στα τέσσερα, στα 9άρια ή στα 31; ή όλα μαζι;
Με πεντε αστρα δοκιμασε 9αρια, αλλιως κλεισε τσοκ σε 4αρι για 28γρ 8αρια...Με πέντε άστρα, 8άρια και 28 γραμμάρια έχω αρκετά τραυματισμένα. Να πάω στα τέσσερα, στα 9άρια ή στα 31; ή όλα μαζι;
εξωτερικά;;;;;;καλησπερα παιδια..που μπορω να βρω τσοκακια breda...?
http://www.kalkantzakos.com/default.aspκαλησπερα παιδια..που μπορω να βρω τσοκακια breda...?