Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
... ή να έρθουν και άλλα ;) Σε κάποια φάση σήμερα κατάλαβα χειμώνα. Έριχνε αυτήν την παγωμένη σκόνη (ψιλό παγωμένο χιονόνερο) :)

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ άναψα και θα την κάνω την βόλτα μου τελικά αύριο με ένα φίλο παρέα. Περπάτημα όσο δεν πάει… :)

Φιλαράκι δεν κατάλαβα τον γέλωτα, όπου σε έστελνα την Κυριακή βάραγες 1 τσίχλες, άλλο που έπρεπε να βάραγες από 3 ... .yel. Ο Ζολώ βαρέθηκε να του λέω σήμερα, έχω τρεις ξάπλα κάτσε να τις βρω ... .sarcastic.

μάαααλιστα....μμμ ωραία.....

ρε Χελάς που σου χρειάζεται να σε πάει ζι γά.......

Λέγαμε να πάμε και για απογευματινό αλλά βαρέθηκα. Εξάλλου η 25ή μπήκε στην πουλιάστρα 50 μέτρα πριν το αυτοκίνητο. Η ρούτα που αποφασίσαμε να κάνουμε το πρωί ήταν απογοητευτική αφού ο βοριάς τα είχε στιβάξει τα πουλιά σε πιο απάνεμα μερη και έτσι χάσαμε 2 ώρες περπάτημα με 2 τσίχλες κρεμασμένες. Στην συνέχεια όμως τις πετύχαμε. Το δις εξαμαρτείν ..., οπότε φορτωμένος μόνο με Euromix σήμερα κάτι έγινε. :) Η 25άδα αφιερωμένη στον Άκη ... :D Κάτι έχει πάθει τελευταία αυτό το όπλο και δεν φεύγει τίποτα.....shoot.

μπραβο ρε παιδες...αλλα απο την αλλη ρε φιλε ποιος καθεται να της μαδησει ολες αυτες??.yelling.
λες να βαλω πωλητηρια??? παντως με το κωνο χθες ολα τα πουλια που πηρα πεφταν σα πεφταστερια , αφηναν ενα ντοιυμανι πισω απο πουπουλα συνεχομενο...αλλες περιμενα ποση ωρα να πεσουν .buy..buy.

ρε Χελάς που σου χρειάζεται να σε πάει ζι γά.......
Καλα να παθετε γιατι τον αφηνεται να το παιζει killer machine... .buy buy. Θα σου τον κοψω εγω το βηχα Γιωρικα, αλλα λεω κ εγω να κανω καιρο να ξαναπαω μαζι σου για κυνηγι μηπως με αυτα που δω βαλω κ εγω πωλητηριο στη Benelli... .ha ha ha.
Με 2 κουτια euromix παιρνει 40 τσιχλες... Με ποσα παιρνει 25???? Απλη μεθοδο των τριων και απο δω κ περα στον Γιωρικα θα δινεται μονο 32 φυσιγγια γιατι κυκλοφορει κ θηροφυλακη... .yelling.
Περα απο την πλακα, ωραιοι... .well done.

Καλα να παθετε γιατι τον αφηνεται να το παιζει killer machine... .buy buy. Θα σου τον κοψω εγω το βηχα Γιωρικα, αλλα λεω κ εγω να κανω καιρο να ξαναπαω μαζι σου για κυνηγι μηπως με αυτα που δω βαλω κ εγω πωλητηριο στη Benelli... .ha ha ha.
Με 2 κουτια euromix παιρνει 40 τσιχλες... Με ποσα παιρνει 25???? Απλη μεθοδο των τριων και απο δω κ περα στον Γιωρικα θα δινεται μονο 32 φυσιγγια γιατι κυκλοφορει κ θηροφυλακη... .yelling.
Περα απο την πλακα, ωραιοι... .well done.
Δωστου να καταλάβει του καμπεόνες λεβέντη μου...αχαχαχαχα ....
κάποια στιγμούλα του τέλειωσαν τα φουσέκια του παιδιού.... και ξέπεσε στην ανάγκη μου...

Βρε σουπιά, η καρτερίσια η τουφεκιά του απογευματινού είναι 10 φορές πιο εύκολη από την περπατητη. Βρες μου εσύ απογευματινό σαν αυτά που πάει ο Άκης και θα τα πούμε φιλαράκι... .yel.
Α και που είσαι, εμένα να με βάλετε στο καρτέρι που περνάνε ψηλά και για να τις σκοτώσετε βάζετε στις Benelli 2* και 1* ... .sarcastic. .big smile. .very funny.

Λέγαμε να πάμε και για απογευματινό αλλά βαρέθηκα. Εξάλλου η 25ή μπήκε στην πουλιάστρα 50 μέτρα πριν το αυτοκίνητο. Η ρούτα που αποφασίσαμε να κάνουμε το πρωί ήταν απογοητευτική αφού ο βοριάς τα είχε στιβάξει τα πουλιά σε πιο απάνεμα μερη και έτσι χάσαμε 2 ώρες περπάτημα με 2 τσίχλες κρεμασμένες. Στην συνέχεια όμως τις πετύχαμε. Το δις εξαμαρτείν ..., οπότε φορτωμένος μόνο με Euromix σήμερα κάτι έγινε. :) Η 25άδα αφιερωμένη στον Άκη ... :D Κάτι έχει πάθει τελευταία αυτό το όπλο και δεν φεύγει τίποτα.....shoot.

.well done.
Ωραίοι οι κυνηγαραίοι!!!

Επισημη πρωτη για το καινουριο μου οχημα σημερα με εξορμηση στα γνωστα λημερια περιξ θηβων, το μονο που ευχαριστηθηκα ηταν το αμαξι...Απο κυνηγετικο ενδιαφερον καρτερι τιποτα περπατησα και λιγο μπας και τουφεκισω εστω ειδα μονο μια τσιχλα...οτι χειροτερο εχω δει στα κυνηγετικα χρονικα ειναι φετος...

Μεσσηνία απελπισία. Απο το πρωι μια τσίχλα. Πριν 15 μερες κατι ειχε. Τωρα σχεδον τιποτα. Αναρωτιέμαι τι να κανω αυριο, γιατι επανάληψη του σημερινού δεν παιζει.
Στο απογευματινό καρτερι μου μαζεύουν ελιές οποτε άκυρο και εκει. Εχω κάτσει καπου αλλου και χαζεύω μπας και δω τιποτα και το εχω ρίξει στους ξηρούς καρπούς του Διονύση.
Σε λιγο αντι για σκαμπό θα βγάζουμε τραπεζάκι με ουισκάκι μιλώντας για πουλιά.

Γιωργο μολις γυρισω θα σου δωσω την δικια μου να κυνηγησεις μαζι με 25 φυσιγγια..;)

Εχει και δικά του άμα χρειαστεί παραπάνω ρε φιλαράκι..sarcastic.

Eεεε. Δημητρη ο Γιωργος θελει το πολυ 32 φυσιγγια μαζι του... Εκτος του οτι ειναι μπουκα-φωτια, θελει κ να ειναι αναλαφρος... .ha ha ha.
Με γνωστους απο τσιχλοχωριο της Μεσσηνιας που μιλαγα σημερα, λιγα πραγματα ακομα στα ημιορεινα...

Status
Not open for further replies.
Back