K εγω το ιδιο....αν κ ειχε 13 βαθμους... ή να έρθουν και άλλαΣε κάποια φάση σήμερα κατάλαβα χειμώνα. Έριχνε αυτήν την παγωμένη σκόνη (ψιλό παγωμένο χιονόνερο)
![]()
K εγω το ιδιο....αν κ ειχε 13 βαθμους... ή να έρθουν και άλλαΣε κάποια φάση σήμερα κατάλαβα χειμώνα. Έριχνε αυτήν την παγωμένη σκόνη (ψιλό παγωμένο χιονόνερο)
![]()
... ή να έρθουν και άλλαΣε κάποια φάση σήμερα κατάλαβα χειμώνα. Έριχνε αυτήν την παγωμένη σκόνη (ψιλό παγωμένο χιονόνερο)
![]()
Παρε φυσιγγια....Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ άναψα και θα την κάνω την βόλτα μου τελικά αύριο με ένα φίλο παρέα. Περπάτημα όσο δεν πάει…![]()
Φιλαράκι δεν κατάλαβα τον γέλωτα, όπου σε έστελνα την Κυριακή βάραγες 1 τσίχλες, άλλο που έπρεπε να βάραγες από 3 ...Ο Ζολώ βαρέθηκε να του λέω σήμερα, έχω τρεις ξάπλα κάτσε να τις βρω ...
![]()
Λέγαμε να πάμε και για απογευματινό αλλά βαρέθηκα. Εξάλλου η 25ή μπήκε στην πουλιάστρα 50 μέτρα πριν το αυτοκίνητο. Η ρούτα που αποφασίσαμε να κάνουμε το πρωί ήταν απογοητευτική αφού ο βοριάς τα είχε στιβάξει τα πουλιά σε πιο απάνεμα μερη και έτσι χάσαμε 2 ώρες περπάτημα με 2 τσίχλες κρεμασμένες. Στην συνέχεια όμως τις πετύχαμε. Το δις εξαμαρτείν ..., οπότε φορτωμένος μόνο με Euromix σήμερα κάτι έγινε.Η 25άδα αφιερωμένη στον Άκη ...
Κάτι έχει πάθει τελευταία αυτό το όπλο και δεν φεύγει τίποτα.....shoot.
![]()
.buy buy.....χθες ολα τα πουλια που πηρα πεφταν σα πεφταστερια
Καλα να παθετε γιατι τον αφηνεται να το παιζει killer machine... .buy buy. Θα σου τον κοψω εγω το βηχα Γιωρικα, αλλα λεω κ εγω να κανω καιρο να ξαναπαω μαζι σου για κυνηγι μηπως με αυτα που δω βαλω κ εγω πωλητηριο στη Benelli... .ha ha ha.ρε Χελάς που σου χρειάζεται να σε πάει ζι γά.......
Δωστου να καταλάβει του καμπεόνες λεβέντη μου...αχαχαχαχα ....Καλα να παθετε γιατι τον αφηνεται να το παιζει killer machine... .buy buy. Θα σου τον κοψω εγω το βηχα Γιωρικα, αλλα λεω κ εγω να κανω καιρο να ξαναπαω μαζι σου για κυνηγι μηπως με αυτα που δω βαλω κ εγω πωλητηριο στη Benelli... .ha ha ha.
Με 2 κουτια euromix παιρνει 40 τσιχλες... Με ποσα παιρνει 25???? Απλη μεθοδο των τριων και απο δω κ περα στον Γιωρικα θα δινεται μονο 32 φυσιγγια γιατι κυκλοφορει κ θηροφυλακη...
Περα απο την πλακα, ωραιοι...![]()
Με 2 κουτια euromix παιρνει 40 τσιχλες... Με ποσα παιρνει 25???? Απλη μεθοδο των τριων και απο δω κ περα στον Γιωρικα θα δινεται μονο 32 φυσιγγια γιατι κυκλοφορει κ θηροφυλακη...![]()
Λέγαμε να πάμε και για απογευματινό αλλά βαρέθηκα. Εξάλλου η 25ή μπήκε στην πουλιάστρα 50 μέτρα πριν το αυτοκίνητο. Η ρούτα που αποφασίσαμε να κάνουμε το πρωί ήταν απογοητευτική αφού ο βοριάς τα είχε στιβάξει τα πουλιά σε πιο απάνεμα μερη και έτσι χάσαμε 2 ώρες περπάτημα με 2 τσίχλες κρεμασμένες. Στην συνέχεια όμως τις πετύχαμε. Το δις εξαμαρτείν ..., οπότε φορτωμένος μόνο με Euromix σήμερα κάτι έγινε.Η 25άδα αφιερωμένη στον Άκη ...
Κάτι έχει πάθει τελευταία αυτό το όπλο και δεν φεύγει τίποτα.....shoot.
![]()
σε οποιο κυνηγομαγαζο πας στα χανια εχουνε κι αν δεν εχουνε θα σου παραγγειλουνε.γυρω στα 45 ευρω κανει.πηγαινε στου μιχελακη στη γογονη.θα βρεις σιγουρα η στου μπουχλη στη περιδουναι εξωτερικα..
Εχει και δικά του άμα χρειαστεί παραπάνω ρε φιλαράκι.Γιωργο μολις γυρισω θα σου δωσω την δικια μου να κυνηγησεις μαζι με 25 φυσιγγια..![]()
.banana..banana..banana.Εχει και δικά του άμα χρειαστεί παραπάνω ρε φιλαράκι.![]()
Γιωργο μολις γυρισω θα σου δωσω την δικια μου να κυνηγησεις μαζι με 25 φυσιγγια..![]()
Εχει και δικά του άμα χρειαστεί παραπάνω ρε φιλαράκι.![]()