Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφη και εγω απο περιξ ελλοπιας.ειχε κατι πουλακια στο περπατητο παντα με πολλα κοτσυφια και λιγοτερες τσιχλες.εγω τα ειδα λιγοτερα απο την περασμενη κυριακη,και ακομα πιο δυσκολα να τα ντουφεκισεις.Με τσαντισαν σημερα τα κτικιαρικα.Ο απολογισμος 17 πουλακια 2 ατομα

Η δικη μου γνώμη με τις εικόνες που είχα στα μπασίματα φέτος είναι δεν έχουν μπεί πολλά πουλιά μακάρι να βγω λάθος και σε κάποιο χιονιά να εμφανιστουν στα πεδινά όπου πρέπει στα κλασσικά μέρη

Η δικη μου γνώμη με τις εικόνες που είχα στα μπασίματα φέτος είναι δεν έχουν μπεί πολλά πουλιά μακάρι να βγω λάθος
Μπορει να επελεξαν αλλους διαδρομους και να βρίσκονται στην ιταλια τα πουλια.η τουρκια κτλ

Πρωινό 4ωρο περπατητό για μένα κ το σκυλάκο μου,απέφερε 8 τσίχλες στο χέρι και αλλη μια χαμένη που επεσε σε πολυ πυκνό.Λίγες οι τουφεκιές,λίγα τα πουλιά,2-3 αμαξια μπεκατσάδες και ουτε μπαμ,ενα γνωστο 100αρι κοπαδι φασσες που όταν το γυρεύω παντα με στηνει κ τωρα που ειχα το σκυλο εριχνα σε τσιχλες μια 500αρα μετρα απ αυτο,σηκωνοταν εκανε κυκλους κ ξανακαθοταν στα ιδια δεντρα..ειχε κ προβατα μεσα εκει κ δ το ρισκαρα (και με το σκυλο παρεα)..παντως ηταν ευκαιρια,ειχε μονιμο ψιλοβροχο κ αρκετη ομιχλη.. Μενει η αναμνηση κ η αισιοδοξια για ακομα καλύτερα κυνήγια..

Μπορει να επελεξαν αλλους διαδρομους και να βρίσκονται στην ιταλια τα πουλια.η τουρκια κτλ
δεν το ξέρω Κωστάκη ο Δεκέμβρης χάθηκε αν μετά της 10 Γενάρη δεν εμφανιστούν σε τσιχλοτόπια όπως ο Μαλιακός Μεσσηνία αν.Πελοπόνησσο Σπάρτη Μολάους .....αντίο

δεν το ξέρω Κωστάκη ο Δεκέμβρης χάθηκε αν μετά της 10 Γενάρη δεν εμφανιστούν σε τσιχλοτόπια όπως ο Μαλιακός Μεσσηνία αν.Πελοπόνησσο Σπάρτη Μολάους .....αντίο
Για την Μεσσηνία που πηγα προσφατα σε ημιορεινη περιοχη ειδα πολλα πουλια στα πυκνα.Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν τσιχλες απλα θελει ενα γερο χιονακι στα ορεινα να τα κατεβασει πιο χαμηλα.

Για την Μεσσηνία που πηγα προσφατα σε ημιορεινη περιοχη ειδα πολλα πουλια στα πυκνα.Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν τσιχλες απλα θελει ενα γερο χιονακι στα ορεινα να τα κατεβασει πιο χαμηλα.
χιόνι και παγωνιά θέλει.....για να δούμε :)

Η δικη μου γνώμη με τις εικόνες που είχα στα μπασίματα φέτος είναι δεν έχουν μπεί πολλά πουλιά μακάρι να βγω λάθος και σε κάποιο χιονιά να εμφανιστουν στα πεδινά όπου πρέπει στα κλασσικά μέρη

Και πως να εχει Μακη. 4 μερες ηταν τα μπασιματα του Οκτωβρη

Και στην Ιταλια οι τσιχλοκυνηγοι κλαινε την μαυρη τους τη μοιρα. Μιλανε ηδη για τη χειροτερη χρονια στην ιστορια στο κυνηγι της τσιχλας. Οι καρπωσεις στα κλασσικα τσιχλοκαρτερια μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου, οι γερακοτσιχλες αφαντες τελειως ακομη και στα βορεια. Και στην Ιταλια το κυνηγι τελειωνει τελη Γεναρη.

Πεθύμησα ειναι η αλήθεια ενα περπατήτο με τα παιδάκια με τα 32 φυσίγγια στις τσέπες...yel. Αντε να δούμε πότε θα κανονιστει
Καλώς τα φρέσκα.
Χόρτασες απο φάσσα και τώρα θέλεις περπατητό για τσίχλα λεβεντάκο ;

Status
Not open for further replies.
Back