Και αλλά μέρη έχουν οικοδομηθεί η έχουν καεί.....κ τέλος α ανθρώπινος παράγοντας...πολλα ωραία μέρη με πυκνά πουρνάρια κ ρεματιές έχουν απαλλοτριωθεί κ εχουν γίνει χωράφια κ φυτευτεί
Και αλλά μέρη έχουν οικοδομηθεί η έχουν καεί.....κ τέλος α ανθρώπινος παράγοντας...πολλα ωραία μέρη με πυκνά πουρνάρια κ ρεματιές έχουν απαλλοτριωθεί κ εχουν γίνει χωράφια κ φυτευτεί
Μπορει να επελεξαν αλλους διαδρομους και να βρίσκονται στην ιταλια τα πουλια.η τουρκια κτλΗ δικη μου γνώμη με τις εικόνες που είχα στα μπασίματα φέτος είναι δεν έχουν μπεί πολλά πουλιά μακάρι να βγω λάθος
δεν το ξέρω Κωστάκη ο Δεκέμβρης χάθηκε αν μετά της 10 Γενάρη δεν εμφανιστούν σε τσιχλοτόπια όπως ο Μαλιακός Μεσσηνία αν.Πελοπόνησσο Σπάρτη Μολάους .....αντίοΜπορει να επελεξαν αλλους διαδρομους και να βρίσκονται στην ιταλια τα πουλια.η τουρκια κτλ
Αξίζει να πας μόνο για δαύτες..Κάποια φορά θα γυρίσει ο τροχός κ θα τις στήσεις εσυ στο εκτελεστικό απόσπασμα..,ενα γνωστο 100αρι κοπαδι φασσες που όταν το γυρεύω παντα με στηνει
Για την Μεσσηνία που πηγα προσφατα σε ημιορεινη περιοχη ειδα πολλα πουλια στα πυκνα.Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν τσιχλες απλα θελει ενα γερο χιονακι στα ορεινα να τα κατεβασει πιο χαμηλα.δεν το ξέρω Κωστάκη ο Δεκέμβρης χάθηκε αν μετά της 10 Γενάρη δεν εμφανιστούν σε τσιχλοτόπια όπως ο Μαλιακός Μεσσηνία αν.Πελοπόνησσο Σπάρτη Μολάους .....αντίο
χιόνι και παγωνιά θέλει.....για να δούμεΓια την Μεσσηνία που πηγα προσφατα σε ημιορεινη περιοχη ειδα πολλα πουλια στα πυκνα.Οποτε πιστευω οτι υπαρχουν τσιχλες απλα θελει ενα γερο χιονακι στα ορεινα να τα κατεβασει πιο χαμηλα.
κι όμως εγώ φοβάμαι ότι θ αργήσει να βγεί ο χειμώνας μέχρι τα μέσα Μάρτη να έχει κρύοΕίπανε για βαρύ χειμώνα φέτος άλλα πρέπει να έχασε το δρόμο...smashfrak.
Η δικη μου γνώμη με τις εικόνες που είχα στα μπασίματα φέτος είναι δεν έχουν μπεί πολλά πουλιά μακάρι να βγω λάθος και σε κάποιο χιονιά να εμφανιστουν στα πεδινά όπου πρέπει στα κλασσικά μέρη
Είπανε για βαρύ χειμώνα φέτος άλλα πρέπει να έχασε το δρόμο...smashfrak.
Και στην Ιταλια οι τσιχλοκυνηγοι κλαινε την μαυρη τους τη μοιρα. Μιλανε ηδη για τη χειροτερη χρονια στην ιστορια στο κυνηγι της τσιχλας. Οι καρπωσεις στα κλασσικα τσιχλοκαρτερια μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου, οι γερακοτσιχλες αφαντες τελειως ακομη και στα βορεια. Και στην Ιταλια το κυνηγι τελειωνει τελη Γεναρη.Μπορει να επελεξαν αλλους διαδρομους και να βρίσκονται στην ιταλια τα πουλια.η τουρκια κτλ
Καλώς τα φρέσκα.Πεθύμησα ειναι η αλήθεια ενα περπατήτο με τα παιδάκια με τα 32 φυσίγγια στις τσέπες..Αντε να δούμε πότε θα κανονιστει
Πεθύμησα ειναι η αλήθεια ενα περπατήτο με τα παιδάκια με τα 32 φυσίγγια στις τσέπες..Αντε να δούμε πότε θα κανονιστει