Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!Κούκλος είναι φίλε μου φτου φτου.
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!Κούκλος είναι φίλε μου φτου φτου.
Συμφωνώ ο Νοέμβρης δεν είναι καλός για Ατικοβοιωτια και για τα νότια γενικοτεραΜη στεναχωριέσαι φίλε μου θα αρθεί δε θα αρθεί η απαγόρευση; Μετά τα απογευματινά θα έχουν άλλη γλύκα...Επίσης αν εξαιρέσεις τα μπασιματα που μπορεί να κρατήσουν και αρχές Νοέμβρη, πάντα μετά απ αυτά δηλαδη, δε θυμάμαι να είχε ποτέ πολλά πουλιά σχεδόν όλα τα χρόνια. Υπήρχε ένα μικρό κενό που τα πουλιά εξαφανίζονται και τα ξαναεβλεπες με τα κρύα Δεκέμβρη και μετά. Τουλάχιστον στα μέρη που εγώ πηγαίνω, αττικοβοιωτια και Φθιώτιδα αυτό συνέβαινε σχεδόν πάντα! Γι αυτο και διαφωνώ με πολλούς που λένε ότι είναι ο καλύτερος μήνας ο Νοέμβρης. Για την τσίχλα καλύτεροι μήνες για μενα είναι ο Ιανουαρίος και ο Φεβρουάριος.
Ουτε λαδι θα δεις....Στον τοννο θα παρεις ισα ισα για ενα καντηλι.Την επόμενη φορά να πεις
Μητσοτάκης
Μητσοτάκης
Μητσοτάκης
Πριν πάς στο λιοστασι
Δεν θα δεις τίποτα εγγυημένα
Ρε φίλε, ψόφησα στα γέλια!Ουτε λαδι θα δεις....Στον τοννο θα παρεις ισα ισα για ενα καντηλι.
ας ,ακουστουν οσο θελουν τωρα!τωρα δεν της δινουμε σημασια εμεις!Μαθαινω απο φιλους.....μεγαλα μπασιματα στο νομο Κορινθιας....δυο μερες τωρα....τους πηραν
''τα αυτιά'' οι βραδινες φωνες της τσιχλας.!!!!!
Καλημέρα! Όντως είναι μια περίοδος που Τα πουλιά συνήθως κοβουν. Δεν είναι όμως το να πάρεις πουλιά και νομίζω ότι όλοι έτσι νιώθουμε. Είναι που δεν μπορείς να βγεις και να ξεχάσεις λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να κανείς αυτό που αγαπας. Ευχαριστώ την τύχη μου που μένω σε χωριό και τουλάχιστον μπορώ να βγω με το ρημάδι το sms νο6 και να πατήσω χωμα και να μυρίσω πευκο και τις μυρωδιές του φθινοπώρου. Τσίν πολλά τήν νύχτα που πέρασε!!!!Μη στεναχωριέσαι φίλε μου θα αρθεί δε θα αρθεί η απαγόρευση; Μετά τα απογευματινά θα έχουν άλλη γλύκα...Επίσης αν εξαιρέσεις τα μπασιματα που μπορεί να κρατήσουν και αρχές Νοέμβρη, πάντα μετά απ αυτά δηλαδη, δε θυμάμαι να είχε ποτέ πολλά πουλιά σχεδόν όλα τα χρόνια. Υπήρχε ένα μικρό κενό που τα πουλιά εξαφανίζονται και τα ξαναεβλεπες με τα κρύα Δεκέμβρη και μετά. Τουλάχιστον στα μέρη που εγώ πηγαίνω, αττικοβοιωτια και Φθιώτιδα αυτό συνέβαινε σχεδόν πάντα! Γι αυτο και διαφωνώ με πολλούς που λένε ότι είναι ο καλύτερος μήνας ο Νοέμβρης. Για την τσίχλα καλύτεροι μήνες για μενα είναι ο Ιανουαρίος και ο Φεβρουάριος.
Νικο παντως γυρω απ την Κορινθο αυτες τις μερες ειχε πολυ αερα και το βραδυ και δεν ακουγοταν τπτ.Τα πρωινα που παω για ελιες πεταγονται καποια πουλια,οχι τπτ ιδιαιτερο.βεβαια σε αλλες περιοχες του νομου δεν γνωριζω αν εγινε κατιΜαθαινω απο φιλους.....μεγαλα μπασιματα στο νομο Κορινθιας....δυο μερες τωρα....τους πηραν
''τα αυτιά'' οι βραδινες φωνες της τσιχλας.!!!!!
Νικο παντως γυρω απ την Κορινθο αυτες τις μερες ειχε πολυ αερα και το βραδυ και δεν ακουγοταν τπτ.Τα πρωινα που παω για ελιες πεταγονται καποια πουλια,οχι τπτ ιδιαιτερο.βεβαια σε αλλες περιοχες του νομου δεν γνωριζω αν εγινε κατι
Τασο μου δεν εχουν λογους να μου πουν ψεματα....περα απο το οτι ειναι σοβαροι ανθρωποι και φιλοι!!!
Και τις μπεκάτσες, μια χαρά τις γλεντάνε αυτό τν καιρό οι γείτονες Ιταλοί.Δεν υπάρχει λόγος να μην σε πιστέψουμε φίλε ...
Έχουμε μετακινήσεις αυτες τις μέρες αρκετά μεγάλες .
Και σε εμάς και πιο βόρεια από εμάς
Αλλά και στην Ιταλία όπου χαμογελάσανε και αυτοί επιτέλους 6 μέρες τώρα
Μα δεν εχω λογο τους αμφισβητησω!Απλα την δικη μου εικονα εγραψα απο την περιοχη που μενω.Φυσικα και σε αλλες περιοχες του νομου μπορει να μπηκαν πουλια!Τασο μου δεν εχουν λογους να μου πουν ψεματα....περα απο το οτι ειναι σοβαροι ανθρωποι και φιλοι!!!
Καλημέρα φίλε μου ...Σήμερα η γενικάΜπηκανε πουλια....παιδια