Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα πήγα με τον γιό μου την Παρασκευή σε κυνηγότοπο της Φθιώτιδος να προλάβουμε την απαγόρευση ,κυνηγήσαμε μόνοι μας κάναμε 6 χιλιόμετρα περπατητό κατάφερε μια τσίχλα ο γιός μου είναι ζήτημα να είδαμε 15 πουλιά σύνολο με 2 , 3 κοτσύφια αναμεσά τους σε ένα κυνηγότοπο που τέτοια εποχή διάλεγες πουλιά .

Καλημέρα κύριοι. Πηγαίνοντας για δουλειά άκουσα και τσικ και σρρρρρ και κόκκινη , τα δύο τελευταία πρώτη φορά εφέτος. Μετα απο αρκετες μερες εχει ξαστερια και απνοια εδω. Λετε να μας πήραν χαμπάρι????
Δημητρούλη, μάλλον αυτή η ολιγοήμερη, ολοκληρωτική τσιχλο-στέρηση σε πείραξε λιγουλάκι και σου προκάλεσε κάποιες μικρές ψευδαισθησούλες/παραισθησούλες...!!! Δεν είναι κάτι σοβαρό, μην ανησυχείς, συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις... Θα ακούσεις κι άλλα τέτοια "τιτιβίσματα" ακόμη και μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου...! Με τον καιρό όμως, θα ηρεμήσεις και θα νιώσεις καλύτερα... Θα το ξεπεράσεις...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα... Κάνουμε και καμιά πλακίτσα αδερφέ τώρα που μας έκοψαν το μεράκι μας, για να απαλύνουμε τον πόνο μας...! "Big pain" που λέει κι ένας παλιόφιλος...! "Βig pain"...!

Δημητρούλη, μάλλον αυτή η ολιγοήμερη, ολοκληρωτική τσιχλο-στέρηση σε πείραξε λιγουλάκι και σου προκάλεσε κάποιες μικρές ψευδαισθησούλες/παραισθησούλες...!!! Δεν είναι κάτι σοβαρό, μην ανησυχείς, συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις... Θα ακούσεις κι άλλα τέτοια "τιτιβίσματα" ακόμη και μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου...! Με τον καιρό όμως, θα ηρεμήσεις και θα νιώσεις καλύτερα... Θα το ξεπεράσεις...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα... Κάνουμε και καμιά πλακίτσα αδερφέ τώρα που μας έκοψαν το μεράκι μας, για να απαλύνουμε τον πόνο μας...! "Big pain" που λέει κι ένας παλιόφιλος...! "Βig pain"...!
Θα ήθελα Νικόλα να ήταν παραισθήσεις αλλα δεν ήταν. Να δεις τώρα που θα σφίξει ο καιρός από πάνω μας και στα μεμετια , θα έρθουν πουλακια. Το άσχημο είναι που φαίνεται οτι στην μπεκατσα παει πολυ καλα το θέμα και δεν θα την ευχαριστηθούν οι θιασώτες της μετά από μια άσχημη χρονιά πέρισυ.

Dim εγω πιστευω οτι απο γεναρη θα ξαναβγουμε,ειναι απιθανο απο τωρα μεχρι αρχες γεναρη να ειναι τα κρουσματα πολλα,οι λαγοι που εβλεπα νυχτα που ανεβαινα στα ελατα θα ξεθαρεψουν,και οι μπεκατσες οταν επιτραπει παλι θα ειναι αρκετες στα μερη τα γνωστα που κηνηγανε ολοι οι φιλοι,το πιστευω οτι ολοι μας θα κηνηγησουμε 1,με 2 μηνες!πριν λιγες μερες νομιζα τον αυγουστο με κομενο και το τρυγονι!

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά για να πεί ο Χαρδαλιάς ότι ετοιμάζεται ρύθμιση για ανανέωση αδειών κυνηγίου για ένα χρόνο, υπάρχει περίπτωση να μην κυνηγήσουμε φέτος ή να κυνηγήσουμε λίγο. Δεν ξέρω πάντως αν θα έμπαιναν στη διαδικασία αυτή αν ήταν να αρθούν τα μέτρα πχ Δεκέμβρη... άρα φαίνεται να τραβάει το πράγμα...

Καλημέρα σε ολους. Ξύπνησα και κάνω το καφεδάκι μου για να πάω στην δουλειά όπου μαζί με άλλα 80 ατομα δεν κινδυνεύω να κολλησω. Αν το Σαββατοκύριακο ξυπνήσω και πάω στο βουνο θα με ρίξουν πρόστιμο γιατί ολομόναχος θα μεταδωσω και θα κολλήσω. Δεν μπορώ να το χωνεψω.
Γιάννη μην ελπίζεις σε τιποτα. Αυτοί θα άρουν το απαγορευτικο 2 εβδομάδες στις γιορτές και μετα πάλι μεσα. Μετά θα περιμένουμε του χρόνου τον Αύγουστο που μπορεί να μην κυνηγήσουμε γιατι το τρυγονι πάει για κοψιμο. Μπλέξαμε άσχημα πιστευω.

Καλημέρα

Δυστυχώς με τα λεγόμενα πολιτικών που δεν έχουν ιδέα για θέματα κυνηγιού και ψαρέματος το κυνήγι δείχνει να τελειώνει για φέτος

Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έγιναν τα απαραίτητα από κανέναν σύλλογο για την αποφυγή αυτού του εμποδίου

Τους έδωσαν το άλλοθι για άδειες του χρόνου και το κατάπιαν χωρίς νερό

Απλά ξεφτίλα

Τώρα ελπίζουμε σε όλους αυτούς που έχουν μαγαζιά και άμεσο κέρδος από τους κυνηγούς και ψαράδες

Συνάδελφοι πρέπει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που μας έφεραν σε κατάσταση απόγνωσης

Ο καθένας από το δικό του μετερίζι

Θα έχουμε ξανά εκλογές κάποια στιγμή και θα βγάλουμε άδειες ξανά

Εγώ δασαρχείο τέλος

Πεταχτηκα μεχρι το πρωινο περασμα....ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ....μονο για δω τυχον μπασιμο....δεν μπηκε τιποτα...
Καιρος βορειος αλλα φουλ υγρασια με καθαρο ουρανο.
Πιασμενα κοτσυφια λιγα.....και οταν δεν κρατας οπλο...περνανε βολικα λες και σε κορο'ι'δευουν!!!! :)

Πεταχτηκα μεχρι το πρωινο περασμα....ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ....μονο για δω τυχον μπασιμο....δεν μπηκε τιποτα...
Καιρος βορειος αλλα φουλ υγρασια με καθαρο ουρανο.
Πιασμενα κοτσυφια λιγα.....και οταν δεν κρατας οπλο...περνανε βολικα λες και σε κορο'ι'δευουν!!!! :)
ετσι ειναι!οταν δεν κρατας οπλο βλεπεις πολλα πουλια να περνανε.

Επρεπε να επιτραπεί τουλάχιστον 6-8 εντός νομού ατομικα με αδεια και χαρτι ή μηνυμα μετακίνησης. Το ίδιο και το ψάρεμα με κάποιους περιορισμούς. Πώς επιτρέπεις δηλ τέννις στιβο σκοποβολή εως 3 ατομα με τον προπονητη σε εξωτερικο χωρο. Απλά πράγματα. Γιατι τα κρούσματα θα πέσουν αλλά όχι ευκολα διότι δεν είναι σαν το πρώτο λοκντάουν. Έχουν αφήσει μισο ανοιχτά αρκετά πράγματα όπως δικαστήρια. Γι αυτό μιλανε για του χρόνου..

Δημητρη αν γινει αυτο που λες και μας το κοψουν τελειως φετος(το βλεπω καπως δυσκολο)δεν ειναι απιθανο τον αυγουστο να κοπει και το το τρυγονι,αλωστε ειναι γνωστο οτι καπιοι θελουν την ολικη απαγορευση του κυνηγιου,οι κυνηγοι συμβαλουν πολλυ στον οικονομικο τομεα,αδεια,σκυλια,τροφες,φυσιγκια,βενζινες,ξενοδοχειο φαγητο,ελπιζω να μι γινει αυτο που φανταζονται αρκετοι,γιατι μετα θα εχουμε συλλαλυτηρια!εγω εξακολουθω να ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος!

Μην ξαναλέμε κάθε μέρα τα ίδια ρε παίδες.Οποιος θέλει να κάνει κάτι το διαφορετικό αυτές τις μέρες ας πάει να το κάνει χωρίς να το αναφέρει εδώ μέσα.Μας έχει φάει η ανταρσία του πληκτρολόγιου αυτές τις μέρες.Ελεος!

Μην ξαναλέμε κάθε μέρα τα ίδια ρε παίδες.Οποιος θέλει να κάνει κάτι το διαφορετικό αυτές τις μέρες ας πάει να το κάνει χωρίς να το αναφέρει εδώ μέσα.Μας έχει φάει η ανταρσία του πληκτρολόγιου αυτές τις μέρες.Ελεος!
Α ρε Άλεξ κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα φόρουμ τα παρακολουθούν και άλλοι που δεν πρέπει. ΔΕΝ το λέω με κακία, γιατί καταλαβαίνω την όποια αγανάκτηση διακατέχει όλους μας. Αλλά ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά. Προσοχή συνάδελφοι και φίλοι, από κάποιες μικρές ίσως λεπτομέρειες να κρίνεται το μέλλον του πάθους μας

Πάντως εμένανε με διαβεβαίωσε το φιλαράκι μου, ένας καλός συντοπίτης θειούλης που διατηρεί λίγα αιγοπρόβατα μες στον τσιχλότοπο και είναι κι αυτός κυνηγός (αντάμα καρτερούσαμε μέχρι την καραντίνα), ότι στις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται η ίδια, μίζερη εικόνα...! Τίποτα από τσίχλες...!

Καλησπέρα στην παρέα,καθώς επέστρεφα από σουπερμάρκετ ακούω το γνωστό τσιν τσιν,λέω τα αυτιά μου το κάνουν. Κοιτάω κάτω στο σοκάκι και βλέπω μια τσίχλα να με κοιτάει και να περπατάει δίπλα μου. Έκατσε να τη βγάλω και φωτογραφίες! Ρε,μας κοροϊδεύουν???

Attachments

• IMG_20201110_135350.jpg
    IMG_20201110_135350.jpg
    367,1 KB · Προβολές: 117
  • IMG_20201110_135245.jpg
    IMG_20201110_135245.jpg
    308,3 KB · Προβολές: 115
  • IMG_20201110_135224.jpg
    IMG_20201110_135224.jpg
    253,4 KB · Προβολές: 115
Α ρε Άλεξ κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα φόρουμ τα παρακολουθούν και άλλοι που δεν πρέπει. ΔΕΝ το λέω με κακία, γιατί καταλαβαίνω την όποια αγανάκτηση διακατέχει όλους μας. Αλλά ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά. Προσοχή συνάδελφοι και φίλοι, από κάποιες μικρές ίσως λεπτομέρειες να κρίνεται το μέλλον του πάθους μας
Φίλε μου Κώστα και Αλεξ

Η διαμαρτυρία εντός και εκτός του forum είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας

Χωρίς βέβαια να προσβάλει και να θίγει πρόσωπα ( όπου αυτό είναι εφικτό)

Μπορείτε να τα προσπερνάτε χωρίς να τα διαβάζετε και να τα αγνοείτε

Το άλλο τρομερό και φοβερό είναι ο φόβος που διακατέχει μερικούς ότι μας διαβάζουν ακούω και κάποιοι που θα μας κάνουν ζημιά???

Δεν έχουμε χούντα φίλε μου καλά κάνουν και διαβάζουν αν διαβάζουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα μας κάνουν κακό αλήθεια

Την δουλειά μας εμείς και ΜΚΟ και οικολόγοι την δικιά τους

Για να τελειώνω θέλω να σας θυμίσω ότι ότι κακό έγινε στο κυνήγι τα περασμένα χρόνια δεν έγινε μόνο από αυτούς εεεεεε

Καλησπέρα στην παρέα,καθώς επέστρεφα από σουπερμάρκετ ακούω το γνωστό τσιν τσιν,λέω τα αυτιά μου το κάνουν. Κοιτάω κάτω στο σοκάκι και βλέπω μια τσίχλα να με κοιτάει και να περπατάει δίπλα μου. Έκατσε να τη βγάλω και φωτογραφίες! Ρε,μας κοροϊδεύουν???
Κανονικό τρολ φίλε σου, λέει τώρα τι μπορείς να κάνεις εεε.

Φίλε μου Κώστα και Αλεξ

Η διαμαρτυρία εντός και εκτός του forum είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας

Χωρίς βέβαια να προσβάλει και να θίγει πρόσωπα ( όπου αυτό είναι εφικτό)

Μπορείτε να τα προσπερνάτε χωρίς να τα διαβάζετε και να τα αγνοείτε

Το άλλο τρομερό και φοβερό είναι ο φόβος που διακατέχει μερικούς ότι μας διαβάζουν ακούω και κάποιοι που θα μας κάνουν ζημιά???

Δεν έχουμε χούντα φίλε μου καλά κάνουν και διαβάζουν αν διαβάζουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα μας κάνουν κακό αλήθεια

Την δουλειά μας εμείς και ΜΚΟ και οικολόγοι την δικιά τους

Για να τελειώνω θέλω να σας θυμίσω ότι ότι κακό έγινε στο κυνήγι τα περασμένα χρόνια δεν έγινε μόνο από αυτούς εεεεεε
Αριστα 10. Μπραβο

Status
Not open for further replies.
Back