Το τελευταίο τετραήμερο Κορινθία στο χωριό που μαζεύω ελιές είδα τσίχλες και κοτσιφια μπήκαν πουλιά ,ελπίζω η χρονιά να μην μας απογοητεύσει ..!
Οχι φιλε μην λες τετοια.....................Τα μπασιματα εχουν τελειωσει μερες τωρα.........

Το τελευταίο τετραήμερο Κορινθία στο χωριό που μαζεύω ελιές είδα τσίχλες και κοτσιφια μπήκαν πουλιά ,ελπίζω η χρονιά να μην μας απογοητεύσει ..!
άστα αυτά και μολόγα που την "έκανες" σήμερα και την πέτυχες.......................
Σωστός,σωστοτατος, και λίγα λεςΥπάρχει ενα κατεβατό απο σοβαρά θέματα που παρανομούμε καθημερινώς αδιαφορώντας. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις θέτοντας και τη ζωη μας αλλά και των άλλων σε κίνδυνο.
Ενα μάτσο χάλια ειμαστε και μετα θέλουμε και τον γαμάτο κυβερνήτη.
Αυτόματος πιλότος κι αυτός φουσκωτός . Τέτοιος μας αξίζει πατριωτ.
Αυτό είναι το ίδιο πράγμα άν πάς σε στριπτηζάδικο και δεν περιλαμβάνει το μενού στο μγζ 'εκτόνωση'...Λοιπόν κατά τις 4μισή έστειλα νο 6 στο sms και βουρ για περπάτημα στον διπλανό καμπο! Δεν άφησα σκινο και πουρνάρι που ηταν σε αποσταση βολης με πετρα με το χερι απο το δρόμο χωρις....ελεγχο. Κάτι έχει εμφανιστεί από τσιχλες. Κοτσύφια ούτε μισο. Στο τέλος κάθισα με πλάτη το δασάκι και έκανα και 2 τσιγάρα για αποθεραπεία από την άσκηση και είδα στο 20λεπτό που περίμενα 11 να ανεβαίνουν. Σιγουρα αργιτερα θα περασαν κι αλλες! Όλα αυτά στην άκρη του χωριου. Τουλάχιστον εγώ μπορω να παίρνω μάτι τα κορίτσια!!!!
Λοιπόν κατά τις 4μισή έστειλα νο 6 στο sms και βουρ για περπάτημα στον διπλανό καμπο! Δεν άφησα σκινο και πουρνάρι που ηταν σε αποσταση βολης με πετρα με το χερι απο το δρόμο χωρις....ελεγχο. Κάτι έχει εμφανιστεί από τσιχλες. Κοτσύφια ούτε μισο. Στο τέλος κάθισα με πλάτη το δασάκι και έκανα και 2 τσιγάρα για αποθεραπεία από την άσκηση και είδα στο 20λεπτό που περίμενα 11 να ανεβαίνουν. Σιγουρα αργιτερα θα περασαν κι αλλες! Όλα αυτά στην άκρη του χωριου. Τουλάχιστον εγώ μπορω να παίρνω μάτι τα κορίτσια!!!!
Αυτό είναι το ίδιο πράγμα άν πάς σε στριπτηζάδικο και δεν περιλαμβάνει το μενού στο μγζ 'εκτόνωση'...
Ρε τι έχουμε πάθει μ την κωλοκατάσταση...
Την "γλύτωσες"εσύ..Καλησπέρα στην παρέα,έκανα την βόλτα μου προς το καρτέρι μου, άοπλος,για να κόψω κίνηση. Έκατσα μια ώρα μέχρι 5:30. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση οι τσιχλες,όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Χάλια μαύρα η κατάσταση.
Τι εννοείς φίλε μου;Την "γλύτωσες"εσύ..
Καλύτερα που δεν είδες πουλιά γιατί είναι στεναχωρο να μην μπορείς να κάνεις κάτι.Τι εννοείς φίλε μου;
Στη μια περιπτωση χωρις εκτόνωση ,θα χαλάσει η βαλβίδα.Αυτό είναι το ίδιο πράγμα άν πάς σε στριπτηζάδικο και δεν περιλαμβάνει το μενού στο μγζ 'εκτόνωση'...
Ρε τι έχουμε πάθει μ την κωλοκατάσταση...
Έχεις δίκιο φίλε μου,απλά μου κάνει εντύπωση τόση νέκραΚαλύτερα που δεν είδες πουλιά γιατί είναι στεναχωρο να μην μπορείς να κάνεις κάτι.
Τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό.
Εδώ στα αναγνωριστικά πρίν την έναρξη με πιάνει κάτι..πόσο τώρα..
4-5 φορές βγήκα φέτος,2 τουφέκισα 1 βάρεσα και αυτήν δεν την βρήκα...χέστα.Έχεις δίκιο φίλε μου,απλά μου κάνει εντύπωση τόση νέκρα
Είναι η πρώτη χρονιά φέτος που ξέρω πολύ κόσμο που μέχρι τώρα δεν έχουν βαρεσει πάνω από 5 τσίχλες , είναι φοβερό.4-5 φορές βγήκα φέτος,2 τουφέκισα 1 βάρεσα και αυτήν δεν την βρήκα...χέστα.
Εγώ βγήκα περισσότερο,μιας και είναι κοντά στο σπίτι. Αποτέλεσμα 1 γερακότσιχλα και 2 κοινές από Οκτώβρη μέχρι και την Παρασκευή που μας πέρασε σε απογευματινό καρτέρι. Ζήτημα να έριξα 5 φυσίγγια όλα και όλα4-5 φορές βγήκα φέτος,2 τουφέκισα 1 βάρεσα και αυτήν δεν την βρήκα...χέστα.
Αφήστε τα μπασιματα να δούμε τα επιστροφια πότε είναι.....Οχι φιλε μην λες τετοια.....................Τα μπασιματα εχουν τελειωσει μερες τωρα.....................