Παρόλο που φαινονται τόσο ψηλά είναι σε αποσταση βολής αλλά καλά κάνεις και δεν ρίχνεις γιατί οι τραυματισμοί σε αυτό το ύψος είναι πολλοί και χωρίς σκυλάκι δεν θα τις βρισκεις.Υπομονή να σφίξουν τα κρύα. Το σακίδιο ωραίο φαίνεται. Αν ήταν 30 λίτρα θα ήταν λες καλύτερο;
Γειά σου Κωστάκη με το μαύρο το πιστόλι...
Σήμερα στο απογευματινό κράτησα 4 από τις 5 που μου πέρασαν βολικά. Λιγότερα από χθες τα πουλιά και αρκετά ψηλομένα. Το αστείο της μέρας ήταν ένας τύπος δίπλα μου στα 50 μέτρα που τις τουφεκούσε όλες στο θεό. Μου έκανε και τράκα φυσίγγια και με ρωτούσε τι τσοκάρισμα να βάλει.Έριξε σίγουρα 3 κουτιά και κράτησε ένα ή δύο πουλιά.
Benelli Σαγαπώ!!!!!!!!!
![]()
Σήμερα στο απογευματινό κράτησα 4 από τις 5 που μου πέρασαν βολικά. Λιγότερα από χθες τα πουλιά και αρκετά ψηλομένα. Το αστείο της μέρας ήταν ένας τύπος δίπλα μου στα 50 μέτρα που τις τουφεκούσε όλες στο θεό. Μου έκανε και τράκα φυσίγγια και με ρωτούσε τι τσοκάρισμα να βάλει.Έριξε σίγουρα 3 κουτιά και κράτησε ένα ή δύο πουλιά.
Benelli Σαγαπώ!!!!!!!!!
![]()
Και να το' δινε και μια εφημερίδα να πατήσει απάνωΚώστα έπρεπε να του πεις "δεν φταίει το τσοκ ρε φίλε... Φταίει ότι είσαι λίγο κοντός και δεν φτάνουν τα σκάγια..."![]()