Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πόσο δίκιο έχεις Μάκη για τα oscar 28gr, το έχω αγαπήσει είναι πολύ καλό.
Πολλά πουλιά στο απογευματινό για την εποχή αλλά ρε παιδιά πετάνε όλα στο θεό. Συνολικά είδα πάνω από 150 πουλιά. Μόνο μια μου πέρασε βολικά και την κράτησα. :)

Γειά σου Κωστάκη με το μαύρο το πιστόλι...

Παρόλο που φαινονται τόσο ψηλά είναι σε αποσταση βολής αλλά καλά κάνεις και δεν ρίχνεις γιατί οι τραυματισμοί σε αυτό το ύψος είναι πολλοί και χωρίς σκυλάκι δεν θα τις βρισκεις.Υπομονή να σφίξουν τα κρύα. Το σακίδιο ωραίο φαίνεται. Αν ήταν 30 λίτρα θα ήταν λες καλύτερο;

Γιάννη και όμως δεν είναι σε απόσταση βολής. Σε συζήτηση που είχα σήμερα σε ένα μαγαζί με κυνηγητικά, ένας τύπος έλεγε το ίδιο πράγμα ότι θέλει τσοκάρισμα 1* για να τις κατεβάσεις εκεί που περνάνε στο μέρος που πάω. Αφού ακούς τσικ και λες που είναι ρε γαμώτο. Κοιτάς στο θεό και την βλέπεις. .sarcastic.

Σχετικά με το σακίδιο είναι ότι πρέπει δεν χρειάζεται μεγαλύτερο. Μπροστά βάζω τα τσοκάκια και άδειες, πιο πίσω το αδιάβροχο και ένα μπουκάλι νερό και στην μεγάλη θήκη χωράει μέχρι και 10 κουτιά φυσίγγια οπότε είναι μια χαρά. :)

Γειά σου Κωστάκη με το μαύρο το πιστόλι...

Γεια σου Πάνο τσιχλοκυνηγέ. .well done.

Λόγω αέρα σήμερα διάλεξα μια σχετικά απανεμη ρεματιά και τις γύρω ελιες για ένα σύντομο περπατητο για να πάω και στην ανάβαση δερβενοχωριων μετα.
Αρκετά πουλιά μέσα στα πυκνα. Πήρα μια τσίχλα και δύο κοτσύφια. Αν είχα παρέα θα κάναμε αρκετά παραπάνω.

Καλησπέρα. Σήμερα που ψαχναμε μπεκατσα ελάχιστα κιχλοκότσυφα. Περπατησαμε κοντά 4 ώρες αλλά τα πουλιά που πεταγαν τα σκυλιά ήταν ελάχιστα, μας έκανε αρνητική εντύπωση επίσης που στο πρωινό δεν βγήκαν παρά 3 κιχλες και 2 κοτσύφια. Απ'οτι μου είπαν κάποιοι που πήγαν για κιχλοκότσυφα, ελάχιστα πουλιά και μόνο με πολλή περπάτημα. Επίσης παρ'ολο τη ξαστεριά και το ανατολικό άνεμο που εμπασε αποδεδειγμένα μπεκάτσες δεν μπήκαν κιχλοκότσυφα.

Σήμερα στο απογευματινό κράτησα 4 από τις 5 που μου πέρασαν βολικά. Λιγότερα από χθες τα πουλιά και αρκετά ψηλομένα. Το αστείο της μέρας ήταν ένας τύπος δίπλα μου στα 50 μέτρα που τις τουφεκούσε όλες στο θεό. Μου έκανε και τράκα φυσίγγια και με ρωτούσε τι τσοκάρισμα να βάλει..sarcastic. Έριξε σίγουρα 3 κουτιά και κράτησε ένα ή δύο πουλιά.

Benelli Σαγαπώ!!!!!!!!!

Σήμερα στο απογευματινό κράτησα 4 από τις 5 που μου πέρασαν βολικά. Λιγότερα από χθες τα πουλιά και αρκετά ψηλομένα. Το αστείο της μέρας ήταν ένας τύπος δίπλα μου στα 50 μέτρα που τις τουφεκούσε όλες στο θεό. Μου έκανε και τράκα φυσίγγια και με ρωτούσε τι τσοκάρισμα να βάλει..sarcastic. Έριξε σίγουρα 3 κουτιά και κράτησε ένα ή δύο πουλιά.

Benelli Σαγαπώ!!!!!!!!!

Να ρίξει με Reinmental να του πεις. Ωραίος Κώστα, από περπατητό αξίζει γνκ αν και μαντεύω πως όχι...

Benelli Σαγαπώ!!!!!!!!!

Κώστα έπρεπε να του πεις "δεν φταίει το τσοκ ρε φίλε... Φταίει ότι είσαι λίγο κοντός και δεν φτάνουν τα σκάγια..." .sarcastic.

Αύγουστος 1991 στην Φιλυριά Γουμένισσας κυνηγούμε τρυγόνια έχει πολλά και όλοι έχουμε κάνει καλό νούμερο
60-70 μέτρα δίπλα μου πίσω από κάτι αγριοτριανταφυλιές κάθεται ένας ντόπιος ηλικιωμένος(πόντιος) και ρίχνει 2-2 τα φυσίγγια με το δίκαννο του χωρίς όμως επιτυχίες
έχει δεν έχει πάρει 2 πουλιά και σε κάποια στιγμή αφού έχει ρίξει πολλά φυσίγγια ακούω
μπάμ μπάμ και
<<στο διάολο....εφαές μου τας σφαίρας>> .very funny..very funny..very funny.

Καλησπερα παλικαρια ;)
Σημερινη εξορμηση .bike
περιξ των δερβενοχωριων με απολογισμο .hunter.14 τσιχλες να με ακολουθουν και 2 χαμενες
Αρκετα πουλια μεσα στα πυκνα και στις ελιες πιασμενα λογο αερα που ξυριζε αλλα ελαχιστοι κυνηγοι μαλλον λογω Ενφια .kkk.
Την βολτα μας την καναμε περπατησαμε αρκετα πηραμε τον καθαρο μας αερα και ολα καλα ;)

Φθιώτιδα 3 ατομα με κακές καιρικές συνθήκες σε παγάνα αγγίξαμε διψήφιο αριθμό ο καθένας με τα χαμένα , δύσκολες ντουφεκιές, πολλα ξεπουπουλιάσματα σε δοκιμή στα tordo lampro , επ'ιστροφή σε express 32 και μπήκαν καποια πουλιά στο γιλέκο.Φάσα δεν εμφανιστηκε παραδόξως , τετοια εποχή τις βλέπαμε στην περιοχή.
Ενας καπουτσίνο στο τελείωμα του κυνηγιου στην εθνική είναι βαλσαμο ρε παιδια ,ειναι τόνωση και διώχνει και τον πονοκέφαλο απο την κοπωση την αυπνια και τις κακες επωμίσεις απο βιασύνη..well done.

Last edited:
Πρωτο απογευματινο της σαιζον, αλλα δυστυχως ελαχιστα πουλια ειδαμε, και αυτα οχι βολικα. Παιζει να ειδα συνολο 4 τσιχλες, πηγα βεβαια και 4:30 λογω δουλειας. Παρολα αυτα εριξα 2 τουφεκιες σε δυο τσιχλες, και την μια την πηρα. Ωραια τουφεκια, μακρινη αρκετα, και το πουλι επεσε ξερο

Αν και ήμουν όλη την εβδομάδα στο χωριό, μόνο την Πέμπτη το απόγευμα κατάφερα να πάω για λίγο στο κοντινό μου καρτεράκι, περισσότερο για να "κόψω κίνηση". Περάσανε καμιά 10αριά τσίχλες, κατάφερα να πάρω μια κι έτσι να "το ματώσω" κι εγώ επιτέλους φέτος! Δεν έκατσα πολύ γιατί με τρέλανε ο αέρας, παγωμένος βοριάς!
Την Παρασκευή πήγα σε ένα γάμο, χθες και σήμερα έβρεχε συνέχεια και φυσούσε, κι έτσι δεν ξαναπήγα. Ελπίζω το άλλο Σ/Κ να είναι καλύτερα!
20151029_174435_1_A.jpg

Πέρυσι τέτοια εποχή ,εδω πάνω γινόταν ο χαμός απο τσίχλες και κοτσύφια.Φέτος ,δύο μέρες που είμαι εδώ ,παρα μα παρα πολύ λίγα.
Οι δυο επόμενες μέρες μέρες εναι όντως πολύ καλές .

Status
Not open for further replies.
Back