μπραβο μπραβο...εσυ τι εισαι ρε φιλαρακι?εκπροσωπος τυπου του μαικ??Ανταπόκριση από την περιοχή του Μάκη (φωτογραφία και τσίχλες δικά του).
![]()
μπραβο μπραβο...εσυ τι εισαι ρε φιλαρακι?εκπροσωπος τυπου του μαικ??Ανταπόκριση από την περιοχή του Μάκη (φωτογραφία και τσίχλες δικά του).
![]()
ρε γερασιμε το τσοκακι που του εστειλες τις ριχνει τηλεκατευθυνομενα??????
Δυο Μπράβο σε σένα Μακη.ευχαριστώ Διονύση
τέλεια μέρα σήμερα
πολλά πολλά πουλιά αλλά τα περισσότερα ψηλά
ότι καλύτερο από μπάσιμο φέτος
έριξα 3 κουτιά φυσίγγια γιατί χαιρέτησα πολλές και κατάφερα να πάρω 11 και 1 κότσυφα
κοτσύφια μπήκαν σε 3αδες 4αδες 5αδες
τουφέκισα και 1 φάσσα στα 30 μέτρα παντελώς άστοχα ενώ μου έδωσε πολύ εικόνα
τα oscar sporting για άλλη μια φορά εξαίρετα
τα rio sporting καλά αλλά αίμα πολύ
είμαι γεμάτος και ευχαριστημένος καλή συνέχεια σε όλους μας![]()
Σπύρο καταρχήν περαστικά στη κορούλα σου και πρόσεχε μη κολησεις (μόνο αυτό σου έλειπε.Γιάννη επειδή τα δούλεψες την ίδια μέρα και έχει πιο συγκρίσιμα αποτελέσματα, το LAMBRO TORDO 30 σε σχέση με το PREDATOR τι διάφορες έχουν, από θέμα ανάκρουσης, ταχύτητας, και δύναμη κρούσης και καταβολής θηράματος...
Αν σου έλεγαν πάρε ένα από τα 2 ποιο θα έπαιρνες?
Σπύρο τι να σου πω ρε φιλε..Πρώτα απ όλα εύχομαι περαστικά για την κόρη σου(είναι η εποχή βλέπεις...).
Ευχαριστώ φίλοι μου!!!Σπύρο καταρχήν περαστικά στη κορούλα σου και πρόσεχε μη κολησεις (μόνο αυτό σου έλειπε.) τώρα για τα φυσίγγια που μου ανέφερες, τα θεωρώ ισάξια, μηδαμινή ανάκρουση, καθαρά πουλιά από αίματα και γενικά ισάξια τα βρίσκω. Θα επελεγα τα ζωχιός λόγω εντοπιότητας
Ωραίος Γεράσιμε!!!Έλεγα να μην παω σημερα αλλα με τόση τσιχλα που ειδα χθες ο οργανισμός ξύπνησε μόνος του.. Αττική λοιπον 21 πουλια στο χέρι με κανένα κοτσύφι..και αλλα 4-5 χαμένα..Τα commando μαμαγανε!!
![]()
Ωχ ωχ λεβεντάκο,τις έκαψες τις τσίχλεςΈλεγα να μην παω σημερα αλλα με τόση τσιχλα που ειδα χθες ο οργανισμός ξύπνησε μόνος του.. Αττική λοιπον 21 πουλια στο χέρι με κανένα κοτσύφι..και αλλα 4-5 χαμένα..Τα commando μαμαγανε!!
![]()
Ωχ ωχ λεβεντάκο,τις έκαψες τις τσίχλες![]()
.badboys..badboys.παρε.....δώστε ντουμάνι λέμε
Πιο καλή δεν γίνεται!!!! 700 ευρω πιστευω την πηρα σε καλη τιμη!