Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ανταπόκριση από την περιοχή του Μάκη (φωτογραφία και τσίχλες δικά του).

fWyEdMZ.jpg
μπραβο μπραβο...εσυ τι εισαι ρε φιλαρακι?εκπροσωπος τυπου του μαικ??

ευχαριστώ Διονύση
τέλεια μέρα σήμερα
πολλά πολλά πουλιά αλλά τα περισσότερα ψηλά
ότι καλύτερο από μπάσιμο φέτος
έριξα 3 κουτιά φυσίγγια γιατί χαιρέτησα πολλές και κατάφερα να πάρω 11 και 1 κότσυφα
κοτσύφια μπήκαν σε 3αδες 4αδες 5αδες
τουφέκισα και 1 φάσσα στα 30 μέτρα παντελώς άστοχα ενώ μου έδωσε πολύ εικόνα
τα oscar sporting για άλλη μια φορά εξαίρετα
τα rio sporting καλά αλλά αίμα πολύ
είμαι γεμάτος και ευχαριστημένος καλή συνέχεια σε όλους μας :)

ευχαριστώ Διονύση
τέλεια μέρα σήμερα
πολλά πολλά πουλιά αλλά τα περισσότερα ψηλά
ότι καλύτερο από μπάσιμο φέτος
έριξα 3 κουτιά φυσίγγια γιατί χαιρέτησα πολλές και κατάφερα να πάρω 11 και 1 κότσυφα
κοτσύφια μπήκαν σε 3αδες 4αδες 5αδες
τουφέκισα και 1 φάσσα στα 30 μέτρα παντελώς άστοχα ενώ μου έδωσε πολύ εικόνα
τα oscar sporting για άλλη μια φορά εξαίρετα
τα rio sporting καλά αλλά αίμα πολύ
είμαι γεμάτος και ευχαριστημένος καλή συνέχεια σε όλους μας :)
Δυο Μπράβο σε σένα Μακη..well done..well done..well done.
Το άλλο πάει στην duca..Παλιο ονειρο που εξακολουθεί να με βασανίζει..:)

Γιάννη επειδή τα δούλεψες την ίδια μέρα και έχει πιο συγκρίσιμα αποτελέσματα, το LAMBRO TORDO 30 σε σχέση με το PREDATOR τι διάφορες έχουν, από θέμα ανάκρουσης, ταχύτητας, και δύναμη κρούσης και καταβολής θηράματος...
Αν σου έλεγαν πάρε ένα από τα 2 ποιο θα έπαιρνες?
Σπύρο καταρχήν περαστικά στη κορούλα σου και πρόσεχε μη κολησεις (μόνο αυτό σου έλειπε. .sarcastic.) τώρα για τα φυσίγγια που μου ανέφερες, τα θεωρώ ισάξια, μηδαμινή ανάκρουση, καθαρά πουλιά από αίματα και γενικά ισάξια τα βρίσκω. Θα επελεγα τα ζωχιός λόγω εντοπιότητας

Σπύρο τι να σου πω ρε φιλε..Πρώτα απ όλα εύχομαι περαστικά για την κόρη σου(είναι η εποχή βλέπεις...).
Σπύρο καταρχήν περαστικά στη κορούλα σου και πρόσεχε μη κολησεις (μόνο αυτό σου έλειπε. .sarcastic.) τώρα για τα φυσίγγια που μου ανέφερες, τα θεωρώ ισάξια, μηδαμινή ανάκρουση, καθαρά πουλιά από αίματα και γενικά ισάξια τα βρίσκω. Θα επελεγα τα ζωχιός λόγω εντοπιότητας
Ευχαριστώ φίλοι μου!!!
Ασθένειες της εποχής, συνηθισμένα πράγματα γι' αυτούς που έχουν μικρά !!!
Οκ! Γιάννη αν καταφέρω να βρώ το Lambro θα το δοκιμάσω...
Καλός συνδυασμός μου φαίνεται τώρα στα μπασίματα,
lambro tordo 30 No 8 με το τσόκ 2*
και predator 8,5 με το 4*

Έλεγα να μην παω σημερα αλλα με τόση τσιχλα που ειδα χθες ο οργανισμός ξύπνησε μόνος του.. Αττική λοιπον 21 πουλια στο χέρι με κανένα κοτσύφι..και αλλα 4-5 χαμένα..Τα commando μαμαγανε!!

14ya44g.jpg
Ωραίος Γεράσιμε!!!
Βλέπω σήμερα τα sporting μαμάνε...
τόσο το BERETTA σου, όσο και το 725 του Γιάννη.

Επιστροφη κι εγω ειδα πολλα πουλια οχι σε καλες βολες ομως με δυσκολια πηρα 6 και 2 χαμενες.Κοτσυφια δεν ειδα,ειδα ομως δυο κοπαδια απο 15-20 πουλια δεντροτσιχλες.Τουφεκισαμε επισης 3 καρτερια μια φασα και δεν την πηρε κανεις...

Έλεγα να μην παω σημερα αλλα με τόση τσιχλα που ειδα χθες ο οργανισμός ξύπνησε μόνος του.. Αττική λοιπον 21 πουλια στο χέρι με κανένα κοτσύφι..και αλλα 4-5 χαμένα..Τα commando μαμαγανε!!

14ya44g.jpg
Ωχ ωχ λεβεντάκο,τις έκαψες τις τσίχλες .sarcastic.

Μπράβο τφεκάτε αβέρτα ρε παιδιά. Θα πάω σε λίγο μια βόλτα να δω μήπως πετάξει τίποτα. Στο Πήλιο έχουν μέρες τώρα που περνάνε και απόγευμα. Όχι πολλές αλλά 5 με 10 φυσίγγια τα ρίχνεις. 10 λεπτά από το σπίτι μου είναι το μέρος, οπότε αξίζει. Αντε να δούμε...

Κυριακή και σήμερα αν τουφεκουσαμε τσίχλες στο καρτέρι για τις φασσες θα κάναμε πολλές.
Αυτά σε ορεινά στην Καβάλα
Για τις φασσες στο ανάλογο topic
Τώρα βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη αν κάποιος φίλος μπορεί να μου πει κανά κοντινό μέρος για τσίχλα ας γράψει
Ότι και να γίνει το πρωί θα βγω να τις ψάξω

Μπραβο σε ολους για τις εξοδους!! Να περνουμε ματι και οσοι δεν μπορουμε να παμε!!
Δυστηχως εγω ειμαι σε ταξιδι οικογενειακος στα μερη της γυναικας μου! Αλλα κατι καλο βγηκε καθως εντελως τυχαια βρηκα μια beretta A304 μεσα στο κουτι της χωρις καμια τουφεκια με τα αυτοκολλητα πανω!!! Και βεβαια την χτυπησα γιατι το ειχα καημο αυτο το οπλο απο 20 χρονων!! 700 ευρω πιστευω την πηρα σε καλη τιμη!

Status
Not open for further replies.
Back