Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο παιδιά σε όλους, εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη κυνηγετική χρονιά. Αυτό που είδα σήμερα από τσίχλες σε φασσοτόπι είναι απερίγραπτο. Αν καθόσουν να βαρέσεις τσίχλες από 6:30 το πρωί μέχρι 10 χωρίς υπερβολή μπορεί και να έριχνες 10 κουτιά φυσίγγια.

.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.καλημερα βασιλη δεν εισαι ο μονος.απεναντι απ τη δουλεια μου ειναι τα καρτερια στο βουνο πανω απ τη θαλασσα και ακομα και τωρα ακουω τουφεκιες.πραγματικα σημερα γινεται ο μαυρος χαμος κι εγω ειμαι στη δουλεια.μαμω την τυχη μου μαμω.τα χαπιααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Moλις επεστρεψα και γω. Αποτελεσμα 9 στο χερι, και 2 χαμενες. Αν ειχα λιγο περισσοτερη τυχη, και εννοειται περισσοτερη αυτοσυγκεντρωση να μη ριχνω οπου ναναι, χαλαρα παιζει να ειχα ακομα 6-7. Απο νωρις εμπαιναν απο παντου, ψηλες-χαμηλες, αλλα εριχνα στο γαμο του καραγκιοζη συνηθως. Καποια στιγμη εκανε ενα κοψιμο το μπασιμο, και επειτα ξεκινησε παλι, αυτη τη φορα περισσοτερα στρωτα πουλια. Δυστυχως ημουν μονος στην περιοχη, και αυτο δεν βοηθουσε καθως πολλα εφευγαν ατουφεκιστα ή δεν τα επαιρνα καν χαμπαρι.

Ευχαριστηθηκα τουφεκιες σε ψηλωμενα πουλια, και ολως περιεργως, δεν εχασα και καμμια απο οσες επεσαν. Αυριο παλι, να δουμε τις μας επιφυλασσει η μερα.

Eυριπιδη, τα φυσιγγια με την C7 κενταγαν. ;)

Last edited:
H σημερινη μερα εδειχνε ιδια με τη χθεσινη το πρωι που ξεκινησα. Ομως με το που αρχισε nα γλυκοχαραζει φαινοταν καθαρα οτι τα χαμηλοτερα σημεια καλυπτοταν απο ομιχλη. Πολυ λιγοτερα πουλια σε σχεση με χθες, παιζει να περασαν περισσοτερα κοτσυφια απο τσιχλες. Απολογισμος 11 πουλια, εκ των οποιων 3 κοτσυφια.

Καταπληκτικο για μια ακομη μερα το Lambro Tordo 30.

καλημερα! ντουφεκατε ακομα; εδω μπηκαν κατι πουλακια μετα τις 7,ολοι ριξαμε τις ντουφεκιες μας.
Πηρα 16 τσιχλοκοτσυφα, επρεπε να εχω 3-4 ακομα αλλα ο χθεσινοβραδινος jack daniels δεν βοηθησε τοσο. Ειδαμε και μερικα κοπαδακια φασσες

20151026_103441.jpg

Last edited:
Καλημέρα παρεα. Συνεχίστηκε σήμερα το χθεσινο μπασιμο, πολλά πουλιά, όχι τον χθεσινο πανικό αλλά και σήμερα μπήκαν, μόνο που σήμερα ήταν πιο ψηλομενα, αν είχες όμως λιγάκι υπομονή είχες πολλές ευκαιρίες για κοντινές εως και οριακές βολές, αλλά που, σήμερα πήγαινε ή τριαρα σύννεφο. Τελικός απολογισμός 22 πουλιά και 1χαμενη που σκαλωσε. Στις 09:00 έφυγα ίσα που πέρναγαν στρωτά αλλά και πάλι οικανοποιημενος είμαι. Από φυσίγγια Λάμπρο euromix 8-9 και Predator ζωχιός, μπαμ και κάτω, καθαρά σκοτωματα. Καλή συνέχεια παιδιά.
LJehOmp.jpg

Μπράβο Βίκτωρα, Παύλο, Σπύρο, Γιάννη...
Απ΄οτι βλέπω συνεχίζεται ακάθεκτη η ''κάθοδο των μυρίων"
Εμένα δε με πάει, δε με πάει...
Κίνησα ''θεούς και δαίμονες'' χτες και κατάφερα και πήρα δυο ώρες άδεια, μπας και βγω καμιά βόλτα, ''έψησα'' και τη γυναίκα να αργήσει και αυτή μια ώρα, προκειμένου να πάει τα παιδιά σχολείο, και φόρτωσα τη φυσιγγιοθήκη και το γιλέκο με όσα φυσίγγια άντεχε η μέση μου...
Αμ δε...μια γαστρεντερήτιδα της μεγάλης κόρης μου, με κράτησε και σήμερα σπίτι, να κάνω τσάγια και γιατροσόφια στη μικρή..smashfrak.
Και σα να μην έφτανε αυτό, αύριο που είχα ρεπό και δε δούλευε και η κυρά, είχα στο μυαλό μου μακρινή εξόρμηση για τα γαλάζια κοπάδια, με παίρνει τηλ. η γυναίκα, πριν λίγο και μου λέει, ότι κάτι έτυχε σε μια συνάδερφο και θα χρειαστεί να κάνει και τη βραδινή βάρδια απόψε.
Οπότε καταλαβαίνεται, 07:00 τελειώνει βάρδια μέχρι να έρθει σπίτι θα πάει 07:20, πάει η μακρινή εξόρμηση, μια κοντινή με την ψυχή στο στόμα και να δούμε....kkk.
Τη Τετάρτη δουλευω όπως και την υπόλοιπη βδομάδα....Ελπίζω μονάχα να κρατήσουν τα μπασίματα μέχρι το ΣΚ.
Τη γκαντεμιά μου μέσα...
Η μικρή έχει πυρετό εγώ ψήνομαι.evil.

Σήμερα λατρεψα το 725, απόλαυση στο καρτέρι αυτό το όπλο, από φυσίγγια lambro tordo 30 γρ, lamro Βεργίνα και Predator zωχιος
Γιάννη επειδή τα δούλεψες την ίδια μέρα και έχει πιο συγκρίσιμα αποτελέσματα, το LAMBRO TORDO 30 σε σχέση με το PREDATOR τι διάφορες έχουν, από θέμα ανάκρουσης, ταχύτητας, και δύναμη κρούσης και καταβολής θηράματος...
Αν σου έλεγαν πάρε ένα από τα 2 ποιο θα έπαιρνες?

Status
Not open for further replies.
Back