Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα κι απο μενα, πρωτη εξορμηση στις τσιχλες. Η Κερκυρα σημερα τελειως καθαρη απο συννεφα, το βραδακι και το πρωι που αφουγκραστηκα εδινε ενδειξεις για αραιο μπασιμο. Ετσι και εγινε. Τα πουλια εμπαιναν σε συχνοτητα δεκαλεπτου αλλα σταθερα. Τελικος απολογισμος 10 πουλια εκ των οποιων το ενα κοτσυφι. Οπως καθε χρονο ετσι και φετος δοκιμαζω καποιο καινουργιο φυσιγγι και φετος αυτο ηταν το tordo 3o gr. Αφησε εμενα και την παρεα μου αφωνο απο σκοτωματα σε απιστευτα υψη. Θα το ξαναριξω αυριο.
Φωτογραφιες θα ανεβασω αργοτερα

καλημερα κι απο μενα, πρωτη εξορμηση στις τσιχλες. Η Κερκυρα σημερα τελειως καθαρη απο συννεφα, το βραδακι και το πρωι που αφουγκραστηκα εδινε ενδειξεις για αραιο μπασιμο. Ετσι και εγινε. Τα πουλια εμπαιναν σε συχνοτητα δεκαλεπτου αλλα σταθερα. Τελικος απολογισμος 10 πουλια εκ των οποιων το ενα κοτσυφι. Οπως καθε χρονο ετσι και φετος δοκιμαζω καποιο καινουργιο φυσιγγι και φετος αυτο ηταν το tordo 3o gr. Αφησε εμενα και την παρεα μου αφωνο απο σκοτωματα σε απιστευτα υψη. Θα το ξαναριξω αυριο.

Δεν μας είπες τι....τσόκ χρησιμοποίησες ; ;)

Μπράβο συντοπίτη Παύλο, ζεστός ήρθες από τα ξένα. Με τα λεγόμενα γνωστών που βγήκαν σημερα, όντως το μπασιμο δεν ήταν το αναμενόμενο βάσει καιρού και ημερομηνίας, ίσως αύριο να είναι καλύτερα. Παύλο αν επιτρέπεται, κάτα που ήσουν σήμερα; Βόρεια ή Μέση;

Μπράβο συντοπίτη Παύλο, ζεστός ήρθες από τα ξένα. Με τα λεγόμενα γνωστών που βγήκαν σημερα, όντως το μπασιμο δεν ήταν το αναμενόμενο βάσει καιρού και ημερομηνίας, ίσως αύριο να είναι καλύτερα. Παύλο αν επιτρέπεται, κάτα που ήσουν σήμερα; Βόρεια ή Μέση;

Γιάννη, εθνική παλιοκαστριτσας, ύψος Σκριπερου περίπου, πέρασε και μια μπεκάτσα στα μούτρα μας το πρωί μάλλον φρέσκο πουλί. Φάνηκαν και λίγες φασες

Γιάννη εμφανίστηκαν κ η πρώτες μύτες στον τόπο σου!
Λύσε τα γαβ γαβ και πάρε διασποραααας!!!.well done..well done..well done..sarcastic.
Τάσο μου αύριο έχει κιχλοκότσυφα μιας και θελω να ευχαριστηθω λίγο το 725, από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε με τα γαβ γαβ για τις βασίλισσες. Εξάλλου περιμένεις εντυπωσεις από την ithaca ή κάνω λάθος. .sarcastic.
Γιάννη, εθνική παλιοκαστριτσας, ύψος Σκριπερου περίπου, πέρασε και μια μπεκάτσα στα μούτρα μας το πρωί μάλλον φρέσκο πουλί. Φάνηκαν και λίγες φασες
Ευχαριστώ Παύλο.

Το μερος που κυνηγησα σημερα, και ο απολογισμος της πρωτης μερας

Μπραβο Παύλο, πολύ καλός!!! μια χαρά ξεκίνημα έκανες αν λάβουμε υπόψη τα μέχρι τώρα μπασίματα της χρονιάς...
Αύριο λογικά θα είναι καλύτερη μέρα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το γυρνάει από Νοτιά σε Βοριά τη 2η μέρα ξεκινάνε τα καλά μπασίματα
Ενδιαφέρον το γράφημα! δείχνει ότι ο πληθυσμός της κίχλας το 2010 ήταν σε υψηλότερα επίπεδα από το 1980.
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος δοκιμαζω καποιο καινουργιο φυσιγγι και φετος αυτο ηταν το tordo 3o gr. Αφησε εμενα και την παρεα μου αφωνο απο σκοτωματα σε απιστευτα υψη. Θα το ξαναριξω αυριο.
Και γω το έψαξα να το δοκιμάσω αλλά δεν το βρήκα.
.well done. και όχι μόνο για κίχλες;)

Last edited:
καθαρό μέρος φαίνεται δεν πρέπει να χάνεις πουλιά
Μακη ουτε ενα. Πρωτη φορα το κυνηγησα. Περσι κυνηγουσα περιπου 500 μετρα πιο κατω. Ενα απο τα λιγα καλα της κρισης στο νησι μας ειναι οτι ο κοσμος περιποιειται παλι τα κτηματα του εκει που ειχαν λογγιασει τις χρυσες εποχες

Μακη ουτε ενα. Πρωτη φορα το κυνηγησα. Περσι κυνηγουσα περιπου 500 μετρα πιο κατω. Ενα απο τα λιγα καλα της κρισης στο νησι μας ειναι οτι ο κοσμος περιποιειται παλι τα κτηματα του εκει που ειχαν λογγιασει τις χρυσες εποχες
Ακριβώς το αντίθετο σε εμάς δυστυχώς...

Status
Not open for further replies.
Back