Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα κι απο εμενα.σημερα πριν τη δουλεια καταφερα και πηγα ενα 2ωρο.οπως λεει κι ο βικτωρας αερας δυνατος και πολυς.παρ ολα αυτα ειδα καμμια 35αρια πουλακια ψηλα βεβαια αλλα εχασα 2 μαυρες το πρωι σαν το λαλακα.περασανε σαν f16 πανω απ το κεφαλι μου αλλα ελα που τα ματια μου δεν τις εχουν συνηθισει ακομα.μετα πηρα 1 και τις υπολοιπες τις εβλεπααα ψηλαααααααααααααααα

καλημερα κι απο εμενα.σημερα πριν τη δουλεια καταφερα και πηγα ενα 2ωρο.οπως λεει κι ο βικτωρας αερας δυνατος και πολυς.παρ ολα αυτα ειδα καμμια 35αρια πουλακια ψηλα βεβαια αλλα εχασα 2 μαυρες το πρωι σαν το λαλακα.περασανε σαν f16 πανω απ το κεφαλι μου αλλα ελα που τα ματια μου δεν τις εχουν συνηθισει ακομα.μετα πηρα 1 και τις υπολοιπες τις εβλεπααα ψηλαααααααααααααααα

Θελουν εξασκηση οι μαυρες, και καλο φοντο. Στα απογευματινα θα εχεις γινει ξεφτερι

Καλησπερα παιδιά.Με πήρε τηλ λαγοκυνηγος κ μου είπε οτι τόσο μεγαλο μπάσιμο τσίχλας δεν έχει δει ποτέ του..είχε πάει για λαγό το πρωί στα χαμηλά..Αν είχα ψιλά μαζι μου σίγουρα θα έπιανα το όριο μου είπε.
Εγώ δεν πήγα σημερα το πρωί λόγω δουλειάς κ από οτι φαίνεται έχασα πολλα...kkk.
Το φυσάω κ δεν κρυώνει..Ίσως αυριο τα καταφέρω κ πάω γιατι υποψιάζομαι οτι το μπάσιμο θα συνεχιστεί..

Last edited:
Μπράβο ρε παιδιά! όπως το 'χα προβλέψει, σήμερα κάνανε το πρώτο καλό μπάσιμο της χρονιάς
Εγώ δεν πήγα σημερα το πρωί λόγω δουλειάς κ από οτι φαίνεται έχασα πολλα...kkk.
Το φυσάω κ δεν κρυώνει..Ίσως αυριο τα καταφέρω κ πάω γιατι υποψιάζομαι οτι το μπάσιμο θα συνεχιστεί κ αυριο.
Και 'γω ρε Τάσος, δεν μπορούσα να πάω σήμερα .kkk.
Το' ξερα ότι κάπως έτσι θα γίνει και στο καλό εγώ θα λείπω.kkk.

Και 'γω ρε Τάσος, δεν μπορούσα να πάω σήμερα .kkk.
Το' ξερα ότι κάπως έτσι θα γίνει και στο καλό εγώ θα λείπω.kkk.
Σπύρο μην ανυσηχεις κάπου θα τα πετύχουμε πιστεύω..
Αλλα και έτσι να μην γίνει όλος ο χειμώνας μπροστα μας ειναι..:)
Απλα επειδη τα απογευματινα έχουν σβήσει εδώ,ο μόνος τρόπος να απολαύσω καρτερατες βολές ειναι τα μπασιματα..Εχω πήξει στα περπατητα...sarcastic..sarcastic.

Η πρόβλεψη μου ότι σήμερα θα έχει δυνατό μπάσιμο με πολλά είδη επιβεβαιώθηκε...
Πολλές τσίχλες,αρκετές δενδρότσιχλες και λίγα κοτσύφια.
Επίσης χόρτασε το μάτι μου να βλέπει κοπαδάκια με φάσσες!!!
Από τύχη δεν πήρα κάποια και από την βλακεία κάποιων να τις τουφεκάνε στα 100 μέτρα με εννιάρια!
Τελικώς χτύπησα 18 τσίχλες αλλά δυστυχώς πέντε δεν μπόρεσα να τις βρω παρόλο την προσπάθεια μου.
Από τις 13 που πήρα στο χέρι οι 8 ήταν κοινές τσίχλες,οι 3 δενδρότσιχλες και δύο κοτσύφια.
Από φυσίγγια έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος με τα Lampro Sporting νούμερο 8(η πρώτη μου φορά που ρίχνω 28γρ),τα Lampro Tordo 30 σε νούμερο 9 και φυσικά τα B&P Classic.Και φυσικά με την Fabarm όλα αυτά και τρία άστρα τσοκάρισμα.Αύριο πάλι και ας ελπίσουμε ή μέρα να είναι το ίδιο καλή με σήμερα.

Η πρόβλεψη μου ότι σήμερα θα έχει δυνατό μπάσιμο με πολλά είδη επιβεβαιώθηκε...
Πολλές τσίχλες,αρκετές δενδρότσιχλες και λίγα κοτσύφια.
Επίσης χόρτασε το μάτι μου να βλέπει κοπαδάκια με φάσσες!!! ....

Γιώργο και εδώ τα ίδια. Το έχω γράψει στην "Κυνηγετική Γωνιά": "Κυνηγετική Γωνιά"
Μπράβο για τις επιτυχίες σου! .bravo.

Last edited:
Στο Μαυρομάτι οι προσδοκίες για κάτι καλό ξεφούσκωσαν με μιας με το ξημέρωμα...Λιγοστά πουλιά με τον αέρα πίσω τους και ψηλωμένα δεν έδιναν κανένα περιθώριο για κάτι καλό... Δυο έκανα εγώ δύο ο φίλος μου και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος... Αυριο όμως... δεν νομίζω να γυρίσω άπραγος

Καλημέρα. Απ'ολα είχε σήμερα, κιχλες,κοτσύφια,μπεκάτσες, φασσες και εξηγουμαι. Κιχλοκότσυφα πολλάααααα πουλιά, σήμερα έκανα μεγάλο μπασιμο, από το χάραμα φάνηκε ή μέρα, οσα χρόνια κυνηγαω εκεί ήταν ίσως ή πρώτη φορά που βγήκαν τόσες μαύρες, βέβαια δεν τουφεκίζονται, παρά ελάχιστες γιατί πάνε συριζα με τις κεντρωμαδες. Από τις 7: 15 μέχρι τις 8:30 περίπου έμπαιναν από παντού σε όλα τα υψη, απίστευτος ρυθμός, γύρω γύρω γινόταν πόλεμος κυριολεκτικά, μετά 8:30 έκοψαν και έμπαιναν πιο στρωτά με κάποια κενά 5 - 10λεπτα αλλά τράβηξαν έτσι μέχρι τις 10:30,
Σήμερα λατρεψα το 725, απόλαυση στο καρτέρι αυτό το όπλο, από φυσίγγια lambro tordo 30 γρ, lamro Βεργίνα και Predator zωχιος. Όλα άριστα, με το Βεργίνα μέχρι τις 08:30 που είχε υγρασία και μετά τα αλλά δύο. Είδα 4 κοπαδακια απο 20-30 φασσες, και 5-6 ζευγάρια, όλα σε απαγορευτικά ύψη.
Τι πρωί που πήγαιναν με το αμάξι στο χωματόδρομο σηκωσα μια μπεκατσα, όπως πήγαιναν να καθησω στο πόστο άλλη μια και μου πέρασε και ένα ζευγάρι μόλις εφεξε, όπως καταλαβαίνετε εφαγα τα πετσιά μου. .sarcastic., δεν πειράζει όμως ευχαριστηθηκα από το τουφεκίδη μετά, το απόγευμα θα βγάλω τη σκυλίτσα μήπως βρω καμία.
Πάντως χόρτασε το μάτι μου κιχλοκότσυφα και με όσους μιλησα ολοι είδαν και έκανα πουλιά. Καλή συνέχεια
* Ή φώτο αργότερα φιλαράκια

Last edited:
Μπράβο ρε Γιάννη! χαίρομαι που φχαριστήθηκες το όπλο σου, ΤΟ καρτεροντούφεκο, στο είχα ξαναπεί η μέρες που θα ξεδιπλώνει τις χάρες του, θα είναι αυτές των Οκτωβριάτικών μπασιμάτων.
Ξυλόκοτες, φάσσες, κιχλοκότσυφα, μαζικό μπάσιμο χειμερινών μεταναστευτικών πουλιών μόλις το γύρισε Βοριάς και καθάρισε τη Νοτιαδούρα, είδες άμα σου πάει καλά ο καιρός ''κεραντσανα''....sarcastic.
Σπύρο μην ανυσηχεις κάπου θα τα πετύχουμε πιστεύω..
Αλλα και έτσι να μην γίνει όλος ο χειμώνας μπροστα μας ειναι..:)
Απλα επειδη τα απογευματινα έχουν σβήσει εδώ,ο μόνος τρόπος να απολαύσω καρτερατες βολές ειναι τα μπασιματα..Εχω πήξει στα περπατητα...sarcastic..sarcastic.
Ναι ρε Τάσο, αλλά ένα μήνα αυτή τη μέρα περίμενα...

AnfJSiE.jpg

CAkipgl.jpg

Αφιερωμενες ειδικά στον Σπύρο και τον Τάσο που δεν βγηκαν σήμερα και εχουν φαει τα λησιακα τους (με το δίκιο τους βέβαια)
*Σας πειράζω παιδιά έτσι; .sarcastic.

Μπράβο ρε Γιάννη! χαίρομαι που φχαριστήθηκες το όπλο σου, ΤΟ καρτεροντούφεκο, στο είχα ξαναπεί η μέρες που θα ξεδιπλώνει τις χάρες του, θα είναι αυτές των Οκτωβριάτικών μπασιμάτων.
Ξυλόκοτες, φάσσες, κιχλοκότσυφα, μαζικό μπάσιμο χειμερινών μεταναστευτικών πουλιών μόλις το γύρισε Βοριάς και καθάρισε τη Νοτιαδούρα, είδες άμα σου πάει καλά ο καιρός ''κεραντσανα''....sarcastic.

Ναι ρε Τάσο, αλλά ένα μήνα αυτή τη μέρα περίμενα...
Σε αυτό έχεις δίκιο..:(
Τι να κανουμε..Πιστεύω παντως οτι σίγουρα θα ξανακάνει μπασιμο:)
Μην στεναχοριεστε παιδια, ολη την εβδομαδα θα κανει καλο καιρό, εξάλλου εχουμε και την αργια της 28ης Οκτωμβριου.
Σπυρο οπως τα λες φίλε, καρτεροντουφεκο φαρμακερο.
Τασο sorry φίλε δεν εβγαλα την ithaca, με παρέσυρε ο ενθουσιασμος με το 725, τις 28 φιλε θα το βγαλω, στο υπόσχομαι. .sarcastic.

Το 725 φωτιά και λάβρα....!!Μου άρεσε ο στολισμος με τα κυκλαμινα..ο επιτάφιος της τσίχλας!!!.sarcastic..sarcastic.
Μόνο τα λυσσακα μας ρε Γιαννη..Έτσι μου ρχεται να πάω τωρα...buy buy.
'Ο επιταφιοςτη κιχλας' να'σαι καλά ρε φίλε μ'εκανες και γέλασα.
Για τη γυναίκα. .love. τα μαζεψα φιλε πού τις αρέσουν πολλή, τι να κάνουμε είμαστε και "ερωτιαρηδες" αλλιώς........ .vah.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back