LM 3,3/10 ό,τι αγορασες δλδΤό αποτέλεσμα είναι 0,33mm δλδ τί είναι αυτό ρε παιδιά?

LM 3,3/10 ό,τι αγορασες δλδΤό αποτέλεσμα είναι 0,33mm δλδ τί είναι αυτό ρε παιδιά?
εγώ το βρίσκω μια χαρά για περπατητό. ουσιαστικά είναι τρισίμισι άστρα. για να καταλάβεις τις διαφορές τάξης μεγέθους, το τεσσαρι τσοκ είναι 0.25 ή 2.5/10 διαφορά επί του αυλού και το τριάρι 0.5 ή 5/10Δλδ πατρίδα πολύ σφιχτό για περπατητο καί σέ ποσα μέτρα τουφεκας με αυτό?
Ανεβα κι αλλο Bill ανεβα ανεβα....εγώ το βρίσκω μια χαρά για περπατητό. ουσιαστικά είναι τρισίμισι άστρα. για να καταλάβεις τις διαφορές τάξης μεγέθους, το τεσσαρι τσοκ είναι 0.25 ή 2.5/10 διαφορά επί του αυλού και το τριάρι 0.5 ή 5/10
εγώ θα έλεγα ότι μέχρι τα 35μ τουφεκάς ανετοτατα με αυτό το τσοκ.
45 καλα ειναι, να τ αφησω??? θα το φατε εδω η πακετο για το σπιτι???Ανεβα κι αλλο Bill ανεβα ανεβα....![]()
![]()
Κύριοι οι συγκεκριμενοι καθοντουσαν πίσω μου στα 200μ και πρέπει να έριξαν από 4 κουτιά ο κάθε ένας και αυτό σε 3 καρτέρια όλα κι όλα. Δλδ όλοι οι άλλοι 15-20 κυνηγοί της περιοχής δν βλέπαμε τσίχλες και σε αυτούς κατέβαιναν από το διάστημα??? Τραβηγμένο μεν αληθινό δε. Όποιος κυνηγάει εκεί αρκετά ή είναι κάτοικος κάπου εκεί κοντά σίγουρα θα ξέρει. Πέρναγαν τα τσωνια και μετά από 10-20 δευτερόλεπτα άκουγες 5αρες 6αρες. Τεσπα μακάρι να είμαι εγώ ο χαζός αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό συνέβαινε. Αν ξέρετε καρτέρι ειδικά στην Αττική που από τις 4 να μην σταματάς να τουφεκας και να ρίχνεις 3-4 κουτιά από τις 4:00-5:40 τουλάχιστον θα χαιρόμουν για αυτούς που ήταν εκεί και πέρασαν καλά αλλά δυστυχώς...Τραβηγμένο μου ακούγεται. Τσίχλες θα τουφεκαγαν που δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να τις βλέπεις!
Αν τα μετρα στο κοντακι είναι λαθος .. η Πιστη και η Ελπίδα θα του το μαστορεψουν ωστε να ριχνει σωστα ;;;Oύτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν φταίει αυτό...!!!
Απλώς, δεν ντουφέκισες όπως έπρεπε, δηλαδή λάθος προσκόπευση ή έμεινες πίσω ή κακή επώμιση (ίσως το κοντάκι σού έρχεται πιο κοντό ή πιο μακρύ απ' ό,τι σου ταιριάζει) και τα σκάγια σου πήγαν αλλού γι' αλλού...!!!
Μην τα παρατάς με το νέο σου όπλο και μην προκαταλαμβάνεσαι αρνητικά! Πάντα με θετική ψυχολογία (ανεβασμένο ηθικό) και προσπάθησε να νιώθεις πίστη και σιγουριά για το όπλο αυτό και τις δυνατότητές του...! Εξάσκηση θέλει και τριβή και ύστερα θα το συνηθίσεις...! Οι επιτυχίες τότε, θα έλθουν από μόνες τους...!
Επειδη παω πολυ συχνα στο μερος που ανεφερες δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο.Κύριοι οι συγκεκριμενοι καθοντουσαν πίσω μου στα 200μ και πρέπει να έριξαν από 4 κουτιά ο κάθε ένας και αυτό σε 3 καρτέρια όλα κι όλα. Δλδ όλοι οι άλλοι 15-20 κυνηγοί της περιοχής δν βλέπαμε τσίχλες και σε αυτούς κατέβαιναν από το διάστημα??? Τραβηγμένο μεν αληθινό δε. Όποιος κυνηγάει εκεί αρκετά ή είναι κάτοικος κάπου εκεί κοντά σίγουρα θα ξέρει. Πέρναγαν τα τσωνια και μετά από 10-20 δευτερόλεπτα άκουγες 5αρες 6αρες. Τεσπα μακάρι να είμαι εγώ ο χαζός αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό συνέβαινε. Αν ξέρετε καρτέρι ειδικά στην Αττική που από τις 4 να μην σταματάς να τουφεκας και να ρίχνεις 3-4 κουτιά από τις 4:00-5:40 τουλάχιστον θα χαιρόμουν για αυτούς που ήταν εκεί και πέρασαν καλά αλλά δυστυχώς...
Μπραβο παιχτουρες!Το Σάββατο που μας πέρασε κάναμε με το φιλαράκι μου ένα πολύ ωραίο κυνήγι που θα το θυμόμαστε για αρκετό καιρό!
Η μέρα τα είχε όλα....ένα λαγό που μου βγήκε μπροστά από τα πόδια μου και δοκίμασε τις αντοχές μου(φυσικά δεν τουφέκισα),πολλές εύστοχες τουφεκιές με ωραία ''καπνίσματα'',αστοχίες που αναρωτιόσουν γιατί δεν έπεσε και στο τέλος ένα ωραίο τραπέζι με μεζεδάκια και τσιπουράκι!
Οι γαιδουρότσιχλες μαζί με τις κόκκινες είχαν ένα φοβερό παιχνίδι μέχρι της 11:30 η ώρα!
Μαζί με τις χαμένες πήραμε καμιά 25αριά ενώ να τονίσω ότι κοκκινότσιχλες πήραμε μόνο μια και κατόπιν συνεννόησης δεν ρίξαμε σε άλλες για να μην κάψουμε το μέρος και τρομάξουμε τις μεγάλες.Άμα ρίχναμε και σε κόκκινες θα είχαμε άλλες τόσες από αυτές και περισσότερες!
Εγώ έριχνα με την Maxus και φυσίγγια Fanom Fanatic 30 γραμμάρια νούμερο 9,Ρουμελιώτη 30 γραμμάρια πάλι σε νούμερο 9 και Gorilla Eco 31 γραμμάρια νούμερο 8.Όλα δούλεψαν καλά.Το φιλαράκι έριχνε με την 20άρα μου την Benelli και φυσίγγια Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 9 και Sellier Bellot 28 γραμμάρια νούμερο 8.
Περιττό να σας πω ότι είδη ψάχνεται για αγορά 20αριού!!!
![]()
Βρε Φίλιππα, του το επισημαίνω κι εγώ στο μήνυμά μου το ζήτημα των διαστάσεων του κοντακιού και το εάν και κατά πόσο του ταιριάζει στον σωματότυπό του...! Δεν αντιλέγω σ' αυτό... Εννοείται πως απ' εκεί θα ξεκινήσει πρώτα και μετά δύναται να τα καταφέρνει μια χαρά...!Αν τα μετρα στο κοντακι είναι λαθος .. η Πιστη και η Ελπίδα θα του το μαστορεψουν ωστε να ριχνει σωστα ;;;
μπραβωωωρε γιωργαρα φιλαρακιμου,,εγω την νατης κανω που σε καθε κυνηγι μπεκατσαςςς με κουτσουλανε απο πανωμουυυυυΤο Σάββατο που μας πέρασε κάναμε με το φιλαράκι μου ένα πολύ ωραίο κυνήγι που θα το θυμόμαστε για αρκετό καιρό!
Η μέρα τα είχε όλα....ένα λαγό που μου βγήκε μπροστά από τα πόδια μου και δοκίμασε τις αντοχές μου(φυσικά δεν τουφέκισα),πολλές εύστοχες τουφεκιές με ωραία ''καπνίσματα'',αστοχίες που αναρωτιόσουν γιατί δεν έπεσε και στο τέλος ένα ωραίο τραπέζι με μεζεδάκια και τσιπουράκι!
Οι γαιδουρότσιχλες μαζί με τις κόκκινες είχαν ένα φοβερό παιχνίδι μέχρι της 11:30 η ώρα!
Μαζί με τις χαμένες πήραμε καμιά 25αριά ενώ να τονίσω ότι κοκκινότσιχλες πήραμε μόνο μια και κατόπιν συνεννόησης δεν ρίξαμε σε άλλες για να μην κάψουμε το μέρος και τρομάξουμε τις μεγάλες.Άμα ρίχναμε και σε κόκκινες θα είχαμε άλλες τόσες από αυτές και περισσότερες!
Εγώ έριχνα με την Maxus και φυσίγγια Fantom Fanatic 30 γραμμάρια νούμερο 9,Ρουμελιώτη 30 γραμμάρια πάλι σε νούμερο 9 και Gorilla Eco 31 γραμμάρια νούμερο 8.Όλα δούλεψαν καλά.Το φιλαράκι έριχνε με την 20άρα μου την Benelli και φυσίγγια Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 9 και Sellier Bellot 28 γραμμάρια νούμερο 8.
![]()
δεν ειναι 200 μετρα ειναι παραπανω ,και τα πουλια εκει ανεβαινουν διαγωνια οχι απο σενα ,ναι τσιχλες τουφεκανε αλλα περνανε πολυ ψηλα.[αμα πας στης 13¨¨00 ,θα τα πιασεις.]Κύριοι οι συγκεκριμενοι καθοντουσαν πίσω μου στα 200μ και πρέπει να έριξαν από 4 κουτιά ο κάθε ένας και αυτό σε 3 καρτέρια όλα κι όλα. Δλδ όλοι οι άλλοι 15-20 κυνηγοί της περιοχής δν βλέπαμε τσίχλες και σε αυτούς κατέβαιναν από το διάστημα??? Τραβηγμένο μεν αληθινό δε. Όποιος κυνηγάει εκεί αρκετά ή είναι κάτοικος κάπου εκεί κοντά σίγουρα θα ξέρει. Πέρναγαν τα τσωνια και μετά από 10-20 δευτερόλεπτα άκουγες 5αρες 6αρες. Τεσπα μακάρι να είμαι εγώ ο χαζός αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό συνέβαινε. Αν ξέρετε καρτέρι ειδικά στην Αττική που από τις 4 να μην σταματάς να τουφεκας και να ρίχνεις 3-4 κουτιά από τις 4:00-5:40 τουλάχιστον θα χαιρόμουν για αυτούς που ήταν εκεί και πέρασαν καλά αλλά δυστυχώς...
μπραβο παιδια,ωραιο κυνηγι η ατιμη.Το Σάββατο που μας πέρασε κάναμε με το φιλαράκι μου ένα πολύ ωραίο κυνήγι που θα το θυμόμαστε για αρκετό καιρό!
Εγώ έριχνα με την Maxus και φυσίγγια Fantom Fanatic 30 γραμμάρια νούμερο 9,Ρουμελιώτη 30 γραμμάρια πάλι σε νούμερο 9 και Gorilla Eco 31 γραμμάρια νούμερο 8.Όλα δούλεψαν καλά.Το φιλαράκι έριχνε με την 20άρα μου την Benelli και φυσίγγια Fantom 25 γραμμάρια νούμερο 9 και Sellier Bellot 28 γραμμάρια νούμερο 8.
![]()
Sorry για την καθυστέρηση Κωνσταντίνε, τώρα το είδα. Τα φυσίγγια αυτά 6+7μιση τα είχα φτιάξει για καμμιά πιο χοντρή, αλλά επειδή γουστάρω πολύ το Νο 6, σαν σκάγι, είπα να ξαναθυμηθώ παλιές δόξες, που οι φυσιγγιοθήκες μου ήταν γεμάτες 6αρια, είπα να τα ρίξω στις μικρές. Στην πράξη τώρα, μου δημιούργησε εντύπωση ότι είχε χαμηλή ανάκρουση στο δίκαννο, και ότι περνούσε από 30-50m σκούπα, χωρίς κανένα τραυματισμένο. 34γρ σκάγια είναι πολλά ακόμη και στα Νο 6 και 71/2. Οι πιέσεις είναι σίγουρα χαμηλότερα από την Α1 1,70x33 Νο 81/2 που έριξα την ίδια ημέρα, με υψηλή ανάκρουση και θόρυβο. Θα συνεχίσω στην συνταγή αυτή και έχω περιέργεια να δω αποτελέσματα σε πίνακα.το 71/2 και το 8 με 34 γρ αλλα μονο με κλειστα τσοκ 1,2,3 (ειδικα με το 2*), ειναι ο αγαπημενος μου συνδυασμος. Αλλα εχω δυο ερωτησεις : γιατι μιξ με ν6 ; και αν η psb2 δινει λιγοτερο αποτομη κοφτη τουφεκια , οπότε 'εχεις ανεκτο λακτισμα στα 34 γρ με το δικανο;
Σαββατο και κυριακη Αργολιδα 2 μερες απο πρωι εως τη ληξη του απογευματινου καρτεριου σε μερη που εχω ζησει μεγαλες στιγμες.Το σαββατο τα πουλια ηταν αρκετα τοσο το πρωι, με μεγαλο απογευματινο με τα πουλια να ερχονται απο 2αδες εως 10δες απο μακρια.Πιστευω οτι ηταν καποια μετακηνηση, και σε καμια περιπτωση επιστροφια τα πουλια που ειδα τη μερα ,.δεν δικαιολογουν τοσο μεγαλο αριθμο που ηταν 200 πανω κατω.Η κυριακη ηταν ιδια με το σαββατο πρωινο αρκετα παλι ,αλλα με μειωση τον πουλιων κατα πενηντα τοις εκατο το απογευμα και ολα το πολλη 2αδες και τα υπολοιπα μεμονομενα, ευχομαι να συνεχιστη αυτη κατασταση σε ολα τα μερη.