Η τελευταία τουφεκιά όλα τα λεφτά.Μερικές σκηνές από το χθεσινό περπατητό
Πολύ ωραία, μπράβο!Μερικές σκηνές από το χθεσινό περπατητό
Πολυ ωραιος!!! Παλι αυτο το παλιο Κικς ειχες πανω?...Μερικές σκηνές από το χθεσινό περπατητό
Πολυ ωραιο και διδακτικο γιατι φαινεται που σημαδευουμε οι περισσοτεροι απο εμας και μετα ψαχνομαστε με φυσιγγια κοντακια τσοκ κλπΜερικές σκηνές από το χθεσινό περπατητό
Είναι ανοιχτό το μέρος στα περισσότερα σημεία. Παράπλευρα σε ρέματα κυνηγάμε. Φυσίγγια nsi sipe, κάτι club nova ελαφρώς οξειδωμένα 4ετίας και lambro tordo anniversary. 8 και 9 νούμερο. Στην τελευταία κι εγώ εξεπλάγην!Η τελευταία τουφεκιά όλα τα λεφτά.
Επίσης αυτό δεν είναι απλά περπατητό, αυτό είναι ... ανεμιστό, γαμώ τα κυνήγια.
Τι φυσίγγια;
Φίλε Alex χθες έγινα συμβατικός... Μη με μαλώσεις! Χαχα! Το Briley Lm είχα κουμπώσει! Το Kicks για τις καρτεράτεςΠολυ ωραιος!!! Παλι αυτο το παλιο Κικς ειχες πανω?...![]()
Ειναι φοβερη συσφιξη φιλε το Lm, εμενα εχει η Ρεμι δικο της και οποτε το ειχα δοκιμασει με ειχε κουφανει...Φίλε Alex χθες έγινα συμβατικός... Μη με μαλώσεις! Χαχα! Το Briley Lm είχα κουμπώσει! Το Kicks για τις καρτεράτες![]()
Ήδη έχω μειώσει αρκετά τις προσκοπεύσεις από την πρώτη φορά που είδα τα βιντεάκια. Είναι εργαλείο η ρουφιάνα η shotkam αλλά δαγκάει!Πολυ ωραιο και διδακτικο γιατι φαινεται που σημαδευουμε οι περισσοτεροι απο εμας και μετα ψαχνομαστε με φυσιγγια κοντακια τσοκ κλπ
και τωρα πως ακους?Ειναι φοβερη συσφιξη φιλε το Lm, εμενα εχει η Ρεμι δικο της και οποτε το ειχα δοκιμασει με ειχε κουφανει...![]()
Μου έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση κοντά μακριά. Είναι το τσοκ all aroundΕιναι φοβερη συσφιξη φιλε το Lm, εμενα εχει η Ρεμι δικο της και οποτε το ειχα δοκιμασει με ειχε κουφανει...![]()
Στο χαρτί το έχεις δει καθόλου; Παίζουν λίγο οι συσφίξεις σε σχέση με τις αναγραφόμενες. Εμένα το μαύρο το έσω έξω χωρίς τρύπες βγαίνει μετρημένο 4/10 στο στόμιο.Ρε παιδιά γιατί αυτό το LM SPECTRUM μου βγαζει πολύ σφιχτή τουφέκια στο περπατητο πρέπει νά είναι πολύ μακριά τό πουλί.
Ρε MIKE εμένα είναι τό νίκελ με κόκκινο δαχτυλίδι πως τό μετράς δεν το έχω καταλάβει ποτέ τί πρέπει να κάνω?Στο χαρτί το έχεις δει καθόλου; Παίζουν λίγο οι συσφίξεις σε σχέση με τις αναγραφόμενες. Εμένα το μαύρο το έσω έξω χωρίς τρύπες βγαίνει μετρημένο 4/10 στο στόμιο.
Πατρίδα μετράς σε χιλιοστά τη διάμετρο του στομίου του τσοκ (μ ενα παχυμετρο) και το αποτέλεσμα το αφαιρείς από τον αυλό του όπλου σου (που πιθανότατα θα είναι γραμμένος πάνω στην κάννη)Ρε MIKE εμένα είναι τό νίκελ με κόκκινο δαχτυλίδι πως τό μετράς δεν το έχω καταλάβει ποτέ τί πρέπει να κάνω?
Με παχύμετρο μετράς την εσωτερική διάμετρο του στομίου (μπροστά). Αφαιρώντας το νούμερο από τη διάμετρο του αυλού έχεις τη σύσφιξη. Με πρόλαβε ο DocΡε MIKE εμένα είναι τό νίκελ με κόκκινο δαχτυλίδι πως τό μετράς δεν το έχω καταλάβει ποτέ τί πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ....Με παχύμετρο μετράς την εσωτερική διάμετρο του στομίου (μπροστά). Αφαιρώντας το νούμερο από τη διάμετρο του αυλού έχεις τη σύσφιξη. Με πρόλαβε ο Doc