Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα εδώ δηλαδή αν πας για τσίχλα και σου βγει κανένας βοσκός με όπλο και φωνάζει θα τα βάλεις μαζί του?είδες τι έγινε προχθές στο Ρέθυμνο?κι ούτε εδώ στα Χανιά έχουν γίνει λίγα.εγω προσωπικά τα μαζεύω και φεύγω παντως
Να μη φευγειs Evri γιατι ετσι αποθρασυνοντε τελειωs εγω εχω εμπλακει πολλεs φορεs και τωρα παω οπου θελω αντε τωρα με τουs μαλακεs απλα οταν ειναι τα ζωα γεννημενα προσεχουμε ειδικα οσοι σερνουμε σκυλουs

Δεν ειναι σωστο το να φυγειs αν ηταν ετσι εδω δε θα κυνηγουσαμε πουθενα αν του σπασει καποιοs τα δοντια και καμποσα πλευρα δεν θα ξαναμιλησει
Και όμως έχει αρπάξει κανταρια ξύλο ,αλλά το βιολί βιολακι του αυτός ,ο δικός μου που σου λέω του έριξε πολύ ξύλο ένα απόγευμα .

Και όμως έχει αρπάξει κανταρια ξύλο ,αλλά το βιολί βιολακι του αυτός ,ο δικός μου που σου λέω του έριξε πολύ ξύλο ένα απόγευμα .
Aν δεν υπαρχουν σπασιματα δεν ειναι ξυλο αλλα ακομα και ετσι αν τον στραπατσαρουν ορισμενοι θα το κοψει το να λεμε μην πατε εκει και να τρομαζουμε τον κοσμο απλα του δινει δικιο α και ειμαι σιγουροs οτι για καποιουs δικουs του δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα

Καλημέρα φίλε μου!!

250???? αν σου πω ότι έκανα 1.250 και δεν σήκωσα όπλο σε κυνήγι στην Δράμα τι θα πεις?
Εδώ έχουμε περιπτώσεις...να φεύγεις 3ημερο....χλμ...ξενοδοχεία...βενζίνες...έξοδα....και να γυρίζεις με 5 τσίχλες.

Υπομονή και επιμονή.....πολλούς καφέδες στην φύση...και όλα θα γίνουν!

Αν λάβεις υπόψη σου ότι κυνηγώ 50+ χρόνια (κάτω από τα 18 στο χωριό, σαν βοηθητικός) θα καταλάβεις ότι και υπομονή και επιμονή έχω και άπειρα χιλιόμετρα έχω κάνει. Δεν εξέφρασα παράπονο, ούτε πλέον εντυπωσιάζομαι από νούμερα. Την διαπίστωση μου κατέθεσα για να υπάρχει πολλαπλή πληροφόρηση. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση και την στήριξη που θέλησες να προσφέρεις. Να είσαι καλά.

Αφου δεν βρηκα απ τις μπλέ , κατα τις 4,30 πηγα για καμια τσιχλίτσα . Τελικα αργα περασαν καποιες και πηρα 8, 1 ορτυκι που μου πετάχτηκε και 1 δεντρότσιχλα .
Απολαυση τα lambro classic με το δικανάκι.

Αρκετά τα πουλιά σήμερα στο απογευματινό αλλά πολύ άτσαλο πέταγμα. Αργά τα περισσότερα και χαμηλά, έγινε της μπηχτής... Πρέπει να πέρασαν καμία 50ρια. Με μεγάλη δυσκολία μπόρεσα να κρατήσω 5 από τα οποία έχασα το ένα. Υψόμετρο 50 μέτρα, κοντά στην Αρχαία Κόρινθο. Από βδομάδα βλέπουμε πάλι
BUJO7JN.jpg

Αργολιδα απογευματινό καρτεράκι σήμερα. Από τις 4 μέχρι τις 5:15 ζήτημα να είχα δει 2-3 πουλιά, μετά έγινε ξαφνικά ο χαμός...
Δύσκολο μέρος , σφιχτό, χωρίς τον Μάικ δεν θα είχα ούτε τις μισές.

Attachments

• IMG_20191122_180641.jpg
    IMG_20191122_180641.jpg
    320,8 KB · Προβολές: 54
Απογευματινό σήμερα με τον πατέρα μου κάτι είχε.Απο τις 6 που τουφέκιασα πήρα τις 5 βρήκα τις 3 και ο πατέρας από τις 4 που τουφεκισε πήρε τις 3 βρήκε τις δύο.Παιξαν λίγο ποιο νωρίς σήμερα και σε μεγαλύτερο αριθμό.

Αφου δεν βρηκα απ τις μπλέ , κατα τις 4,30 πηγα για καμια τσιχλίτσα . Τελικα αργα περασαν καποιες και πηρα 8, 1 ορτυκι που μου πετάχτηκε και 1 δεντρότσιχλα .
Απολαυση τα lambro classic με το δικανάκι.
Απόλαυση τα άτιμα,αλλά...τα σταμάτησε!

Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν έκανα απογεματινά καρτεράκια λόγω βροχερού καιρού...
Χτες Πέμπτη, με βαριά συννεφιά και ψιχάλα, περάσανε ελάχιστες αργά, στο μισοσκόταδο... Κράτησα 3.
Σήμερα, με ξαστεριά και πολύ καλύτερο καιρό, φανήκανε αρκετά περισσότερες, αλλά μετά τις 17:10... Μάλιστα, είδα και άκουσα μακριά μου και 2 κοπαδάκια κοκκινότσιχλες. Τελικά, μπόρεσα και κράτησα 4 κοινές.
Αύριο, το "μενού" έχει έλατο για πρωινό - μεσημεριανό και, εν συνεχεία, το καθιερωμένο μου απογεματινό για το κλείσιμο της ημέρας...

Ωραίο πρωινο με τον φιλιππακο....αρχίζω να ασχολούμαι και με το περπατητο,καλά μου τα λεγε .sarcastic.
View attachment 6546
Που να πας με παρέα μεγάλη που ξέρει να κάνει παγανα ,δεν εννοώ τίποτα για κανέναν Ηλία αλλά επειδή είπες ότι τώρα αρχίζεις να ασχολείσαι με παγανα το λέω ,και η παγανα εχει τα κόλπατης και ειδικά εάν ξέρεις τον τόπο

Που να πας με παρέα μεγάλη που ξέρει να κάνει παγανα ,δεν εννοώ τίποτα για κανέναν Ηλία αλλά επειδή είπες ότι τώρα αρχίζεις να ασχολείσαι με παγανα το λέω ,και η παγανα εχει τα κόλπατης και ειδικά εάν ξέρεις τον τόπο
Λευτέρη ο φιλιππας είναι πολύ καλός σε αυτό!Για αυτό και τα κάναμε τα πουλάκια...δεν θα ελεγα πως είχε ιδιαίτερα πουλιά,είμασταν και εύστοχοι!

Status
Not open for further replies.
Back