Δώστε στίγμα, που στη Δημαινα,να χουμε το νου μας γιατί από τα μισα του Δεκέμβρη και μετά πηγαίνουμε συνέχεια.Που είναι ο τύπος??παίδες έτσι έχει ακουστεί γιαυτό το περίστροφο και οι περιπολίες που κάνει ο τύπος,,μη το γελάτε καθόλου
Φημες λενε οτι δεν εχει γινει ακομα καταγγελια επισημα, γιατι κανεις δεν θελει να μαθευτει το καρτερι!Δώστε στίγμα, που στη Δημαινα,να χουμε το νου μας γιατί από τα μισα του Δεκέμβρη και μετά πηγαίνουμε συνέχεια.Που είναι ο τύπος??
καντε υπομονη εδω καναμε πουλια περσι που δεν ειχε τιποτα !ουτε μπασιματα!ποτε ομως τα καναμε τα πουλια?οταν αλλαξε ο καιρος και εριξε χιονια ,οποτε !υπομονη.Καλησπέρα σε όλους. Μακάρι να έχουν δίκιο οι φίλοι που μιλάνε για αρκετά πουλιά, αλλά η δική μου φετινή αντίληψη δεν είναι καλή. Τρεις έξοδοι στα μπασίματα στα Βίλια και δυο απέναντι από την Εύβοια είχαν αποτέλεσμα 5 ντουφεκιές. ΠΣΚ που πέρασε, στη νότια Λακωνία για ελιές (όχι κυνήγι) δεν είδα ούτε μια να πετάει. Σημερινή εξόρμηση σε ιδιαίτερα καλό βιότοπο για τσίχλες στη Κορινθία (700 μέτρα υψόμετρο), όλα βρεγμένα, υγρασία και συννεφιά (αλλά 17 βαθμοί), είδα λιγότερες από 10 τσίχλες και μια γερακότσιχλα μακρυά, άκουσα χωρίς να δω κάποια κοτσύφια, κάποια λίγα μικρόπουλα πετούσαν και έφυγα αντουφέκιστος μετά από 2 ώρες. Καλή η βόλτα και ο καφές στη φύση, αλλά 250 χιλιόμετρα χωρίς να σηκώσεις το όπλο, πιο πολύ για φυσιοδίφης, οικολόγος ένοιωσα παρά για κυνηγός. Μακάρι να είμαι εγώ άτυχος και να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά εγώ βλέπω χειρότερη χρονιά από την περσινή.
Ωραιο εργαλειακι....
Καλησπέρα σε όλους. Μακάρι να έχουν δίκιο οι φίλοι που μιλάνε για αρκετά πουλιά, αλλά η δική μου φετινή αντίληψη δεν είναι καλή. Τρεις έξοδοι στα μπασίματα στα Βίλια και δυο απέναντι από την Εύβοια είχαν αποτέλεσμα 5 ντουφεκιές. ΠΣΚ που πέρασε, στη νότια Λακωνία για ελιές (όχι κυνήγι) δεν είδα ούτε μια να πετάει. Σημερινή εξόρμηση σε ιδιαίτερα καλό βιότοπο για τσίχλες στη Κορινθία (700 μέτρα υψόμετρο), όλα βρεγμένα, υγρασία και συννεφιά (αλλά 17 βαθμοί), είδα λιγότερες από 10 τσίχλες και μια γερακότσιχλα μακρυά, άκουσα χωρίς να δω κάποια κοτσύφια, κάποια λίγα μικρόπουλα πετούσαν και έφυγα αντουφέκιστος μετά από 2 ώρες. Καλή η βόλτα και ο καφές στη φύση, αλλά 250 χιλιόμετρα χωρίς να σηκώσεις το όπλο, πιο πολύ για φυσιοδίφης, οικολόγος ένοιωσα παρά για κυνηγός. Μακάρι να είμαι εγώ άτυχος και να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά εγώ βλέπω χειρότερη χρονιά από την περσινή.
αλλά 250 χιλιόμετρα χωρίς να σηκώσεις το όπλο,
Υπομονή και επιμονή.....πολλούς καφέδες στην φύση...και όλα θα γίνουν!
δεν ξέρω ρε φίλε αν και τι φυλάει.Γιώργο ισχύει ότι φυλάει χασισοκαλλιέργεια ;
Κουβαλα και εσυ δυο καδρα μαζι σου και πλακωσε τον στο ξυλο για αρχηπροφανώς μιλάς για ........... αντιπρόπερσυ.
γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια η Δήμαινα είναι ψόφια.![]()
ο τύπος που αναφέρεις όντως υπάρχει και μάλιστα προς γνώση κουβαλάει μαζί του και περίστροφο ...............
Του φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!!!Κουβαλα και εσυ δυο καδρα μαζι σου και πλακωσε τον στο ξυλο για αρχη
Εκτός κι αν ξαναγύρισεΤου φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!!!
Κώστα εδώ δηλαδή αν πας για τσίχλα και σου βγει κανένας βοσκός με όπλο και φωνάζει θα τα βάλεις μαζί του?είδες τι έγινε προχθές στο Ρέθυμνο?κι ούτε εδώ στα Χανιά έχουν γίνει λίγα.εγω προσωπικά τα μαζεύω και φεύγω παντωςΤου φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!!!
Δεν ειναι σωστο το να φυγειs αν ηταν ετσι εδω δε θα κυνηγουσαμε πουθενα αν του σπασει καποιοs τα δοντια και καμποσα πλευρα δεν θα ξαναμιλησειΤου φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!!!