Ειναι γλυκια η σκανδαλη...αλλα προσπαθουμε να πράττουμε το ηθικο και οχι απλα το νομιμο!Είναι νωρίς παιδιά μην τις τουφεκατε ακόμα αυτές.
Σε καταλαβενω απόλυτα!!Ειναι γλυκια η σκανδαλη...αλλα προσπαθουμε να πράττουμε το ηθικο και οχι απλα το νομιμο!
Γλυτωνουμε πετρελαια και τα τρωμε κυνιγιΔηλ.περι θα έχουμε άνοδο θερμοκρασίας αρχές Οκτώβρη αντί για μείωση;;;τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μ...
Ενα πουλάκι απ τα Γιαννενα ,μου ειπες πως χθες είδε κάμποσες σε 3αδες ,4άδες.
Τραβα να πιάσεις κανα ....λούτσο καλύτερα και μη βιάζεσαι.Ποιο πουλάκι πετάχτηκε και μαρτύρησε. Λίγο υπομονή, θεωρώ πώς αυτό το ΣΚ αξίζει μια βολτίτσα για ένα μικρό καλωσόρισμα.
Εθεαθη η πρωτη παιδια! Παμε δυνατα! Εντος Αττικής
Καλά αυτό με το fb είναι μεγάλη Πληγη...Εδώ ο άλλος τις προάλλες ανέβασε βίντεο βράδυ που ακούγονταν νυχτερίδες και έλεγε ότι πέρναγαν τσίχλες....χαχαχαχαχΕμεις μιλαμε και αυτες μπαινουν! ( Πηγη: posts fb)![]()
Καλημέρα!!
Ναι και εμείς είδαμε...ΝΑ Αττική...όπως και αρκετά κοτσύφια...στην Κάτζα. Από κάπου ήρθαν αυτά....γιατί δεν υπήρχαν.
Ψωριαρικα η κομπλε? Γτ βαρεσα και την Κυριακη και το αφησα εκει...και οχι τιποτα άλλο αισθάνομαι και τυψεις!Στην Κάντζα όντως χαμός,ειδικά τις τελευταίες μέρες έχει πολλά.
Ψωριαρικα η κομπλε?
Θεωρώ πως είναι αρκετά νωρίς για κυνήγι τσίχλας αλλά αν πας για το ρομαντικό του πράγματος πάω πάσο. Ίσως σταθείς και τυχερός είτε αυτό είναι τσιχλα είτε τρυγόνι είτε οτιδήποτε άλλο. Ασχετο: Πρέπει να είμαστε και πατριώτες από τι έχω καταλάβει..Καλημέρα σε όλους!
Πυκνώνουν οι αναφορές για εμφανίσεις τσίχλας στην επικράτεια! Άλλος βλέπει πολλές σε γουρουνοκυνήγι...άλλος τις ακούει να περνάνε ενώ ψαρεύει το βράδυ....άλλος ανεβάζει φωτογραφίες με την 1η τσίχλα της χρονιάς...κτλ...κτλ.
Δεν ξέρω αν είναι αναφορές για να τρέξει ο κόσμος να αγοράσει κανένα φυσίγγι...ή να αρχίσει ο κόσμος να πηγαίνει στα καρτέρια....αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα χάσω και τίποτα να κάνω μια πρώτη βόλτα μεθαύριο πριν το γραφείο.
Και ο καιρός δείχνει υποσχόμενος...αλλά και ένας πρωινός καφές πριν το γραφείο...με θέα την λίμνη είναι ανεκτίμητος!
Καλή συνέχεια σε όλους!
Πρέπει να είμαστε και πατριώτες από τι έχω καταλάβει..