Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παντως εχθες ειδα μια τσιχλα καθιστα και με κοιταγε εντελως απονηρευτη
Γενικα αυτο που πιστευω ειναι οτι η αποδημια φετος ειναι 10 μερες πιο νωρις
Δεν θα μου κανει εντυπωση εαν δω το πρωτο μπασιμο 2-3 του οκτωβριου
Σωστός.....Το 2014 ή το 2015 αν θυμάμαι καλά μπήκαν τόσο νωρίς.
Πανσέληνος 14/10.my man.
Αν έχουμε πανσέληνο στις 14 τότε θα αρχίσουν από πιό νωρίς τα πρώτα δίγματα....8 του μήνα και έπειτα....έτσι πιστεύω.

Βλέποντας τα ΣΚ είχα πει ότι η πρώτη μου επίσκεψη θα είναι 12-13/10 αλλά όλα και καμιά κοντινή βόλτα θα κάνουμε και το προηγούμενο ΣΚ.
Ειμαστε αρρωστοι με το κυνηγι απλα! Ουτε φεγγαρια ουτε τιποτα..αφου καθε ΣΚ βγαινουμε (αν φυσικα το επιτρέπουν υπολοιπες υποχρεωσεις)

παιδες πινωντας το καφεδακιμου σημερα το πρωι στο μπαλκονιμου περασανε 5 τσιχλονια με ροτα στο βουνο,,επισης φιλαρακιμου εχθες σε κυνηγι ορτυκιου ειδε τσιχλες κιαυτος στον καμποοο σαν νωρις μας μπηκανε φετωςςςς παντως καλοδεχουμενεςςςςςς
Αντε ρε θα βρεις την χαρά σου πάλι .very funny. .very funny. .sarcastic. .sarcastic.

Έλα! Όποιος κάνει σεφτε πρώτος! .yelling.
Eγώ πάντως, χθες απόγεμα, έκανα σεφτέ με τις (ντοπιάρες) κυριαρίνες (turdus viscivorus)...! Πρώτη βολά για μένα, τόσο νωρίς ημερολογιακά...

Last edited:
Σωστός.....Το 2014 ή το 2015 αν θυμάμαι καλά μπήκαν τόσο νωρίς.

Αν έχουμε πανσέληνο στις 14 τότε θα αρχίσουν από πιό νωρίς τα πρώτα δίγματα....8 του μήνα και έπειτα....έτσι πιστεύω.
Πάει να γυρίσει σε ζωνικη κυκλοφορία από αρχές του μήνα..
Εάν το κάνει θα βάλει νοτιαδες και άνοδο υγρασίας ζέστης τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου..οπότε λίγη υπομονή για αυτές τις ημερομηνίες

Εάν το κάνει θα βάλει νοτιαδες και άνοδο υγρασίας ζέστης τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου..οπότε λίγη υπομονή για αυτές τις ημερομηνίες
Δηλ.περι θα έχουμε άνοδο θερμοκρασίας αρχές Οκτώβρη αντί για μείωση;;;τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μ...

Για σου Περυ αχτύπητε!!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back