Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάει να γυρίσει σε ζωνικη κυκλοφορία από αρχές του μήνα..
Εάν το κάνει θα βάλει νοτιαδες και άνοδο υγρασίας ζέστης τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου..οπότε λίγη υπομονή για αυτές τις ημερομηνίες
Ναι αλλά θα έρθουν και βροχουλες λογικά κατά την Πέμπτη ε χεχε .sarcastic.

Δηλ.περι θα έχουμε άνοδο θερμοκρασίας αρχές Οκτώβρη αντί για μείωση;;;τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μ...

Καλό είναι φίλε να ξεκινήσει ο μήνας έτσι..Γιατί αυτή η κατάσταση φέρνει και βροχές ..
Απλά μην κρατήσει πολύ ..
Θα το δούμε πως θα πάει

Mακαρι φιλαράκι να πάει όπως το λες γτ πέρυσι το ξεκίνημα ήταν μετριοτατο στη τσίχλα...κ θα φανεί αν ισχύει αυτό που έλεγαν οι πιο παλιοί ότι όταν κάνει καλή χρονιά μετά από 2-3 σαιζόν ξανακάνει καλή χρονιά...οπότε λίγη υπομονή κ θα δούμε..2-3εβδομαδες έμειναν....

ολα καλα θα πανε φετος .sarcastic. !φυσιγγια παρτε μονο γιατι περιμενουν η καταστηματαρχες σαν τα κορακια να βρουνε αφορμη να ανεβασουν το μολυβι!:cool:και καλα!;)
Ας έλθουν τα ...κορίτσια στο ραντεβού και θα βρούμε προφυλ..-ΩΧ λάθος έκανα ;)- και θα βρούμε φυσέκια .sarcastic..

Φίλε georgino. Στο 2-3 χρόνια η επόμενη καλή χρονιά, έχει μεγάλη διαφορά το 2 από το 3.
Αν είναι 3 κλάψτα Χαράλαμπε. - Πάμε για του χρόνου :(

Ας έλθουν τα ...κορίτσια στο ραντεβού και θα βρούμε προφυλ..-ΩΧ λάθος έκανα ;)- και θα βρούμε φυσέκια .sarcastic..

Φίλε georgino. Στο 2-3 χρόνια η επόμενη καλή χρονιά, έχει μεγάλη διαφορά το 2 από το 3.
Αν είναι 3 κλάψτα Χαράλαμπε. - Πάμε για του χρόνου :(
Χαχα Μν αγχώνεσαι έχουμε περάσει κ χειρότερα..όσων αφορά τη περσινή πάντως θυμάμαι μέχρι κ τέλη Νοέμβρη έβλεπα 10-15πουλια το πολύ αλλά από Δεκέμβρη κ έπειτα η κατασταση έφτιαξε πολύ...οπότε dont worry

Χαχα Μν αγχώνεσαι έχουμε περάσει κ χειρότερα..όσων αφορά τη περσινή πάντως θυμάμαι μέχρι κ τέλη Νοέμβρη έβλεπα 10-15πουλια το πολύ αλλά από Δεκέμβρη κ έπειτα η κατασταση έφτιαξε πολύ...οπότε dont worry
Πέρυσι έκανε πέρασμα 14 Νοεμβρίου ...

Πέρυσι έκανε πέρασμα 14 Νοεμβρίου ...
Σωστότατος......Ένα θα σας πως......Πέρισυ εδώ κάτω πήγαινα με (Νο6 σκάγια)..... .sarcastic. στα μπασίματα γιατί μπαίναν τσίχλες και αγριοπερίστερα ταυτόχρονα......Για να μην έχω βάλε και βγάλε έριχνα με αυτά....αλλά για να πω και την αλήθεια είχα επικεντρωθεί στα αγριοπερίστερα πιο πολύ......

Γιώργο (?)
Τι να μην αγχώνομαι ρε φίλε ?
Εμείς ζούμε στην ...Σκατούπολη, και αν δεν πάμε 15 φορές για τσίχλες, δεν φτάνουμε τις 20 κυνηγετικές μέρες το χρόνο.
Εσείς στην ευλογημένη επαρχία, έχετε μπασίματα από αγριοπερίστερα, φάσες, πάπιες και χήνες μέχρι και από ...αγριογούρουνα και λύκους.
Και πως στο .... καλό θα ξεφορτώσω τα φυσίγγια που έχω στο σπίτι?
Όλο "αύριο" και μεθαύριο λέω στην γυναίκα μου :( κάθε φορά που τα βρίσκει μπροστά της, όπου και να τα ….κρύψω (καταραμένη καθαριότητα .fiurius.).
Έτσι πέρα από θέμα ….ψυχικής μου υγείας .pray to God. είναι και θέμα οικογενειακής ειρήνης. .sarcastic..
Να χαλάσω το σπίτι μου για ~75 (15Χ5=75) τσίχλες ????

Γιώργο (?)
Τι να μην αγχώνομαι ρε φίλε ?
Εμείς ζούμε στην ...Σκατούπολη, και αν δεν πάμε 15 φορές για τσίχλες, δεν φτάνουμε τις 20 κυνηγετικές μέρες το χρόνο.
Εσείς στην ευλογημένη επαρχία, έχετε μπασίματα από αγριοπερίστερα, φάσες, πάπιες και χήνες μέχρι και από ...αγριογούρουνα και λύκους.
Και πως στο .... καλό θα ξεφορτώσω τα φυσίγγια που έχω στο σπίτι?
Όλο "αύριο" και μεθαύριο λέω στην γυναίκα μου :( κάθε φορά που τα βρίσκει μπροστά της, όπου και να τα ….κρύψω (καταραμένη καθαριότητα .fiurius.).
Έτσι πέρα από θέμα ….ψυχικής μου υγείας .pray to God. είναι και θέμα οικογενειακής ειρήνης. .sarcastic..
Να χαλάσω το σπίτι μου για ~75 (15Χ5=75) τσίχλες ????
Xαχα...τις αρκούδες ξέχασες....τα φυσίγγια στα παίρνω εγώ...ΣΣάι ωραίος...το σπίτι σ κ τα μάτια σ,γερακο!!!.yelling..yelling..yelling..congrats.

Πέρυσι πάντως, εδώ στον τόπο μου, που θεωρείται "κλασικός" τσιχλοκοτσυφότοπος, τα βλέπαμε με το "κυάλι"...!!! Ούτε στον εφιάλτη μου τέτοια νέκρα από τσιχλοκότσυφα...!!! Και κυριολεκτώ...!!! Η διαφορά σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν ήταν τεράστια...!!! Έβγαινα για απογευματινό και γυρνούσα μέχρι και αντουφέκιστος...!!! Λες και έβγαινα το καλοκαίρι για τσίχλες ένα πράμα...!!! Δεν το περίμενα ποτέ μου να έρθει τέτοια σκατοχρονιά στα τσιχλοκότσυφα στον τόπο μου...!!! Να όμως που... "ποτέ μην λες ποτέ"...!!! Και έτσι λοιπόν, εκτίμησα την "ταπεινή" τσιχλίτσα πολύ περισσότερο σαν θήραμα (να ένα καλό μάθημα/πάθημα που πήρα απ' την περσινή σεζόν)...!!!

Last edited:
Πέρυσι πάντως, εδώ στον τόπο μου, που θεωρείται "κλασικός" τσιχλοκοτσυφότοπος, τα βλέπαμε με το "κυάλι"...!!! Ούτε στον εφιάλτη μου τέτοια νέκρα από τσιχλοκότσυφα...!!! Και κυριολεκτώ...!!! Η διαφορά σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν ήταν τεράστια...!!! Έβγαινα για απογευματινό και γυρνούσα μέχρι και αντουφέκιστος...!!! Λες και έβγαινα το καλοκαίρι για τσίχλες ένα πράμα...!!! Δεν το περίμενα ποτέ μου να έρθει τέτοια σκατοχρονιά στα τσιχλοκότσυφα στον τόπο μου...!!! Να όμως που... "ποτέ μην λες ποτέ"...!!! Και έτσι λοιπόν, εκτίμησα την "ταπεινή" τσιχλίτσα πολύ περισσότερο σαν θήραμα (να ένα καλό μάθημα/πάθημα που πήρα απ' την περσινή σεζόν)...!!!
Νικολαε προβλέπω καλά μπασιματα φέτος μην ανησυχείς..επι την ευκαιρία μήπως έχει κανείς κανένα φορτηγάκι γιατί το δικό μου χάλασε και θέλω να φορτώσω φυσίγγια από βδομάδα.sarcastic.

παντου ετσι ηταν.
μου κανει εντυπωση που δεν εφτιαξε απο αρχες ιανουαριου και μετα..και παρεμεινε στο ιδιο χαλι..
εμας κατω μας πηγε καλα τους 2 τελευταιους μηνες..

πάντως, εδώ στον τόπο μου,
Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία, πολύ φιλικά, να παροτρύνω όλους τους φίλους που γράφουν εδώ να συμπληρώσουν στο προφίλ τους τον τόπο τους, για να μπορούμε οι υπόλοιποι να καταλάβουμε στο που αναφέρονται. Μπορεί να το έχουν αναφέρει πολλοί σε κάποιο άλλο νήμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το έχουν διαβάσει όλοι και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να το θυμούνται.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να εκληφθεί σαν παρατήρηση, περισσότερο σαν ευγενική παράκληση...

Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία, πολύ φιλικά, να παροτρύνω όλους τους φίλους που γράφουν εδώ να συμπληρώσουν στο προφίλ τους τον τόπο τους, για να μπορούμε οι υπόλοιποι να καταλάβουμε στο που αναφέρονται. Μπορεί να το έχουν αναφέρει πολλοί σε κάποιο άλλο νήμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το έχουν διαβάσει όλοι και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να το θυμούνται.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να εκληφθεί σαν παρατήρηση, περισσότερο σαν ευγενική παράκληση...
Σωστός Παντελή! .well done. ... και το μικρό τους όνομα αν θέλουν...

Status
Not open for further replies.
Back