Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα κύριοι.
Ψάχνω εδώ στο φόρουμ καμιά ώρα να βρω τοπικ για καθάρισμα φτερωτών.
Υπάρχει;
Έχω καμία 50 άρια τσίχλες στην κατάψυξη με τα φτερά όπως είναι.
Πως να τις καθαρίσω για να μην μου πάρει όλη μέρα;

Καλησπέρα κύριοι.
Ψάχνω εδώ στο φόρουμ καμιά ώρα να βρω τοπικ για καθάρισμα φτερωτών.
Υπάρχει;
Έχω καμία 50 άρια τσίχλες στην κατάψυξη με τα φτερά όπως είναι.
Πως να τις καθαρίσω για να μην μου πάρει όλη μέρα;
Μια μέρα; Και λίγο λες ... 50 τσίχλες εμένα θα μου παίρνανε 2 μέρες τουλάχιστον!!! .yel.
Βγάλε τις να ξεπαγώσουν και γδάρε τις ... Βέβαια για μένα, μια αηδία είναι γδαρμένες, αλλά δε βλέπω κι άλλη πιο βολική λύση ...
Μια χρονιά το έκανα το σφάλμα, να τις βάζω ακαθάριστες στη κατάψυξη, και ... δεν το ξανακάνω !!!! ;)
Καθάρισα σε δόσεις μερικές, 5-6 κάθε φορά, αλλά στο τέλος απηύδησα, βαρέθηκα, και πέταξα τις υπόλοιπες, καμιά 20αριά !!!:(

Μια μέρα; Και λίγο λες ... 50 τσίχλες εμένα θα μου παίρνανε 2 μέρες τουλάχιστον!!! .yel.
Βγάλε τις να ξεπαγώσουν και γδάρε τις ... Βέβαια για μένα, μια αηδία είναι γδαρμένες, αλλά δε βλέπω κι άλλη πιο βολική λύση ...
Μια χρονιά το έκανα το σφάλμα, να τις βάζω ακαθάριστες στη κατάψυξη, και ... δεν το ξανακάνω !!!! ;)
Καθάρισα σε δόσεις μερικές, 5-6 κάθε φορά, αλλά στο τέλος απηύδησα, βαρέθηκα, και πέταξα τις υπόλοιπες, καμιά 20αριά !!!:(
Ακαθαριστες τις βαζω και γω....και μετα στην μανα μου για καθαρισμα-μαγειρεμα γιατι η γυναικα δεν τα πλησιαζει!
Γενικα οσες φορες τις καθαρισα μονος για να το παιξω μερακλης, τις αφηνα να ξεπαγωσουνλ τις ελουζα με νερο απο τον βραστηρα, και μετα γδαρσιμο πανευκολο....Ομως οταν προτιμας να αφηνει και την πετσουλα επανω, καλο ειναι επι τοπου στο βουνο μαδημα, και σπιτι σε γκαζακι καψαλισμα και καθαρισμα απο μεσα....

Ομως οταν προτιμας να αφηνει και την πετσουλα επανω, καλο ειναι επι τοπου στο βουνο μαδημα, και σπιτι σε γκαζακι καψαλισμα και καθαρισμα απο μεσα....
Νομίζω ότι από του χρόνου αυτό θα γίνεται Στέφανε, είναι η καλύτερη επιλογή...

Νομίζω ότι από του χρόνου αυτό θα γίνεται Στέφανε, είναι η καλύτερη επιλογή...
Δεν εχεις επιλογες.Ξεπάγωμα φυσιολογικό , και μετα μάδημα. Αν είσαι καλός σε ενα δίωρο εχεις τελειώσει. Εγω το γδάρσιμο δεν το μπορω στα φτερωτά .

IMG-20190510-152019.jpg

Άντε να αδειάζουν οι καταψύκτες

Status
Not open for further replies.
Back