Το ίδιο σκεφτήκαμε......... όλα τα λεφτά ο καθιστός "θείος" στο 2:43 ...............![]()
τυφλααα να εχουνε τα δυσκακια μπρωστα στα τσιχλονια φιλεμου κωσταντινεεεε,, το καλητερο σχολειο ειναι η τσιχλα στης τουφεκιεςςςς
Με την γριά στο χέρι!......... όλα τα λεφτά ο καθιστός "θείος" στο 2:43 ...............![]()
Πράγματι φίλε Σάκη μεγάλο σχολείοτυφλααα να εχουνε τα δυσκακια μπρωστα στα τσιχλονια φιλεμου κωσταντινεεεε,, το καλητερο σχολειο ειναι η τσιχλα στης τουφεκιεςςςς![]()
places that are 24 hours near me
![]()
αν είναι για να τις καθαρίσει να πρέπει να βρει πεθερά μια χαρά είναι και στην κατάψυξηΤις πασαρεις στην πεθερά σου![]()
Μια μέρα; Και λίγο λες ... 50 τσίχλες εμένα θα μου παίρνανε 2 μέρες τουλάχιστον!!!Καλησπέρα κύριοι.
Ψάχνω εδώ στο φόρουμ καμιά ώρα να βρω τοπικ για καθάρισμα φτερωτών.
Υπάρχει;
Έχω καμία 50 άρια τσίχλες στην κατάψυξη με τα φτερά όπως είναι.
Πως να τις καθαρίσω για να μην μου πάρει όλη μέρα;
Ακαθαριστες τις βαζω και γω....και μετα στην μανα μου για καθαρισμα-μαγειρεμα γιατι η γυναικα δεν τα πλησιαζει!Μια μέρα; Και λίγο λες ... 50 τσίχλες εμένα θα μου παίρνανε 2 μέρες τουλάχιστον!!!
Βγάλε τις να ξεπαγώσουν και γδάρε τις ... Βέβαια για μένα, μια αηδία είναι γδαρμένες, αλλά δε βλέπω κι άλλη πιο βολική λύση ...
Μια χρονιά το έκανα το σφάλμα, να τις βάζω ακαθάριστες στη κατάψυξη, και ... δεν το ξανακάνω !!!!
Καθάρισα σε δόσεις μερικές, 5-6 κάθε φορά, αλλά στο τέλος απηύδησα, βαρέθηκα, και πέταξα τις υπόλοιπες, καμιά 20αριά !!!![]()
Νομίζω ότι από του χρόνου αυτό θα γίνεται Στέφανε, είναι η καλύτερη επιλογή...Ομως οταν προτιμας να αφηνει και την πετσουλα επανω, καλο ειναι επι τοπου στο βουνο μαδημα, και σπιτι σε γκαζακι καψαλισμα και καθαρισμα απο μεσα....
Δεν εχεις επιλογες.Ξεπάγωμα φυσιολογικό , και μετα μάδημα. Αν είσαι καλός σε ενα δίωρο εχεις τελειώσει. Εγω το γδάρσιμο δεν το μπορω στα φτερωτά .Νομίζω ότι από του χρόνου αυτό θα γίνεται Στέφανε, είναι η καλύτερη επιλογή...