Κ με αυτοσχεδια πουλιαστρα με στρατιωτικη αρτανη χαχα
Τουλάχιστο τα (Tordo 30gr & Mezzo 30gr & Sporting 28gr ) ακόμα μου αρέσουν.......Λες να ήρθε η ώρα τους για σκαρτάρισμα;Ειχαν ιδια συμπεριφορα κ οταν τα αγορασα..
Επεσα σε κακη παρτιδα ισως καθως προηγουμενες παρτιδες ηταν καλές
Η ραφαελλο μετα τον κωνο μαζευτηκε πολύ και σε συνδυασμο με το φιδι το mid ακομα καλυτερη
Σήμερα έριξα 4 τουφεκιές σε τσίχλες εκεί π καθόμουν στο κτήμα μου με 3Α Νο9.....Θερμοκρασία 10oC κ υγρασία 70%......Πήρα μια τσίχλα με όμορφη τουφεκιά αλλά αρκετό αίμα......οκ όμως.Οι Ιταλοι ειναι γνωστο πως πανε λιγο προς τα πανω σε γραμμαρια ως επι το πλειστον..
Το εχω ξαναπει οτι τιποτα δεν ειναι υπερβολη εφοσον φερνει στον κυνηγο τα αποτελεσματα που επιθυμει..
Δεν μπορει δλδ επειδη τα τελευταια χρονια εγιναν γνωστα τα 28γρ στην τσιχλα η γιατι εμεις ειμαστε καλοι σκοπευτες κ μπορουμε να τα διαχειριστουμε να θεωρουμε καποιον υπερβολικο επειδη μπορει να ριχνει 32-33γρ..
Μην ξεχναμε απο που μπορει κ εμεις να ξεκινησαμε..ομως καταφερουμε να "στρωσουμε"την ψυχολογια μας κ να κατεβουμε σε γραμμαρια,υπαρχουν ομως κ αρκετοι που δεν καταφεραν να νικησουν τους φοβους τους παρολο που πιθανων μπορει να ειναι και καλοι σκοπευτες..
Εάν ανακαλύψω ποτέ παρουσία Ιταλών κυνηγών στον τόπο μου, και μάλιστα να διαπράττουν κιόλας τέτοιες "καφρίλες", θα τους κυνηγήσω ανελέητα τους θρασύδειλους, όπως τους έκαναν οι παππούδες μας στο έπος του '40...!!!Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να έρθουν και προς στερεά Ελλάδα και προς Πελοπόννησο και τότε θα βιώσουν και αυτοί την καταστροφή που συντελείται...
Βρε Παναγιώτη, σε "κινούμενη άμμο" έπεσες βρε παιδάκι μου...;καλημερα στ παρεα η βολτα εγινε και σημερα πιο λιγα πουλια πιο πολυς κοσμος
παρολα αυτα ριξαμε τις τουφεκιες μας αλλα σημερα εχασα 7 8 πουλια δυστυχως οι πιο πολλές απο αυτες μακρινες ειχα και ένα ευτραπελο κολησα σε ενα χωραφι ευτυχως 150 μετρα απο τ αμαξι οι γαλοτσες μειναν εκει και εγω γυρισα μ τις καλτσες στ αμαξι
![]()
Ομορφούλα είναι κι αυτή Στέλιο η κοτσυφούλα, κι ας μην είναι κερομύτης, δεν πειράζει...!![]()
![]()
Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης, και είναι οι τσίχλες παντού εκτός από το χωριό μου !!!
Επήρα και εγώ ένα κοτσυφό σήμερα σε ένα σύντομο περπατητό ... Τον μοναδικό φέτος, θα τον προτιμούσα βέβαια κερομύτη ... Από κάτι κουμάρους φύγανε και 3 τσίχλες σχεδόν μαζί, αλλά ανάμεσα από πυκνές ελιές με χαμηλά κλαδιά, ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα προλάβαινε να μπαλωτάρει !!!
![]()
Αααεεέρραααααα......!!Εάν ανακαλύψω ποτέ παρουσία Ιταλών κυνηγών στον τόπο μου, και μάλιστα να διαπράττουν κιόλας τέτοιες "καφρίλες", θα τους κυνηγήσω ανελέητα τους θρασύδειλους, όπως τους έκαναν οι παππούδες μας στο έπος του '40...!!!![]()
"Κορόιδο Μουσολίνιιιιιιιιιιι, κανείς σας δεν θα μείνειειειειειειει...!!!"Αααεεέρραααααα......!!fgr
![]()
ΑρχονταςTελος διημερου στα παραλια τις Αργολιδας ,τελικος απολογισμος παντα 2 ατομων 83 πουλια.
Ωραια η μαντιναδα σου φιλαράκι,αλλά αυτο το τελευταίο ειναι σε ελεύθερη μετάφραση;
Εφετος η τσιχλοχρονια ελαχε στην Κρητη
Απο τα ομορφα χανια μεχρι τον Ψειλορειτη
Πηραν φωτια τα περπατητα πηραν κ τα καρτερια
κανεις κυνηγος δεν γυρισε διχως πουλι.. στα χερια
Γεια σου Λςονιδα Τζιχαντιστή.Tελος διημερου στα παραλια τις Αργολιδας ,τελικος απολογισμος παντα 2 ατομων 83 πουλια.
Δημήτρη......Τα άδεια όπλα σκοτώνουν....