Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας! Περπατητο σήμερα πέριξ του χωριού μου,ΒΔ Χανιά,από τις 12 μέχρι τις 5 με τον αδελφο μου και τον φίλο μου το Μιχάλη και πήραμε 38 πουλιά στο χέρι! Μετά κάτσαμε απογευματινό καρτέρι και πήραμε άλλες 12 τσιχλες στο χέρι....σύνολο 50 όλες τσιχλες!!! αυτό πρώτη φορά το βλεπω..τα κοτσύφια ελάχιστα πραγματικα αυτά που είδαμε..είχαμε επισης και 7-8 χαμένα πουλιά..φυσιγγια δουλέψαμε όλοι Ρουμελιωτη gm3 32gr #8 και λίγα A1 33gr #8! Αρκετά καλα σκοτωματα και τα δυο..όπλα BENELLI Centro 66cm τσοκ Gemini ported IC..Blaser F16 76cm,τσοκ μαμα IC-LM και ο Μιχάλης είχε φέρει τον γερόλυκο Benelli raffaello 123 61 πόντους κανη εξωτερικά τσοκ,απλή θαλάμη.και δυο φωτο με τις τσιχλες του περπατητου,μετά μας έπιασε η νύχτα να ψάχνουμε και τις τελευταίες του καρτεριου και δεν έβγαλα φωτο..
3M39Pa5.jpg

uHLPq5P.jpg
Ο (RS) δίνει κ πέρνει πάντως εδώ μέσα.

Σημερινή εξόρμηση πάλι Αργολίδα.Με το μέρος της περασμένης Κυριακής που έδωσε αρκετά πουλιά, σήμερα η κατάσταση ήταν 80 τις εκατό κάτω. Χάθηκαν τα πουλιά. Είχαμε λοιπόν αναχώρηση νωρίς για τα παράλια της Αργολίδας.Στο απογευματινό καρτέρι σώθηκε η παρτίδα με τα πουλιά να είναι από λίγα έως αρκετά. Αύριο νεότερα από το μέτωπο. Καλό βράδυ.

Καλησπερα σας! Περπατητο σήμερα πέριξ του χωριού μου,ΒΔ Χανιά,από τις 12 μέχρι τις 5 με τον αδελφο μου και τον φίλο μου το Μιχάλη και πήραμε 38 πουλιά στο χέρι! Πουλιά λιγότερα απο την προηγούμενη φορά αλλά αρκετά για να έχει ενδιαφέρον! Μετά κάτσαμε απογευματινό καρτέρι και πήραμε άλλες 12 τσιχλες στο χέρι....σύνολο 50 όλες τσιχλες!!! αυτό πρώτη φορά το βλεπω..τα κοτσύφια ελάχιστα πραγματικα αυτά που είδαμε..είχαμε επισης και 7-8 χαμένα πουλιά..φυσιγγια δουλέψαμε όλοι Ρουμελιωτη gm3 32gr #8 και λίγα A1 33gr #8! Αρκετά καλα σκοτωματα και τα δυο..όπλα: Benelli Centro 66cm τσοκ Gemini ported IC..Blaser F16 76cm,τσοκ μαμα IC-LM και ο Μιχάλης είχε φέρει τον γερόλυκο Benelli raffaello 123 61 πόντους κανη εξωτερικά τσοκ(3 άστρα) ,απλή θαλάμη.και δυο φωτο με τις τσιχλες του περπατητου,μετά μας έπιασε η νύχτα να ψάχνουμε και τις τελευταίες του καρτεριου και δεν έβγαλα φωτο..
3M39Pa5.jpg

uHLPq5P.jpg
.well done.

Εφετος η τσιχλοχρονια ελαχε στην Κρητη
Απο τα ομορφα χανια μεχρι τον Ψειλορειτη

Πηραν φωτια τα περπατητα πηραν κ τα καρτερια
κανεις κυνηγος δεν γυρισε διχως πουλι.. στα χερια

.well done.

Πολυ καλή μαντινάδα Τασο ;)! Μπραβο!

Καλησπερα σας! Περπατητο σήμερα πέριξ του χωριού μου,ΒΔ Χανιά,από τις 12 μέχρι τις 5 με τον αδελφο μου και τον φίλο μου το Μιχάλη και πήραμε 38 πουλιά στο χέρι! Πουλιά λιγότερα απο την προηγούμενη φορά αλλά αρκετά για να έχει ενδιαφέρον! Μετά κάτσαμε απογευματινό καρτέρι και πήραμε άλλες 12 τσιχλες στο χέρι....σύνολο 50 όλες τσιχλες!!! αυτό πρώτη φορά το βλεπω..τα κοτσύφια ελάχιστα πραγματικα αυτά που είδαμε..είχαμε επισης και 7-8 χαμένα πουλιά..φυσιγγια δουλέψαμε όλοι Ρουμελιωτη gm3 32gr #8 και λίγα A1 33gr #8! Αρκετά καλα σκοτωματα και τα δυο..όπλα: Benelli Centro 66cm τσοκ Gemini ported IC..Blaser F16 76cm,τσοκ μαμα IC-LM και ο Μιχάλης είχε φέρει τον γερόλυκο Benelli raffaello 123 61 πόντους κανη εξωτερικά τσοκ(3 άστρα) ,απλή θαλάμη.και δυο φωτο με τις τσιχλες του περπατητου,μετά μας έπιασε η νύχτα να ψάχνουμε και τις τελευταίες του καρτεριου και δεν έβγαλα φωτο..
3M39Pa5.jpg

uHLPq5P.jpg
Μπράβο παίχτες!
Πολυ καλή μαντινάδα Τασο ;)! Μπραβο!
Να τι στείλω του Ζωϊδάκη να τι κάνει τραγούδι; .sarcastic.

Περιοχη Βοιωτιας χτες η κατασταση ηταν κακή..
Σπασαμε τα ποδια μας στο περπατημα 2 ατομα απο 6 πουλια κ 4 χαμενα εκαστος.
Τα πουλια σβηναν μετα 40 και 50 μετρα...
Τα φυσιγγια ηταν καποια tordo 30 gr 2 ετιας

Περιοχη Βοιωτιας χτες η κατασταση ηταν κακή..
Σπασαμε τα ποδια μας στο περπατημα 2 ατομα απο 6 πουλια κ 4 χαμενα εκαστος.
Τα πουλια σβηναν μετα 40 και 50 μετρα...
Τα φυσιγγια ηταν καποια tordo 30 gr 2 ετιας
Ώωωχχ......Ίσως είχαν υγρασία τα φυσίγγια Παν/τη γι'αυτό.......

καλημερα στ παρεα η βολτα εγινε και σημερα πιο λιγα πουλια πιο πολυς κοσμος
παρολα αυτα ριξαμε τις τουφεκιες μας αλλα σημερα εχασα 7 8 πουλια δυστυχως οι πιο πολλές απο αυτες μακρινες ειχα και ένα ευτραπελο κολησα σε ενα χωραφι ευτυχως 150 μετρα απο τ αμαξι οι γαλοτσες μειναν εκει και εγω γυρισα μ τις καλτσες στ αμαξι .sarcastic.
20190210-095448.jpg

20190210-095451.jpg

20190210-095525.jpg

20190210-103037.jpg

20190210-103049.jpg

Last edited by a moderator:
παρολα αυτα ριξαμε τις τουφεκιες μας αλλα σημερα εχασα 7 8 πουλια δυστυχως οι πιο πολλές απο αυτες μακρινες ειχα και ένα ευτραπελο κολησα σε ενα χωραφι ευτυχως 150 μετρα απο τ αμαξι οι γαλοτσες μειναν εκει και εγω γυρισα μ τις καλτσες στ αμαξι .sarcastic.

Καλημερα Παναγιωτη με το ωραιο το γιλεκο σου!!!!
Πολυεργαλειο το εχεις κανει!
Σ'ολα τα κυνηγια σου σε συνοδευει?

Μπραβο Παναγο! Η φωτό με τις κάλτσες πολύ γέλιο...και εδώ έχει ρίξει παρά πολύ νερό,κόντεψα χθες και εγω να μείνω δυο φορές,την μια σε ένα χωράφι οπως εσένα και την άλλη που μπήκα σε ένα ποτάμι να πάρω μια τσίχλα και δεν μπορούσα να βγω έξω μετα..στο ποτάμι αυτό εννοειται δεν έμπαινε ούτε σκύλος.sarcastic...

Last edited:
Ώωωχχ......Ίσως είχαν υγρασία τα φυσίγγια Παν/τη γι'αυτό.......
Ειχαν ιδια συμπεριφορα κ οταν τα αγορασα..
Επεσα σε κακη παρτιδα ισως καθως προηγουμενες παρτιδες ηταν καλές

Η ραφαελλο μετα τον κωνο μαζευτηκε πολύ και σε συνδυασμο με το φιδι το mid ακομα καλυτερη

Μετά από 3 εβδομάδες λόγω αναποδιων βγήκα για ένα πρωινό σήμερα. Λίγα πουλιά, κάναμε 20 δύο άτομα και το απόγευμα θα ξαναβγουμε. Οι Ιταλοί περισσότεροι απο τις τσίχλες και ότι πετάει ντουφεκειται... Τους ακούς από χιλιόμετρα μακριά να παγανιζουν τα πουλιά με Πακιστανους και να γίνεται χαμος... Καθημερινά το ίδιο χαλι χωρίς τελειωμό και από ελέγχους άστο καλύτερα,γελανε και οι πέτρες...

Μετά από 3 εβδομάδες λόγω αναποδιων βγήκα για ένα πρωινό σήμερα. Λίγα πουλιά, κάναμε 20 δύο άτομα και το απόγευμα θα ξαναβγουμε. Οι Ιταλοί περισσότεροι απο τις τσίχλες και ότι πετάει ντουφεκειται... Τους ακούς από χιλιόμετρα μακριά να παγανιζουν τα πουλιά με Πακιστανους και να γίνεται χαμος... Καθημερινά το ίδιο χαλι χωρίς τελειωμό και από ελέγχους άστο καλύτερα,γελανε και οι πέτρες...
Ντροπη ρε γαμωτο δεν μπορειτε να κανεται κατι ρε φιλε...ποιοι μ@#@@ τους φερνουν βρητε τους και ψαλτε τους δυο φωνηεντα

Ντροπη ρε γαμωτο δεν μπορειτε να κανεται κατι ρε φιλε...ποιοι μ@#@@ τους φερνουν βρητε τους και ψαλτε τους δυο φωνηεντα
Πλέον το κακό δεν έχει τελειωμό και κάποιοι τους μάθαιναν καρτέρια για μεροκάματο. Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να έρθουν και προς στερεά Ελλάδα και προς Πελοπόννησο και τότε θα βιώσουν και αυτοί την καταστροφή που συντελείται...

.well done.

.well done. .congrats. .RESPECT.
Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης, και είναι οι τσίχλες παντού εκτός από το χωριό μου !!!
Επήρα και εγώ ένα κοτσυφό σήμερα σε ένα σύντομο περπατητό ... Τον μοναδικό φέτος, θα τον προτιμούσα βέβαια κερομύτη ... Από κάτι κουμάρους φύγανε και 3 τσίχλες σχεδόν μαζί, αλλά ανάμεσα από πυκνές ελιές με χαμηλά κλαδιά, ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα προλάβαινε να μπαλωτάρει !!! .sarcastic.
IMG-20190210-104518.jpg

Μετα την φολα της περασμενης εβδομαδας στη βοιωτια δοκιμασαμε αυτη τη φορα στα μεγαρα.Πουλακια ειχε αλλα οι τουφεκιες ολες μπηχτες κ δυσκολες!Οποιος περπαταει ας δοκιμασει στη ρεματια προς τον αγιο Ιεροθεο.Κατι αλλο,ρε παιδια ξερει κανεις πως ανεβαζεις φωτο;

Status
Not open for further replies.
Back