Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειχαν ιδια συμπεριφορα κ οταν τα αγορασα..
Επεσα σε κακη παρτιδα ισως καθως προηγουμενες παρτιδες ηταν καλές

Η ραφαελλο μετα τον κωνο μαζευτηκε πολύ και σε συνδυασμο με το φιδι το mid ακομα καλυτερη
Τουλάχιστο τα (Tordo 30gr & Mezzo 30gr & Sporting 28gr ) ακόμα μου αρέσουν.......Λες να ήρθε η ώρα τους για σκαρτάρισμα;

Οι Ιταλοι ειναι γνωστο πως πανε λιγο προς τα πανω σε γραμμαρια ως επι το πλειστον..
Το εχω ξαναπει οτι τιποτα δεν ειναι υπερβολη εφοσον φερνει στον κυνηγο τα αποτελεσματα που επιθυμει..
Δεν μπορει δλδ επειδη τα τελευταια χρονια εγιναν γνωστα τα 28γρ στην τσιχλα η γιατι εμεις ειμαστε καλοι σκοπευτες κ μπορουμε να τα διαχειριστουμε να θεωρουμε καποιον υπερβολικο επειδη μπορει να ριχνει 32-33γρ..
Μην ξεχναμε απο που μπορει κ εμεις να ξεκινησαμε..ομως καταφερουμε να "στρωσουμε"την ψυχολογια μας κ να κατεβουμε σε γραμμαρια,υπαρχουν ομως κ αρκετοι που δεν καταφεραν να νικησουν τους φοβους τους παρολο που πιθανων μπορει να ειναι και καλοι σκοπευτες..
Σήμερα έριξα 4 τουφεκιές σε τσίχλες εκεί π καθόμουν στο κτήμα μου με 3Α Νο9.....Θερμοκρασία 10oC κ υγρασία 70%......Πήρα μια τσίχλα με όμορφη τουφεκιά αλλά αρκετό αίμα......οκ όμως.
Εντύπωση μ έκανε όμως το λάκτισμα.....Ήταν σαν να έριξα 24gr φυσίγγι. Παράξενο για το 3Α......think
Ήταν ακόμη πιο μαλακό κ από το ΝΕΟ VELOX το οποίο το βρίσκω το πιο μαλακό φυσίγγι του Dorka........

Last edited by a moderator:
Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να έρθουν και προς στερεά Ελλάδα και προς Πελοπόννησο και τότε θα βιώσουν και αυτοί την καταστροφή που συντελείται...
Εάν ανακαλύψω ποτέ παρουσία Ιταλών κυνηγών στον τόπο μου, και μάλιστα να διαπράττουν κιόλας τέτοιες "καφρίλες", θα τους κυνηγήσω ανελέητα τους θρασύδειλους, όπως τους έκαναν οι παππούδες μας στο έπος του '40...!!! .fiurius..terror..terror..terror.

καλημερα στ παρεα η βολτα εγινε και σημερα πιο λιγα πουλια πιο πολυς κοσμος
παρολα αυτα ριξαμε τις τουφεκιες μας αλλα σημερα εχασα 7 8 πουλια δυστυχως οι πιο πολλές απο αυτες μακρινες ειχα και ένα ευτραπελο κολησα σε ενα χωραφι ευτυχως 150 μετρα απο τ αμαξι οι γαλοτσες μειναν εκει και εγω γυρισα μ τις καλτσες στ αμαξι .sarcastic.

Βρε Παναγιώτη, σε "κινούμενη άμμο" έπεσες βρε παιδάκι μου...; :eek::eek::confused::confused:

.well done. .congrats. .RESPECT.
Μάλλον μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης, και είναι οι τσίχλες παντού εκτός από το χωριό μου !!!
Επήρα και εγώ ένα κοτσυφό σήμερα σε ένα σύντομο περπατητό ... Τον μοναδικό φέτος, θα τον προτιμούσα βέβαια κερομύτη ... Από κάτι κουμάρους φύγανε και 3 τσίχλες σχεδόν μαζί, αλλά ανάμεσα από πυκνές ελιές με χαμηλά κλαδιά, ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα προλάβαινε να μπαλωτάρει !!! .sarcastic.
IMG-20190210-104518.jpg
Ομορφούλα είναι κι αυτή Στέλιο η κοτσυφούλα, κι ας μην είναι κερομύτης, δεν πειράζει...!

Εάν ανακαλύψω ποτέ παρουσία Ιταλών κυνηγών στον τόπο μου, και μάλιστα να διαπράττουν κιόλας τέτοιες "καφρίλες", θα τους κυνηγήσω ανελέητα τους θρασύδειλους, όπως τους έκαναν οι παππούδες μας στο έπος του '40...!!! .fiurius..terror..terror..terror.
Αααεεέρραααααα......!! .terror. fgr .very happy.

Σήμερα έριξα 4 τουφεκιές σε τσίχλες εκεί π καθόμουν στο κτήμα μου με 3Α Νο9.....Θερμοκρασία 10oC κ υγρασία 70%......Πήρα μια τσίχλα με όμορφη τουφεκιά αλλά αρκετό αίμα......οκ όμως.
Εντύπωση μ έκανε όμως το λάκτισμα.....Ήταν σαν να έριξα 24gr φυσίγγι. Παράξενο για το 3Α......think
Ήταν ακόμη πιο μαλακό κ από το ΝΕΟ VELOX το οποίο το βρίσκω το πιο μαλακό φυσίγγι του Dorka........Τα έχει ρίξει κανείς τελευταία;

.well done.

Εφετος η τσιχλοχρονια ελαχε στην Κρητη
Απο τα ομορφα χανια μεχρι τον Ψειλορειτη

Πηραν φωτια τα περπατητα πηραν κ τα καρτερια
κανεις κυνηγος δεν γυρισε διχως πουλι.. στα χερια
Ωραια η μαντιναδα σου φιλαράκι,αλλά αυτο το τελευταίο ειναι σε ελεύθερη μετάφραση; ;)

Σήμερα άφησα τις βασίλισσες στην ησυχία τους και είπα να ανταριασω λιγάκι τα κιχλοκότσυφα. Στο χωριό παρεάκι με τα παιδιά από το χωριό, ρίξαμε ατελείωτο περπάτημα μιας και τα πουλιά είναι αρκετά αλλά δεν πετάνε και δεν κελαιδανε, λουφαγμενα μέσα στα πυκνά δεν σηκώνονταν ούτε με τις τουφεκιές. Ευχαριστηθηκαμε τουφεκιές και σε συνδυασμό με την καλή παρέα οι ώρες και τα χιλιόμετρα πέρασαν γρήγορα. Κοντά στο όριο έφτασα και δυστηχως είχα και τέσσερα πουλάκια που χάθηκαν, οι τρεις σκαλωμενες στα πουρνάρια, ευτυχώς υπήρχε στη παρέα ένα σκυλάκι σκούπα που σήμερα έκανε υπερωρίες και αφήσαμε ελάχιστα πουλιά κάτω σύμφωνα με αυτά που τουφεκιστηκαν. Όπλο Ithaca 16αρα και παραδόξως για τα δικά μου δεδομένα μόνο με μια μάρκα φυσηγγιο όλη μέρα .sarcastic. Λάμπρο 16, εξαιρετικό με μια λέξη, όλα σχεδόν τα πουλιά πέσαν ξερά, μονο δύο λαβωμενα. Μόλις είδαν τα παιδιά την Ithaca ξεκίνησαν το πείραγμα του στυλ, τι έφερες το καδινατσο και τα σχετικά αλλά μόλις είδαν τα πουλάκια να πέφτουν κερυνοβολημενα σε όλες τις αποστάσεις κατάπινα το γλωσί τους.......sarcastic.

Μετα απο 13χλμ περπατητού κυριολεκτικά στην απελπισία , κατάφερα να φύγω με 7στο χέρι και 5 χαμενες.
Τραγικη η κατάσταση. Τα λιγότερα πουλιά που έχω δει σε εξοδο τα τελευταία χρόνια.
Στα περιξ Ξηρονομής και Νεοχωρίου.

Last edited:
Μετα απο 13χλμ περπατητού κυριολεκτικά στην απελπισία , κατάφερα να φύγω με 7στο χέρι και 5 χαμενες.
Τραγικη η κατάσταση. Τα λιγότερα πουλιά που έχω δει σε εξοδο τα τελευταία χρόνια.

Δημήτρη......Τα άδεια όπλα σκοτώνουν....
Γύρνα την από την άλλη τη SX....yel.;)

Status
Not open for further replies.
Back