Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα , σήμερα Γραμματικό , χειρότερα απο χτες ... ελάχιστες μπασιματιάρες, καθόλου μαύρες... μεγάλο χάλι φέτος, τζάμπα τα ξενύχτια και οι προσδοκίες ... Άι σιχτιρ κωλόπουλα...o_O:(
Μένιο υπομονή από την ώρα κι έπειτα είναι τα μπασίματα.... άσε θα δούμε..think

lZ1y84e.jpg
Καλημέρα απο Γιάννενα στο σημείο που πήγα είχε πολύ καλό μπασιμο αλλά μας είχανε πιάσει τα καλά καρτερία ολοι πειρανε πουλιά μονο εγώ πείρα λιγα γιατί έριξα οτι παλιά φυσίγγια είχα 4αρια 5αρια να τα διωξω έχασα και κάμποσες στα πικνα δεν τις έβρισκα.
LpQWHxy.jpg

Καλημέρα , σήμερα Γραμματικό , χειρότερα απο χτες ... ελάχιστες μπασιματιάρες, καθόλου μαύρες... μεγάλο χάλι φέτος, τζάμπα τα ξενύχτια και οι προσδοκίες ... Άι σιχτιρ κωλόπουλα...o_O:(
Μένιο υπομονή από την ώρα κι έπειτα είναι τα μπασίματα.... άσε θα δούμε..think
Ρε καντε κανενα αλλου ειδους μπασιματακι,να το ευχαριστηθητε,.my man..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.εγω του χρονου θα γινω ψαρας,οσοι προλαβαινετε αλαξτε τα φυσιγγια, παρτε δολωματα!!!!!!!!!! λεμε!!!!!!!.very happy..very happy..vert funny..vert funny..vert funny.

Για Αττικη μιλαμε? Φιλε κακα τα ψεμματα για την βολτα στο βουνό πάω κ εγω! Ο καφες στην απολυτη ηρεμια, στο σκοταδι 6 το πρωι με κλειστο φακο και εναν τσιμεντολιθο για σκαμνακι, ειναι ε καλυτερος!

Φωκίδα παραλιακά συνάλδελφε, ξέχασα να το γράψω!

Ρε καντε κανενα αλλου ειδους μπασιματακι,να το ευχαριστηθητε,.my man..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.εγω του χρονου θα γινω ψαρας,οσοι προλαβαινετε αλαξτε τα φυσιγγια, παρτε δολωματα!!!!!!!!!! λεμε!!!!!!!.very happy..very happy..vert funny..vert funny..vert funny.
Γινε να δεις κ εκεί την γλυκα...sarcastic..sarcastic.
Να πάρεις μια σανίδα σερφ καλύτερα να πετάς στα κύματα...sarcastic.
4αρια 5αρια
Πρόσεξες αν έπεσε καμια ζωντανή με σκάγι στο σώμα?

Καλημέρα σύντροφοι!
Απόψε σήμερα και χτές.....τόσο σε Ξηρονομή και Καπανδρίτι...δεν κάναμε τίποτα! Το πολυπόθητο μπάσιμο...δεν έγινε! Η ίδια εικόνα μια εβδομάδα τώρα. Ελάχιστα....κάθε μέρα! Όλοι έχουν ποντάρει για τις 28/10....μπας και κάνουν και αυτές παρέλαση.
Μου αρέσει που όλοι μιλάνε για το επόμενο ΣΚ...με μια σιγουριά....λες και ξέρουν τα νούμερα του Τζόκερ!! Για να δούμε!!
Εγώ το μόνο που εύχομαι....δεν είναι να κάνει μπάσιμο....αλλά να μην πάθω την λοίμωξη του Δυτικού Νείλου....γιατί το τι κουνούπι με έχει τσιμπήσει δεν περιγράφεται!
Αυτά....πάω για νάνι!!
Στα highlights.... σήμερα τα τσόνια στο Καπανδρίτι πέρασαν δύσκολες ώρες!
ΥΓ: Είμαι και εγώ ένα από αυτούς που πιστεύουν ότι τα πουλιά μπαίνουν νύχτα και δεν πιάνουν. Από τις 6:20 μέχρι και πριν το πρώτο φώς...τις ακούς να περνάνε...αλλά μόλις ξημερώσει βλέπεις τις τελευταίες. Ίσως η αλλαγή ώρας να σώσει την κατάσταση.

τα είπατε όλα για σήμερα
Γραμματικό παρέα με tommy σκόρπιες τσίχλες και σκόρπιες τουφεκιές όχι πολλές αναλογικά με τους κυνηγούς που είχε
τουφέκισα 2 που έπρεπε να τις πάρω αλλά όχι συνέχισαν να πετάνε :)
υ.σ. είδαμε κι ένα ζευγάρι φάσσες σε καλό ύψος αλλά 100+ μέτρα αριστερά μας όπου πριν λίγο καθόταν ο tommy

Last edited:
Τρία φιλαράκια μου 3-5-5 σήμερα, περασαν κάποια πουλια αλλά πολύ ψηλά και ένα κοπαδι φασσες. Ένα αλλά φιλαράκι Ωρωπό περί τα 15 στο χέρι με τον άσσο πάνω υποχρεωτικά. Ο πατέρας μου δεν εχει εμφανιστεί ακόμα σπίτι ούτε το κινητό του πιάνει. Α να δούμε

Γιατι;με το ρολοι περναν τα πουλια;
Ναι....όπως το ίδιο κάνουν και με τις ημερομηνίες! :)
Πέρα από την πλάκα και τα κλάματα γέλιου...εμένα μου κάνει μια διαφορά. Έχω παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα περάσματα γίνονται μετά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου...που αλλάζει και η ώρα.

Η αλλαγη της ωρας αποκλειεται να σωσει την κατασταση γιατι τα πουλια δεν καταλαβαινουν την αλλαγη της ωρας:)...θα συνεχισουν να παιρνουν την ιδια ωρα(με βαση την ανατολη).πχ αν συμφωνουσαμε ολοι οτι οταν ειναι 8 το πρωι θα ειναι 3 το βραδυ κ παλι δεν θα καταφερναμε να τα μπερδεψουμε...θα συνεχιζαν να περνανε λιγο πριν ξημερωσει ακομα κ αν το ρολοι εδειχνε 2 παρα

Καλημέρα σύντροφοι!
Απόψε σήμερα και χτές.....τόσο σε Ξηρονομή και Καπανδρίτι...δεν κάναμε τίποτα! Το πολυπόθητο μπάσιμο...δεν έγινε! Η ίδια εικόνα μια εβδομάδα τώρα. Ελάχιστα....κάθε μέρα! Όλοι έχουν ποντάρει για τις 28/10....μπας και κάνουν και αυτές παρέλαση.
Μου αρέσει που όλοι μιλάνε για το επόμενο ΣΚ...με μια σιγουριά....λες και ξέρουν τα νούμερα του Τζόκερ!! Για να δούμε!!
Εγώ το μόνο που εύχομαι....δεν είναι να κάνει μπάσιμο....αλλά να μην πάθω την λοίμωξη του Δυτικού Νείλου....γιατί το τι κουνούπι με έχει τσιμπήσει δεν περιγράφεται!
Αυτά....πάω για νάνι!!
Στα highlights.... σήμερα τα τσόνια στο Καπανδρίτι πέρασαν δύσκολες ώρες!
ΥΓ: Είμαι και εγώ ένα από αυτούς που πιστεύουν ότι τα πουλιά μπαίνουν νύχτα και δεν πιάνουν. Από τις 6:20 μέχρι και πριν το πρώτο φώς...τις ακούς να περνάνε...αλλά μόλις ξημερώσει βλέπεις τις τελευταίες. Ίσως η αλλαγή ώρας να σώσει την κατάσταση.
Αλέξανδρε πιο πιθανό στης 28/10 να κάνει παρέλαση ο νότιας πάρα οι τσίχλες
Όλα τα λεφτά νομίζω 24/25/26
Μιας και οι βροχές όλο και πάνε πιο νότια ..
Επίσης να πω εδώ ότι καρτερια δυνατά β.α του νομου εδώ είδαν λίγα πουλιά σήμερα ,καρτερία που γίνεται σκοτωμος να τα προτοπιασεις ,αντιθετος με εμένα που πήγα πιο ν.δ κι έχασα το μέτρημα ....
Είναι ξεκάθαρο ότι το νήμα του Ιονίου δουλεύει μόνο μέρες τώρα,και δεν μπαίνουν πιο κεντρικά ακόμα .. Δεν το συζητάω για το Αιγαίο ,που πέφτει κλάμα ...

Ναι....όπως το ίδιο κάνουν και με τις ημερομηνίες! :)
Πέρα από την πλάκα και τα κλάματα γέλιου...εμένα μου κάνει μια διαφορά. Έχω παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα περάσματα γίνονται μετά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου...που αλλάζει και η ώρα.
Μικραίνει η μέρα φίλε ,,, σφίγγει ο καιρός ,λειτουργει το ένστικτο ....... Όσες πήρα σήμερα ρολόι δεν είχαν πάντως ..

Η αλλαγη της ωρας αποκλειεται να σωσει την κατασταση γιατι τα πουλια δεν καταλαβαινουν την αλλαγη της ωρας
Τα πουλιά....σίγουρα δεν καταλαβαίνουν! Καταλαβαίνει ο εργοδότης μου όμως!
Άλλο να ξημερώνει στις 7:40 και άλλο στις 6:40! Τώρα νομίζω καταλαβαίνεις!
Αλέξανδρε πιο πιθανό στης 28/10 να κάνει παρέλαση ο νότιας πάρα οι τσίχλες
Όλα τα λεφτά νομίζω 24/25/26
Αν πλακώσει ο Νοτιάς....το ήπιαμε φίλε!
24 με 26/10 θα είμαι Παρίσι!....φτούυυυυ

Status
Not open for further replies.
Back