Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Άρχοντες ;)
Πρωτη εξόρμηση εδώ στα κοντινά των Δερβενοχωριων με απολογισμό ένα γευστικοτατο

Υγρασία μούχλα σε συνδιασμό την επέλαση τον κονοπς θύμιζε έναρξη στην Κωπαΐδα think
Συνάδελφοι πολλοί και κάποιοι από αυτούς το πρωί μετατραπηκαν σε ραλιστες για να προλάβουν τα καλά καρτερία :p:p
Από πουλιά μέτρησα γύρω στις 30 καρακάξες 5 κουρουνες και γύρω στις 10 τσίχλες που πέταγαν μεσουράνα σαν Μιράζ :p:p

Θήβα σήμερα κάτι κινήθηκε, τουλάχιστον είδα περισσότερα από τις προηγούμενες εξόδους μου στην Αττική. Είχε πολύ κόσμο η νο1 επιλογή καρτεριού ήταν πιασμενο οπότε πήγα στην νο2. Είδα αρκετές 3 άδες 5 άδες που εγώ δε σήκωνα όπλο, κάποιοι τουφεκαγαν και πήγε η τριάρα σύννεφο. Τελικά έκανα 4 από ψηλωμενες που πέρασαν λίγο καλύτερα. Είδα και 2 φάσσες 150 μέτρα μακριά μου. Ευτυχώς είχα πάρει μαζί αντικουνουπικο. Αυτό μας κράτησε στον κυνηγότοπο. Ήταν τόσα πολλά τα κουνούπια που ήταν για να φεύγεις. Δεν μπορούσες να σταθείς.

Γεια σου Γιάννο με το μιδραλιο σου!Για καλό και για κακό εγώ θα γυρίσω σήμερα Άρτα και θα είμαι αύριο στο καρτέρι αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος!
Γεια σου και σένα Λιάκο, έλα τώρα άσε τη πρωτεύουσα και ανέβα στο χωριό....Καλή η Πάολα αλλά σε περιμένουν τα (γαλάζια) κορίτσια σου για .......τρελίτσες. .....sex. φήμες λένε πως έφυγες και σουλατσάρουν προκλητικά .......evil.

Αφού το ήθελε η παρέα....πως να αρνηθώ??
Δεν μας χάλασε όμως...πήγαμε σε γνωστό μας φούρνο που το περιμέναμε πως και πως από πέρσι...για φοβερή μπουγάτσα...και κοτόπιτα!!

Ελλοπια ρε συ
Έχει τρομερό καλαμποκοψωμο

Γινε να δεις κ εκεί την γλυκα...sarcastic..sarcastic.
Να πάρεις μια σανίδα σερφ καλύτερα να πετάς στα κύματα...sarcastic.

Πρόσεξες αν έπεσε καμια ζωντανή με σκάγι στο σώμα?
Επειδή είχα δέντρα μπροστά μου τις έβλεπα τελευταία στιγμή και τις τουφεκαγα απο πανω μου,οσες έπεσαν μπροστά μου έπεσαν ξέρες οι αλλες έπεφταν πισό μου στον γκρεμό δεν ξέρω αν έπεφταν ζωντανές γιατι δεν τις εβρεισκα.Τα φυσίγγια στην Φότο δεν είναι όλα δικά μου απλός καθάρισα και λίγο τον τόπο απο τους άλλους.......

Γεια σου και σένα Λιάκο, έλα τώρα άσε τη πρωτεύουσα και ανέβα στο χωριό....Καλή η Πάολα αλλά σε περιμένουν τα (γαλάζια) κορίτσια σου για .......τρελίτσες. .....sex. φήμες λένε πως έφυγες και σουλατσάρουν προκλητικά .......evil.
:D:D:D:D Νεκραμαρα έμαθα...ούτε μια δεν πήραν και τις δύο μέρες που ελειπα,αύριο θα ρίξω μια ζαριά για τρία κοριτσάκια που έχω δει να κυκλοφορούν ελεύθερα τις τελευταίες μέρες και άμα μου Κατσουν θα έχουμε φωτογραφικό υλικό(σελφι):D:D:D

Σήμερα κεντρική Εύβοια εγινε ένα μέτριο μπασιματακι ,ευτυχώς υπήρξαν πιασμένες τσίχλες που έπαιξαν και σε καλά ύψη με αρκετά καλή ευστοχία έριξα 1 κουτί εξπρες 32 πήρα 12 πουλιά αλλά στο χέρι 6 γιατί λόγο ύψους κάποιες μου έπεσαν σε κοντινό πευκοδάσος αλλά πολύ πυκνό και δυστυχώς χάθηκαν .

Εχθές ήταν μια πολύ ωραία ημέρα με αρκετό τουφεκίδι!
Η μέρα δεν ξεκίνησε καλά και μέχρι της 9:00 - 9:15 τα πουλιά που έμπαιναν δεν ήταν πολλά.
Από εκεί και μετά και μέχρι αργά το πρωί οι τσίχλες έκαναν ένα αρκετά δυνατό μπάσιμο!
Εγώ πήρα καμιά 20αριά αλλά στο χέρι είχα της 15. Δυστυχώς το μέρος είναι σφιχτό οπότε τα χαμένα είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι αρκετά.:(
Μου μπήκε και ένα κοπαδάκι φάσσες καμιά δεκαριά πουλιά,επέλεξα ένα πουλί που ήταν πιο στρωτό σε εμένα σε απόσταση καμιά 30 μέτρα αλλά παρόλο το σύννεφο από πούπουλα που έβγαλε το πουλί δεν έπεσε.
Είχα μαζί μου και την Maxus και το 525 και τα γούσταρα και τα δύο πολύ!
Από φυσίγγια έριξα τα 30άρια του Ρουμελιώτη,καθώς και τα CSB-1 και Sporting του Fantom.
Ξεχώρισα τα Sporting τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και τα έχω βολευτεί πολύ!

Καλό μπασιμο σήμερα στα Ιωάννινα με τα πουλιά να μας κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι 10:30 11παρα...
Κάναμε καμποσα πουλάκια (3τουφεκια),ειχαμε δυστυχώς και αρκετά χαμένα παρά τις προσπάθειες μας.
Ένα απολαυστικο πρωινο με μακρινές τουφεκιές και καλή παρέα....
Uzu5oBz.jpg

Μετεωρολόγος δεν είμαι αλλά αν δεν κάνει τίποτα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει καθαρίσει με το 3μερο βροχών που δίνει Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη γιατί ΣΚ θα έχει νοτιαδες απλά πάει για χοντρή φολα
Σταύρο συμφωνώ απόλυτα :)

Last edited:
Καλό μπασιμο σήμερα στα Ιωάννινα με τα πουλιά να μας κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι 10:30 11παρα...
Κάναμε καμποσα πουλάκια (3τουφεκια),ειχαμε δυστυχώς και αρκετά χαμένα παρά τις προσπάθειες μας.
Uzu5oBz.jpg
Μπράβο στην παρέα. Τα ρίξατε τα φυσίγγια σας σήμερα .
Καλή συνέχεια .

Η αλλαγη της ωρας αποκλειεται να σωσει την κατασταση γιατι τα πουλια δεν καταλαβαινουν την αλλαγη της ωρας:)...θα συνεχισουν να παιρνουν την ιδια ωρα(με βαση την ανατολη).πχ αν συμφωνουσαμε ολοι οτι οταν ειναι 8 το πρωι θα ειναι 3 το βραδυ κ παλι δεν θα καταφερναμε να τα μπερδεψουμε...θα συνεχιζαν να περνανε λιγο πριν ξημερωσει ακομα κ αν το ρολοι εδειχνε 2 παρα
.congrats..well done.

τσίχλες να εμφανίζονται από την αντίθετη κατεύθυνση, από τη θάλασσα προς τα βουνά. Μία-μία, δύο-δύο, τρεις-τρεις και μία τετράδα.
Τα περισσότερα σε μεγάλο υψόμετρο, >50 μέτρα.

...Το κλασικό, κανονικό μπάσιμο νέων πουλιών στην ευρύτερη περιοχή, έτσι γίνεται...!

Last edited:
Εν τέλει τώρα έπιασε σήμα το κινητό του πατέρα μου... Το πρωί στάθηκε στα κλασικά καρτέρια πέριξ του δρόμου, δεν πέρασε τίποτα ιδιαίτερο, δεν έριξε τουφεκιά, πλην μια κουρούνας που κατέβασε από τα 50 μέτρα. Έφυγε από εκεί και πήγε πιο μέσα, στα έλατα για καμιά γερακότσιχλα, εντόπισε ένα κοπαδάκι μια δεκαριά πουλιά, έκανε ένα καρτέρι καμιά ώρα κι εκεί, αλλά δεν γύρισε καμιά. Μετά πέτυχε έναν κύριο και άρχισαν να μαζεύουν μανιτάρια στο δάσος μέχρι και τώρα, όπου πήρε το μάτι του ένα κοπάδι φάσσες και πάει να ψάξει...

Πολυάσχολος και πολυπράγμων ο μπαμπάς, αγαπητέ (kill) Bill...!!!

αλλά το μειονέκτημα του σημείου είναι ότι από τις 08:30 και μετά έχεις τον ήλιο κατάματα που σε αναγκάζει να μετακίνησε συνέχεια πίσω από τις κεντρωμαδες.

Μια άλλη λύση, αγαπητέ Γιάννη, είναι η χρήση γυαλιών ηλίου...! Έτσι, κάπως διορθώνεται το πρόβλημα του ήλιου μες στα μάτια...!

Last edited:
Uzu5oBz.jpg
Μπράβο ωρε λεβεντες!Βαρατε γιατί χανόμαστε!

Status
Not open for further replies.
Back