Μένιο υπομονή από την ώρα κι έπειτα είναι τα μπασίματα.... άσε θα δούμε..thinkΚαλημέρα , σήμερα Γραμματικό , χειρότερα απο χτες ... ελάχιστες μπασιματιάρες, καθόλου μαύρες... μεγάλο χάλι φέτος, τζάμπα τα ξενύχτια και οι προσδοκίες ... Άι σιχτιρ κωλόπουλα...![]()
Ούτε καν φίλε μου λίγα πουλιά και αυτά στον ΘεόΤελεια λογικα και Αττικη πρεπει να ειχε πουλια σημερα αν κρινω οτι ακομα κανενας δεν εχει γραψει κοινως ολοι στα καρτερια
Καλημέρα , σήμερα Γραμματικό , χειρότερα απο χτες ... ελάχιστες μπασιματιάρες, καθόλου μαύρες... μεγάλο χάλι φέτος, τζάμπα τα ξενύχτια και οι προσδοκίες ... Άι σιχτιρ κωλόπουλα...![]()
Ρε καντε κανενα αλλου ειδους μπασιματακι,να το ευχαριστηθητε,Μένιο υπομονή από την ώρα κι έπειτα είναι τα μπασίματα.... άσε θα δούμε..think
Για Αττικη μιλαμε? Φιλε κακα τα ψεμματα για την βολτα στο βουνό πάω κ εγω! Ο καφες στην απολυτη ηρεμια, στο σκοταδι 6 το πρωι με κλειστο φακο και εναν τσιμεντολιθο για σκαμνακι, ειναι ε καλυτερος!
Γινε να δεις κ εκεί την γλυκα..Ρε καντε κανενα αλλου ειδους μπασιματακι,να το ευχαριστηθητε,εγω του χρονου θα γινω ψαρας,οσοι προλαβαινετε αλαξτε τα φυσιγγια, παρτε δολωματα!!!!!!!!!! λεμε!!!!!!!
![]()
Πρόσεξες αν έπεσε καμια ζωντανή με σκάγι στο σώμα?4αρια 5αρια
Γιατι;με το ρολοι περναν τα πουλια;[/QUOTE]. Ίσως η αλλαγή ώρας να σώσει την κατάσταση.
Το να πεταω στα κυματα λιγο δυσκολο ειναι βαρια η σανιδαΓινε να δεις κ εκεί την γλυκα..
Να πάρεις μια σανίδα σερφ καλύτερα να πετάς στα κύματα..
Πρόσεξες αν έπεσε καμια ζωντανή με σκάγι στο σώμα?
Χαχαχαχαχαχαχα έκλαψα ..αληθεια[/QUOTE]Γιατι;με το ρολοι περναν τα πουλια;
Ναι....όπως το ίδιο κάνουν και με τις ημερομηνίες!Γιατι;με το ρολοι περναν τα πουλια;
Αλέξανδρε πιο πιθανό στης 28/10 να κάνει παρέλαση ο νότιας πάρα οι τσίχλεςΚαλημέρα σύντροφοι!
Απόψε σήμερα και χτές.....τόσο σε Ξηρονομή και Καπανδρίτι...δεν κάναμε τίποτα! Το πολυπόθητο μπάσιμο...δεν έγινε! Η ίδια εικόνα μια εβδομάδα τώρα. Ελάχιστα....κάθε μέρα! Όλοι έχουν ποντάρει για τις 28/10....μπας και κάνουν και αυτές παρέλαση.
Μου αρέσει που όλοι μιλάνε για το επόμενο ΣΚ...με μια σιγουριά....λες και ξέρουν τα νούμερα του Τζόκερ!! Για να δούμε!!
Εγώ το μόνο που εύχομαι....δεν είναι να κάνει μπάσιμο....αλλά να μην πάθω την λοίμωξη του Δυτικού Νείλου....γιατί το τι κουνούπι με έχει τσιμπήσει δεν περιγράφεται!
Αυτά....πάω για νάνι!!
Στα highlights.... σήμερα τα τσόνια στο Καπανδρίτι πέρασαν δύσκολες ώρες!
ΥΓ: Είμαι και εγώ ένα από αυτούς που πιστεύουν ότι τα πουλιά μπαίνουν νύχτα και δεν πιάνουν. Από τις 6:20 μέχρι και πριν το πρώτο φώς...τις ακούς να περνάνε...αλλά μόλις ξημερώσει βλέπεις τις τελευταίες. Ίσως η αλλαγή ώρας να σώσει την κατάσταση.
Μικραίνει η μέρα φίλε ,,, σφίγγει ο καιρός ,λειτουργει το ένστικτο ....... Όσες πήρα σήμερα ρολόι δεν είχαν πάντως ..Ναι....όπως το ίδιο κάνουν και με τις ημερομηνίες!
Πέρα από την πλάκα και τα κλάματα γέλιου...εμένα μου κάνει μια διαφορά. Έχω παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα περάσματα γίνονται μετά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου...που αλλάζει και η ώρα.
Τα πουλιά....σίγουρα δεν καταλαβαίνουν! Καταλαβαίνει ο εργοδότης μου όμως!Η αλλαγη της ωρας αποκλειεται να σωσει την κατασταση γιατι τα πουλια δεν καταλαβαινουν την αλλαγη της ωρας
Αν πλακώσει ο Νοτιάς....το ήπιαμε φίλε!Αλέξανδρε πιο πιθανό στης 28/10 να κάνει παρέλαση ο νότιας πάρα οι τσίχλες
Όλα τα λεφτά νομίζω 24/25/26