Μερικές μπήκαν κ 2 μαζι στην θηλεια Σπύρο..Δεν χωρούσανΩραίος Τζίμη...τη γέμισες την πουλιάστρα!!!

Μερικές μπήκαν κ 2 μαζι στην θηλεια Σπύρο..Δεν χωρούσανΩραίος Τζίμη...τη γέμισες την πουλιάστρα!!!
Το κυνηγετικό μου σκαμπό...άνετο και ξεκούραστο (δε χρειάζεται να το κουβαλάς στο καρτέρι...)
Εκεί κοντα σας και ´γω στο σύνηθες καρτέρι μου , δυο συνάδελφοι 150 και 250 μετρα πιο περα . Μαχη με τα κουνούπια και την υγρασια. 7.15-8.30 συνεχής ροη μικρα κοπαδάκια.μετα αραιά μεχρι τις 10.30. Σημερα πιο ψηλα απο όλες τις αλλες μερες.Βλεπουμε ακομα μια φορα οτι σε κοντινες περιοχες (Καπανδρίτι ειπα εγω, ΒΑ Αττικη εσυ), υπηρχε αρκετα μεγαλη διαφορα! Στα highlights περασμα απο 3 περιστερια το ενα καταλευκο και ο διπλανος να φωνάζει φασσες φασσες!
Εσυ μου ντουφεκαγες τα πλια σημερα;;;Εύβοια λίγα πουλιά σήμερα και πανύψηλα. Η καρπωση μικρή αλλά το ευχαριστήθηκα με την παρέα!![]()
Σπύρο παρόμοιο καρτέρι έχω κι'εγώ κάτω.....Όλα τα λεφτά αυτό το ξαφνικό αν σου βγαίνουν όπως το βελάκι πούβαλα .Ηπια και γω, σήμερα, το καφεδάκι μου στο καρτέρι...
Ο καιρός καθαρός ιδανικός για μπάσιμο...αλλά...τα πουλιά έμπαιναν αραιά και που, κοπαδιαστά και σε ύψος που τα έβλεπες σαν μύγες...
Μέχρι της 09:00 είχα πάρει 2 κιχλίτσες, από κάτι λίγα πουλιά που ήταν πιασμένα από προηγούμενες μέρες και μόλις ανέβηκε ο ήλιος ανέμισαν και ένα ντόπιο κότσυφα που, αν και δεν τα ντουφεκάω αυτή την εποχή, πέρασε προκλητικά μπροστά μου...
Από τις 09:00 εως της 09:30, κάτι λίγα που πέρασαν χαμήλωσαν κάπως και πήρα άλλες 2 κίχλες και ένα ταξιδιάρη κότσυφα που ακολουθούσε μια τετραδα κιχλες...
Αν έμενα μπορεί να έπαιρνα κανα-δυο ακόμα...αλλά ρε παιδιά...να κυνηγάω κίχλες με κοντομάνικο και φουλ μύγα, με ξενερώνει ρε γαμώτο...ούτε τρυγόνια να περίμενα...
εδώ το καρτερακι μου
![]()
Το κυνηγετικό μου σκαμπό...άνετο και ξεκούραστο (δε χρειάζεται να το κουβαλάς στο καρτέρι...)
![]()
Ο ταξιδιάρης κότσυφας...
![]()
Μες στις 08:45, έκαναν το σουλάτσο τους και 3 γαλάζια κορίτσια, 25 μετρά ήταν δεν ήταν σε ύψος, αλλά καμιά 80αρια μετρά από κει που καθόμουν...
Είπαμε...όμορφα κορίτσια αλλά καργ#$%λακια...
Πάντως για 20 Οκτωβρίου...περίμενα περισσότερα πράγματα...
Φυσιγγάρα! Η μόνιμη επιλογή μου πλέον. Και μιας και το θυμήθηκα είδατε όταν δεν έχει πουλιά πως πέφτουν 10 και 20 λεπτά τα φυσιγγάκια?????BP MB32 Classic 8
Γιατι το λες?Ματωναν τα φυσίγγια?αλλα τις πληρωσα με αιμα!
Γιατι το λες?Ματωναν τα φυσίγγια?![]()
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο καρτέρι φτιάχτηκε πριν 2 χρόνια, όταν κόψαν κάποια πολύ μεγάλα πουρνάρια και ένα αιωνόβιο δέντρο που ήταν σ' αυτη τη θέση.Σπύρο παρόμοιο καρτέρι έχω κι'εγώ κάτω.....Όλα τα λεφτά αυτό το ξαφνικό αν σου βγαίνουν όπως το βελάκι πούβαλα .
image host
Τι κακο αυτο ρε φίλε σήμερα; Την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο σημείο δεν είχα θέμα. Σήμερα με έσκισαν. 3-4 τα βαρεσα μόλις τσιμπαγανε και άλλα τόσα στο φτερό... και ήταν και θηρίαΜε εκαναν τουμπανο τα κουνουπια,κανονικη αιμοδοσια Τασο
Φυσιγγια ιδιογομωση,686-drago-32gr-N10![]()
Τι κακο αυτο ρε φίλε σήμερα; Την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο σημείο δεν είχα θέμα. Σήμερα με έσκισαν. 3-4 τα βαρεσα μόλις τσιμπαγανε και άλλα τόσα στο φτερό... και ήταν και θηρία