Αρκετά καλό μπασιματάκι από Πύργο Ηλείας σήμερα...Με long range shooting που παραλίγο να γκρεμίσουμε τον Θεό από την θέση του πήραμε 12 πουλάκια μαζί με το φιλαράκι αλλά δυστυχώς μόνο 5 στο χέρι...Η συνέχεια αύριο!!!
Βλεπουμε ακομα μια φορα οτι σε κοντινες περιοχες (Καπανδρίτι ειπα εγω, ΒΑ Αττικη εσυ), υπηρχε αρκετα μεγαλη διαφορα! Στα highlights περασμα απο 3 περιστερια το ενα καταλευκο και ο διπλανος να φωνάζει φασσες φασσες!Καλημέρα από ΒΑ Αττική.
Συνεχίστηκε και σήμερα το μπάσιμο, τουλάχιστον στο μέρος που ήμουν. Αρκετοί κυνηγοί και αρκετά πουλιά αλλά πολύ ψηλά. Μέχρι τις 9.30 εμπαιναν με σταθερό ρυθμό. Σήμερα έπαιξαν και αρκετές φάσες. Τα κουνούπια σήμερα πιο αγριεμένα, ούτε το AUTAN δεν τα σταμάταγε.
Φιλαράκι αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα τόσα χρωματακια πάνω είναι καλό,βαράει Κανενα πουλάκι ή όλο εμπλοκές?
Το έχω γράψει και παλιότερα, σε καρτέρια που είναι 1χλμ από τη θάλασσα ζήτημα να είδαν 30-40 πουλιά σήμερα, στα καρτέρια που είναι παραλιακά τα πουλιά έμπαιναν με σταθερό ρυθμό. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, πάντως αυτό συμβαίνει.Βλεπουμε ακομα μια φορα οτι σε κοντινες περιοχες (Καπανδρίτι ειπα εγω, ΒΑ Αττικη εσυ), υπηρχε αρκετα μεγαλη διαφορα! Στα highlights περασμα απο 3 περιστερια το ενα καταλευκο και ο διπλανος να φωνάζει φασσες φασσες!
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εδώ από τις 07:30 μέχρι τις 8:45 τα πουλιά πέρναγαν ασταμάτητα, σε όλα τα ύψη με πολλές ευκαιρίες για τουφεκιές. Όσα κουτιά και να είχες τα έριχνες. Μετά αραίωσαν αλλά συνέχισαν να περνάνε. Για φάσσες που ήμουν είδα κάμποσες και ο πατέρας έκανε σεφτέ με την πρώτη για φέτος.
Άλεξ κυνηγούσες φάσες και έβλεπες να μπαίνουν συνέχεια τσίχλες;
Ωραίος ο παίχτης!Καλησπέρα από Πρεβεζα...πολύ ωραία ήταν σήμερα όχι κ τόσο μεγαλο το μπασιμο απλώς υπήρχε ένα ενδιαφέρον μέχρι τις 10+30 περιπου..18 τσίχλες μαζί μου κ περιπου εκεί κ οι αλλοι 2 της παρεας... φυσίγγια αποκλειστικα 28γρ.....Οσκαρ sporting k μητσακος extra light εξαιρετικα κ τα 2.. τσοκ anaconda mid range που γαζωνε κοντα μακριά....Τώρα εχέι ξεκουραση διότι ταξιδέψαμε βραδυ κ το βράδυ έχουμε μια "δουλίτσα" με τον @χρηστος vinci στην "Τρελή γαρίδα"![]()
![]()
Καλησπέρα από Πρεβεζα...πολύ ωραία ήταν σήμερα όχι κ τόσο μεγαλο το μπασιμο απλώς υπήρχε ένα ενδιαφέρον μέχρι τις 10+30 περιπου..18 τσίχλες μαζί μου κ περιπου εκεί κ οι αλλοι 2 της παρεας... φυσίγγια αποκλειστικα 28γρ.....Οσκαρ sporting k μητσακος extra light εξαιρετικα κ τα 2.. τσοκ anaconda mid range που γαζωνε κοντα μακριά....Τώρα εχέι ξεκουραση διότι ταξιδέψαμε βραδυ κ το βράδυ έχουμε μια "δουλίτσα" με τον @χρηστος vinci στην "Τρελή γαρίδα"![]()
![]()