Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν μάγκες σημερα ήμουνα για ψάρεμα από τις 5 το πρωί,καθως ψάρευα αροδου είχα σβήσει την μηχανή ώστε για να ακούσω καμία Τσιν -τσιν,μεχρι και τις 6:15 είχα ακούσει γύρω στις 6 τσίχλες(ωραία λέω μπήκαν οι πρώτες.τωρα φίλος που ήταν στο βουνό είδε 8 μου ειπε και κατάφερε τις 2 και είδε και ένα κοπαδι με μπλε ξεκολια....
Άρα χαζομαρες του φωτός,εκτός και αν γράφουν 16χρονα που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα!

Χαλαρωστε παλαβιαρηδες, πιστευω αυτη τη βδομαδα θα εχει κινηση, ειμαι πρωινος τωρα και οταν παω στις 5 παρα στο αυτοκινητο για να φυγω αφουγκραζομαι κανα πενταλεπτο μπας και περασει καμια τσιχλα, θα σας ενημερωσω αμεσα παντως μολις ακουσω κατι.

Μπράβο βρε Γιάννη σε χαίρομαι που ζεις και με το παραπάνω την ύπαιθρο .congrats..congrats.
Αλοίμονο σε εμάς που μας έχει φάει το τσιμέντο .hair..hair.
Διάβασα στο FB για καλό σημερινο μπασιμο πέριξ της Πρεβεζας think

Γεια σου και χαρά σου φίλε Γιάννη, με τις γλαφυρές σου αφηγήσεις, που μας ανοίγουν την όρεξη για τα καλά...!!!
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Κώστα τη μπασιμο μα κάνει με νότια και μούχλα, μπορεί να εμφανίστηκαν σποραδικά όπως είδα και εγώ σήμερα κάποιες ξεμπαργκες αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες και καλό μπασιμο, τώρα αν είδαν καμιά 10αρια και το θεωρούν καλό μπασιμο, τι να πω....

Σημερα νωρισ το πρωί, μετά από μήνες εμφανίστηκαν 2 κοτσυφαιοι στα πεύκα απέναντι απ το σπίτι μου, μήπως μπήκαν σήμερα ;; Θεωρώ πως ναι
Περιοχή χαιδαρι

Να μπήκαν "εισαγόμενα" κοτσύφια, Σπύρο, τόσο νωρίς ημερολογιακά... δεν το νομίζω! Μάλλον ντοπιάρηδες ήτανε και, απλώς, έτυχε να τους δεις...
(Μαζικές) αφίξεις "αλλοδαπών" κοτσυφαράδων αναμένονται, όπως πάντοτε, κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα τούτου...!

Σημερα νωρισ το πρωί, μετά από μήνες εμφανίστηκαν 2 κοτσυφαιοι στα πεύκα απέναντι απ το σπίτι μου, μήπως μπήκαν σήμερα ;; Θεωρώ πως ναι
Περιοχή χαιδαρι
Ντοπιαρικα θεωρώ πως είναι,στα μέρη μας έχει αρκετά κοτσύφια,κάποια μετάκινηση θεωρώ!

Να μπήκαν "εισαγόμενα" κοτσύφια, Σπύρο, τόσο νωρίς ημερολογιακά... δεν το νομίζω! Μάλλον ντοπιάρηδες ήτανε και, απλώς, έτυχε να τους δεις...
(Μαζικές) αφίξεις "αλλοδαπών" κοτσυφαράδων αναμένονται, όπως πάντοτε, κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα τούτου...!
Κάθε χρόνο ακούω τα κόρτε τους στην γειτονιά,μέχρι να κάνουν τις φωλιές τους στα πεύκα.
Αλλά το καλοκαίρι τους χάνω ,εξαφανίζονται. Γι αυτό και αναρωτήθηκα επειδή είχα μήνες να τους δω
Πάντως ναι ,κατά κανόνα μπαίνουν αργότερα μαζικά μετά τις τσίχλες, θα έλεγα μάλιστα όποτε τους πέτυχα σε μπάσιμο ήταν μαζί με κυριαρινες

Παιδια φανηκαν οι πρωτες τσιχλες στην λαυρεωτικη!!σε κυνηγι ορτυκιου εντοπισα τουλαχιστον 4 διαφορετικα πουλια σε σχοιναρακια...μπασιαρα δεν ειδα καμια,ηταν πιασμενες απο το βραδυ.

Παιδια φανηκαν οι πρωτες τσιχλες στην λαυρεωτικη!!σε κυνηγι ορτυκιου εντοπισα τουλαχιστον 4 διαφορετικα πουλια σε σχοιναρακια...μπασιαρα δεν ειδα καμια,ηταν πιασμενες απο το βραδυ.
επειδη εχει βρεξει αρκετα και προσφατα
Τα πουλια πιανουν αμεσως ...Δεν ειναι κακο ειναι καλο..και εμενα μου μιλανε για πιασμενα ηδη πουλια σε ορεινες περιοχες ..
Επιμενω για πεμπτη παρασκευη σαββατο
Απλα η ευβοια παρασκευη ισως να εχει βροχες και να κανει χαλαστρα σε οσους πανε προς τα εκει..

Τα πουλια πιανουν αμεσως ...Δεν ειναι κακο ειναι καλο..και εμενα μου μιλανε για πιασμενα ηδη πουλια σε ορεινες περιοχες ..
Απλα η ευβοια παρασκευη ισως να εχει βροχες και να κανει χαλαστρα σε οσους πανε προς τα εκει..

θα κάνω αυριο μια πρωινη βόλτα απο εκει τότε, αναμεινατε για info

Ωραια Περι!
Θα παω απο την αλλη μερια....;)

Status
Not open for further replies.
Back