Μη μασάς ,μας ψαρωνει για να πιάσει πρώτο καρτέρι θάλασσαΩραια Περι!
Θα παω απο την αλλη μερια....![]()

Μη μασάς ,μας ψαρωνει για να πιάσει πρώτο καρτέρι θάλασσαΩραια Περι!
Θα παω απο την αλλη μερια....![]()
ΧαχαχαχαχαχαχαΜη μασάς ,μας ψαρωνει για να πιάσει πρώτο καρτέρι θάλασσα
![]()
ΧαχαχαχαχαχαΧαχαχαχαχαχαχα
Όχι ρε συ ..Μπασιματα δε πάω Εύβοια ,,,η Αρκαδία (εάν είμαι κατω) η Αττική
Εύβοια πολυ σπάνια δεν ξέρω και πολλά μεροι εκεί...
Τώρα που το λες οποίος με πάει σε καρτέρι στα έλατα στην Εύβοια για δέντροτσιχλες έχει δωρεάν ενημέρωση για καιρο για 2 χρόνια και εισητηρία για ΑΕΚ για πάντα ... χαχαχαχαχαχαχα
Σαββατοκύριακο κάτι θα' χει...Σημερινή έγκυρη ενημέρωση ότι φάνηκαν κιχλίτσες σήμερα, όχι κάνα τρομερό μπασιμο αλλά έπαιζαν πουλιά σε διάφορα ύψη, από στρωτες χαμηλωμενες μέχρι τη στρατόσφαιρα .....
Φάνηκαν επίσης και στους δύο τόπους που ήταν οι γνωστοί μου και μπόλικες φασσες σε κοπαδακια των 5-10 πουλιών. Το κακο είναι ότι εδώ στο νησί δεν έριξε την βροχή που έπρεπε και δεν ξέρω τα πουλιά αν θα μείνουν .
Οχι φιλε Σ/Κ με βολευει!Δευτέρα Τρίτη θεωρώ πως θα είναι καλες μέρες,βέβαια εγώ θα πάω από Κυριακή να είμαι ετοιμοπόλεμος!!!![]()
Απο β κερκυρα..τιποτα δυο πουλια ειδαμε πολυ μακριαΣημερινή έγκυρη ενημέρωση ότι φάνηκαν κιχλίτσες σήμερα, όχι κάνα τρομερό μπασιμο αλλά έπαιζαν πουλιά σε διάφορα ύψη, από στρωτες χαμηλωμενες μέχρι τη στρατόσφαιρα .....
Φάνηκαν επίσης και στους δύο τόπους που ήταν οι γνωστοί μου και μπόλικες φασσες σε κοπαδακια των 5-10 πουλιών. Το κακο είναι ότι εδώ στο νησί δεν έριξε την βροχή που έπρεπε και δεν ξέρω τα πουλιά αν θα μείνουν .
Ολλο δεν έχει πουλιά λες εκεί πάνω. ...ωρε θα μας βρεις μπροστά σου κάνα πρωινό.Απο β κερκυρα..τιποτα δυο πουλια ειδαμε πολυ μακρια
Αφου δεν εχειthinkthinkΟλλο δεν έχει πουλιά λες εκεί πάνω. ...ωρε θα μας βρεις μπροστά σου κάνα πρωινό.![]()
Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω....Οχι φιλε Σ/Κ με βολευει!
Γεια σου φίλε Φώτη!Καλή διασκέδαση να έχεις και όσο για το τελευταίο κομμάτι του μηνύματος είμαστε σίγουροι,δεν χρειαζόταν να το γράψεις!Κυριακή θα πάω Εύβοια όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια η ημερομηνία είναι αυτή που πρέπει το ίδιο και ο καιρός θα έχετε ανταπόκριση φίλοι θα καθαρίσω και το φουλ τσοκ γιατί πάντα τέτοια εποχή το χρησιμοποιώ κάποιες φορές.αν αρχίσουν και παίζουν ψηλά δεν έχεις πολλές επιλογές και ηχομομητικες συσκευές εκτός από παράνομες δεν ταιριαζουν στο προφίλ μου.
Σάββατο αν όλα πάνε καλά θα είμαι Εύβοια φίλε Φώτη. Κυριακή λέω να την κάνω για το χωριό! Καλά να περάσετε.Κυριακή θα πάω Εύβοια όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια η ημερομηνία είναι αυτή που πρέπει το ίδιο και ο καιρός θα έχετε ανταπόκριση φίλοι θα καθαρίσω και το φουλ τσοκ γιατί πάντα τέτοια εποχή το χρησιμοποιώ κάποιες φορές.αν αρχίσουν και παίζουν ψηλά δεν έχεις πολλές επιλογές και ηχομομητικες συσκευές εκτός από παράνομες δεν ταιριαζουν στο προφίλ μου.
Έτσι θέλω τις φωτο..μπραβο νέε μου..
Τριμμης κ Δορκας δύναμη..κ ωμέγα από κοντά...![]()
Ωραία,μαυρίλα πλάκωσε!![]()
Να ανάβουν λίγο τα αίματα... (Φώτο αρχείου)
![]()
Να ανάβουν λίγο τα αίματα... (Φώτο αρχείου)
....σκουπιδότοπος
![]()
Κάνε μια καλη ρε Νικόλα!!!Δυστυχώς φίλε...