Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.
Φέτος η χρονιά για τα ορεινά του Νομού Θεσσαλονίκης είναι η καλύτερη των τελευταίων 5 - 6 χρόνων τουλάχιστο.
Εκτός από τις δενδρότσιχλες και τις κεδρότσιχλες που είναι σε πολύ καλούς αριθμούς,σήμερα είχε και πολλές κόκκινες...;)
Υ.Γ Δυστυχώς είχα και τρις τσίχλες χαμένες οι οποίες χώθηκαν τραυματισμένες στα πυκνά.:(

Σημερα δε βγηκα. Απο γνωστους εμαθα οτι ειχε λιγα πραματα. Λογικο αφου η θερμοκρασια ειναι στους 19-20 βαθμους

Μεσσηνία κατι αρχίζει να κινείται. Με πολλή προσπάθεια έκανα εφτά πουλιά. Μαζεμενα σε συγκεκριμένα σημεία, δύσκολες ντουφεκιες με τα πιο πολλα ίσα που τα βλέπεις. Απόγευμα περάσανε καμια δεκαριά. Σε σχέση με το προηγούμενο ΣΚ καλυτερα.

Σήμερα σε περπάτημα δυομιση ωρών με τον αδερφό μου κάναμε 10 πουλάκια, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά τη βόλτα μας την ευχαριστηθήκαμε. Τα πουλιά είναι πολύ τουφεκισμένα και φεύγουν μακρυά και λόγω της πολλής υγρασίας οι τουφεκιές ήταν ακόμη πιο δύσκολες! Να ναι καλά η SIPE και η Hi skor!!!

Εχθες περπατητο Αργολιδα 7 πουλια στο χερι και αλλες 3 χαμενες στα πυκνα. Οπως ειπε κι Μανος πολυ τουφεκισμενα τα πουλια.Πολλα εφευγαν και ατουφεκιστα λογω του χαμηλου πεταγματος που εκαναν.

Περπατητό σήμερα κάηκε το πελεκούδι..εγώ και ο πανούτσος θυμηθήκαμε τα παλιά μιας και ειχαμε πολύ καιρο να κυνηγήσουμε together..Μαζί μας ήταν και ο πατέρας μου ο οποίος πιο πολυ ήρθε για την παρέα..

Λοιπον τα πουλιά πάρα πολλά αλλά και τα χιλιόμετρα που κάναμε ήταν και αυτά πολλά..απο τις 7 μέχρι τις 14:00 περπαταγαμε..έκανα και το πρώτο κυνήγι με το Benelli που με άφησε πλήρως ικανοποιημένο..πήραμε σύνολο 50 πουλια ακριβώς μαζι με τα χαμένα..(ούτε να τα χαμε υπολογίσει) και στο χέρι 40.. Απο φυσίγγια τα OK μάπα τα Oscar 30gr μάπα ευρομιξ κομπλε και RM κομπλε!!! Δεν προλαβαίναμε να βγάλουμε μια φωτο της προκοπής γιατι μας είχε πάρει η ώρα..Αυτά..Πανούτσο πες τα υπόλοιπα..

2igp3r8.jpg

Καμπίσιο περπάτημα σε διάφορα μέρη ...
Πoλύ ντουφεκίδι και ευχαριστήθηκε η ψυχή μου... Κάποια στιγμούλα τα 2.850Kg της Light φάνταζαν 10kg....
Δεν έχω παράπονο.. και ευστοχίες και αστοχίες.. απλά πολλά χαμένα για μένα άλλη μια φορά..
Για την ιστορία από 25 πουλιά καναμε σαν σύνολο...
Οποιος έχει ποδάρια και γυρίζει, μυρίζει......
7 ώρες μάγκες...

Το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά της παρέας και στα παιδιά της επαρχίας..
Και ναί είμαι μανιακός με την τσίχλα το κατάλαβα για άλλη μια φορά....

Status
Not open for further replies.
Back