Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ενας συγχωριανος κι εσυ ειστε οι μονοι που εχω δει με μονοκανο..Αυτον απο κοντα εδω και χρονια,εσενα απο φωτο..καποια στιγμη θα φτιαξω το μονοκανο του παπου μου και θα το κανω και γω..
Άλλη φάση να κυνηγάς με μονοκανο Βασίλη, φτιαξε το εργαλείο και θα με θυμηθείς φίλε.
καλα ρε παιδια να ηταν μπασημο σε τρυγονια , σε ορτυκια , σε φασες , μπεκατσες , που μετα φευγουν και δεν της ξαναβλεπεις το καταλαβενω , αλλα κοκαλιαρες τσιχλες που θα ειναι εδω ολο τον χειμωνα , και να ανχονεστε τοσο , αφου απο το νοεμβριο μεχρη τον φευρουαριο οταν καθηση καπιος στο καρτερι καθε μερα απο 6 μεχρη και10-15 τσιχλες θα μπωρει να θυρευει
Νησιωτης και γω Νικόλα μια πέρδικα έχουμε και ένα κουνέλι που τα τελευταία χρόνια πάει κατά διαόλου, άντε και κάνα περαστικό στην χάση και στην βρέξει, τα τσιχλονια είναι η μόνη παρηγοριά να ευχαριστηθείς το όπλο σού και τουφεκιές, και επειδή δεν γίνονται τέτοια περασματα κάθε χρόνο βγαίνετε να τα χαρείτε.

Καλησπέρα και απο μενα ομαδαρα.Πολυ καλο μπασιμο σήμερα επιτελους και οι τουφεκιες πολυ καλες σήμερα.Οι γερακοτσιχλες κοπαδια καταφερα πηρα 7 γερακοτσιχλες και 7 τσιχλες εγω και 2 γερακοτσιχλες λαβομενες και 6 τσιχλες ο πατερας μου.Δυστυχώς πολυ μεγαλη ατυχια γιατι οι γερακοτσιχλες πεφταν στο πυκνο και καταφεραμε να βρουμε μονο δυο.Πηρα τις πρώτες μου γερακοτσιχλες καθως και τη πρωτη μου τυχερή τριπλετα της ζωης μου αφου μου βγήκε το κοπαδι στα 35 μετρα και τις πήρα και τις τρεις αλλα δυστυχώς καταφερα να βρω τη μια.Αυριο στο ιδιο μερος με το σκυλακι μηπως και βρει και καμια σημερινή...
Μπράβο Σπυράκο. Από μικρός στα βάσανα..
....sarcastic.

Χαχαχαχα.Εδω και 4 χρονια με εχουν τρελανει οι τσιχλιτσες...Φετος και οι γερακοτσιχλες.Μονο καμια φασσα μου λείπει και θα είμαστε κομπλε..sarcastic.
Οι πρωινές συν μια απογευματινη.Περασαν δυο κοπαδακια το απόγευμα αλλα λιγο μακρια αλλα η μια ζυγωσε και τη βαρεσαμε.

image hosting

καλησπερα! μπραβο σε ολους για τις σημερινες εξορμησεις! χαιρομαι και εγω μαζι με εσας! εμεις εδω αναμενουμε αν και αυριο και μεθαυριο που σχεδον σιγουρα θα γινει παιχνιδι εδω δεν θα μπορεσω να παω..

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας. Μια μικρή διευκρίνηση μόνο, πολλοί συγχέουν τη γερακότσιχλα (turdus pilaris) με την τσαρτσάρα (turdus viscivorus)
(ή κυργιαρίνα, ή δενδρότσιχλα κ.ο.κ.). Είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
Γερακότσιχλα
9turpil005i.jpg

Τσαρτσάρα
maxresdefault2.jpg

Ζεστές κάννες να έχουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας. Μια μικρή διευκρίνηση μόνο, πολλοί συγχέουν τη γερακότσιχλα (turdus pilaris) με την τσαρτσάρα (turdus viscivorus)
(ή κυργιαρίνα, ή δενδρότσιχλα κ.ο.κ.). Είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
Γερακότσιχλα
9turpil005i.jpg

Τσαρτσάρα
maxresdefault2.jpg

Ζεστές κάννες να έχουμε.
εμεις εδω Σαμο ,λεμε της τσιχλες κηριαρηνες , της κοκινοτσιχλες στριγλες , της τσαρτσαρες διπλοκηριαρηνες και της γερακοτσιχλες τσιχλες

Εδώ ο καιρός άρχισε συννεφιαζει και βαραίνει, τι λέτε για αύριο....
Το ψυχρό μέτωπο έρχεται ποιο γρήγορα τελικά.με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετή συννεφιά το βράδυ σήμερα..Και εμένα με προβληματίζει αυτό.θα δείξει αύριο εάν σταματήσει το σημερινό μπασιμο ή όχι .Αντίθετος η γρήγορη κάθοδος τελικά μας δίνει ποιο καθαρή Κυριακή τελικά..

Άντε βρε Στέλιο το μάτωσες και με το μονοκανο παρακαλώ..........RESPECT.

Άντε θα'χεις καλή παρέα αύριο.
Αν δεις κάνα αεροπλάνο από πάνω σου και κάποιον να πηδάω με καμιά V3 στα χέρια μην παραξενευτείς, ο Παύλος θα είναι........sarcastic.
Xaxaxaxaxaxaxax τον έχω ικανό είναι απίστευτος

Προβλέπω ψιλόβροχο το πρωί και να
Το ψυχρό μέτωπο έρχεται ποιο γρήγορα τελικά.με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετή συννεφιά το βράδυ σήμερα..Και εμένα με προβληματίζει αυτό.θα δείξει αύριο εάν σταματήσει το σημερινό μπασιμο ή όχι .Αντίθετος η γρήγορη κάθοδος τελικά μας δίνει ποιο καθαρή Κυριακή τελικά..
Έτσι φαίνεται και φοβάμαι ότι θα έχουμε βροχουλα αύριο εδώ!

καλα ρε παιδια να ηταν μπασημο σε τρυγονια , σε ορτυκια , σε φασες , μπεκατσες , που μετα φευγουν και δεν της ξαναβλεπεις το καταλαβενω , αλλα κοκαλιαρες τσιχλες που θα ειναι εδω ολο τον χειμωνα , και να ανχονεστε τοσο , αφου απο το νοεμβριο μεχρη τον φευρουαριο οταν καθηση καπιος στο καρτερι καθε μερα απο 6 μεχρη και10-15 τσιχλες θα μπωρει να θυρευει
Είναι η λογική του "αν δε τις τουφεκαω εγω θα το κανουν οι αλλοι,οποτε γιατι να τις αφησω τωρα που τις βρηκα".Προσωπικα κ γω θα τις εκαιγα στο τουφεκιδι,παντα μεσα στα πλαισια του οριου καρπωσης.Βλεπεις,η χρονια κ στα υπολοιπα θηραματα ειναι μετρια κ σε μερικα (ορτυκια) κακη..οπότε η τσίχλα πληρωνει τα σπασμενα..

εγω αυριο, παρολου που ειναι μερα της περδηκας , θα ξυπνησω με το πασο μου και θα κατεβω στην παρελαση , και μετα καφεδακι και κρασακι με μεζε , πρεπει να την τυμησουμε την αυριανη μερα , δεν χαθηκε και ο κοσμος , την κυριακη στης περδηκες , μην ειμαστε και αρρωστοι , γιατι οι αρρωστοι δεν αφηνουν τιποτα ουτε περδηκες ουτε τσιχλες , ειναι σαν τους λυγουρηδες που τρεχουν πρωτη να κοψουν τα αγορα φρουτα για να πρωλαβουν μην τυχον και τα κωψουν αλλοι οταν ορημασουν

Status
Not open for further replies.
Back