Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κύριε Κώστα την Παρασκευή δεν θα ξέρετε τι έχετε στο όπλο σας, δεν θα προλαβαίνετε, ετοιμαστείτε καταλλήλως. Και μιας που το θυμήθηκα τις ελίτσες είπαμε τέλη Ιανουαρίου;
Μανο Σαββατο δεν γινεται;.pray to God. θελω να ειμαι και εγω,.ha ha ha..banana..big smile..big smile.

Σημερινό απογευματινό και ‘γω λοιπόν, με κάρπωση 7 πουλάκια (6 πιτσιλωτές και 1 μαύρο)! Το σκηνικό ίδιο, δηλαδή, με τα τελευταία απογεύματα: φαίνονται αρκετά πουλάκια και μερικά απ’ αυτά δίνουν καλές ευκαιρίες για μια ικανοποιητική κάρπωση, για να βγει η τηγανιά και ο μεζές για το κρασάκι…!!! ffff

Το κλου του σημερινού απογευματινού, ένας πανέμορφος ντουμπλές με το SaKaBa μου σε ένα εισερχόμενο ζευγαράκι…! Καθαρά σκοτώματα και θεαματικά πουλιά…!

Φυσίγγι: το μαύρο (γιατί βγάζει και κίτρινο 28άρι) alectoris club (του Μητσάκου), sporting 28g σε Νο 9,5. Το έριξα κατά κόρον (με ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλους τους καιρούς) και πέρυσι με το zoli και μου έχουν περισσέψει πολλά…

Αλλα ναι, ο συνδυασμος Kicks Smoke Lf κ κενταυρος sporting n8 ειναι δυσκολος κυνηγετικα, πολυ... Δεν τον ειχα ξαναριξει στο κυνηγι, καλυτερα τα 9αρια του κ ενα κλασσικο τσοκ 3 η 2 αστρα ειδικα για μεχρι τα 40 μετρα....;)

4* και 28γρ νο 9 κένταυρος , και θα με θυμηθείτε. Ακόμα και μετά τα 40 μ.

Σημερα στο καραουλι με τον Γιαννη εγινε κατι πρωτογνωρο ...σε μια σποσταση 1χιλ σε σειρα ειμαστε μαζεμενει καμια 20αρια ,μεχρι τις 9 δεν επεσε ουτε μια ντουφεκια .hair. τιποτα ουτε στην γυρω περιοχη ή μαλλον ψεματα μια ντουφ ακουστηκε στο απεναντι βουνο...ουτε τσιν ,ουτε τσον

μέρη όπως και το Πάνακτο,τα οποία πρέπει να επισκέπτεσαι με γερό στομάχι και κανένα xanax στη τσέπη για να μη πνίξεις κάποιον,,,κάποτε Καραούλι στα μπασίματα βαράγαμε από τσίχλα μέχρι πάπια,,,το καλύτερο σημείο το σταυροδρόμι που ποτέ δεν είχα βρεί άδειο,,το έπιαναν από τις 2:30

μέρη όπως και το Πάνακτο,τα οποία πρέπει να επισκέπτεσαι με γερό στομάχι και κανένα xanax στη τσέπη για να μη πνίξεις κάποιον,,,κάποτε Καραούλι στα μπασίματα βαράγαμε από τσίχλα μέχρι πάπια,,,το καλύτερο σημείο το σταυροδρόμι που ποτέ δεν είχα βρεί άδειο,,το έπιαναν από τις 2:30
Το χειρότερο μου, καραουλι!
Μισή ωρα δρόμος και ξυπναγες σα να ειχες να πας στον Βολο
Και αφου επιανες καρτερι, με το που ξημέρωνε εμφανίζονταν οι "έξυπνοι"
Μπρος σου ,πισω σου κτλ και να οι φωνες και να οι τσακωμοι......τεσπα

Καλύτερα ήσυχα και λίγα ,παρά περισσότερα και ηρεμιστικά

Καλησπέρα από Χίο παιδιά.
Χθες το βράδυ πέρναγαν πουλιά πολλα.
Τσιν από τις 9 μέχρι και τις 2 τη νύχτα πολλά!
Το πρωί χαλασμός Κυρίου και 12 πόντους βροχή μας έκλεισε μεσα για δεύτερη μερα.
Για να δούμε αυριο.

Σημερα στο καραουλι με τον Γιαννη εγινε κατι πρωτογνωρο ...σε μια σποσταση 1χιλ σε σειρα ειμαστε μαζεμενει καμια 20αρια ,μεχρι τις 9 δεν επεσε ουτε μια ντουφεκια .hair. τιποτα ουτε στην γυρω περιοχη ή μαλλον ψεματα μια ντουφ ακουστηκε στο απεναντι βουνο...ουτε τσιν ,ουτε τσον

Στο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back