Εγώ πέντε!Μην αναλωνομαστε στα ιδια κ στα ιδια ομως...
Καμια τσιχλα βαρεσε κανενας τολμηρος σημερα?![]()
Εγώ πέντε!Μην αναλωνομαστε στα ιδια κ στα ιδια ομως...
Καμια τσιχλα βαρεσε κανενας τολμηρος σημερα?![]()
Πρέπει να τα λες καλά!Πρεπει να περασες καλα το βραδυ εσυ, δεν εξηγειτε τοση χαρα...
Σορρυ... .off
Εγω την Πεμπτη για τα βορεια κ την Παρασκευη για τα νοτια βλεπω ωραιες μερες Κωστα...![]()
Ε!!!! ΝΑΙ για καινουργιο μας το εγραψες παντα το "μπροστα" μετραει, εχεις δει εσυ κανεναν να δειχνει το "πισω"και να εχει επιτυχιες;Το "μπροστα",ενδεχεται να μας δωσει το θηραμα!
Το "πισω",ποτέ!!
Μανο Σαββατο δεν γινεται;Κύριε Κώστα την Παρασκευή δεν θα ξέρετε τι έχετε στο όπλο σας, δεν θα προλαβαίνετε, ετοιμαστείτε καταλλήλως. Και μιας που το θυμήθηκα τις ελίτσες είπαμε τέλη Ιανουαρίου;
Ναιεεεεεεεεε σωστοοοοοοοοοςςςςςΉ Καλύτερα να αστοχείς μπροστά παρά πίσω!
Αλλα ναι, ο συνδυασμος Kicks Smoke Lf κ κενταυρος sporting n8 ειναι δυσκολος κυνηγετικα, πολυ... Δεν τον ειχα ξαναριξει στο κυνηγι, καλυτερα τα 9αρια του κ ενα κλασσικο τσοκ 3 η 2 αστρα ειδικα για μεχρι τα 40 μετρα....![]()
Το χειρότερο μου, καραουλι!μέρη όπως και το Πάνακτο,τα οποία πρέπει να επισκέπτεσαι με γερό στομάχι και κανένα xanax στη τσέπη για να μη πνίξεις κάποιον,,,κάποτε Καραούλι στα μπασίματα βαράγαμε από τσίχλα μέχρι πάπια,,,το καλύτερο σημείο το σταυροδρόμι που ποτέ δεν είχα βρεί άδειο,,το έπιαναν από τις 2:30
Σημερα στο καραουλι με τον Γιαννη εγινε κατι πρωτογνωρο ...σε μια σποσταση 1χιλ σε σειρα ειμαστε μαζεμενει καμια 20αρια ,μεχρι τις 9 δεν επεσε ουτε μια ντουφεκιατιποτα ουτε στην γυρω περιοχη ή μαλλον ψεματα μια ντουφ ακουστηκε στο απεναντι βουνο...ουτε τσιν ,ουτε τσον