Θεου θελοντος αγαπητε πατριωτη. Και για καμια μπλε.Νικολα πατριωτακη φετος σε περιμενω για τσιχλες στα δικα μας μερη
Θεου θελοντος αγαπητε πατριωτη. Και για καμια μπλε.Νικολα πατριωτακη φετος σε περιμενω για τσιχλες στα δικα μας μερη
Από το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!Βλέπω εκτός απο εμάς να κλαίνε κ πολλοί κατασκευαστές φυσιγγίων φέτος.cool.Δεν πειράζει έχουμε ακόμη στην κατάψυξη αρκετές
Είναι νωρίς ακόμα για να βλέπεις ότι δεν θα έχει πουλιά φέτος. Στο τέλος του Οκτώβρη θα ξέρουμε...Βλέπω εκτός απο εμάς να κλαίνε κ πολλοί κατασκευαστές φυσιγγίων φέτος.cool.Δεν πειράζει έχουμε ακόμη στην κατάψυξη αρκετές
Δεν θα το ήθελα γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το κυνήγι αλλά δυστυχώς αυτή την εντύπωση εχωΑπό το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!
Ούτε τότε.....Είναι νωρίς ακόμα για να βλέπεις ότι δεν θα έχει πουλιά φέτος. Στο τέλος του Οκτώβρη θα ξέρουμε...
10 Νοέμβρη είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω...Ούτε τότε.....
Έλα ρε φίλε....βάλε κάτι ακόμα...προπερσι που δεν έμειναν αρκετά πουλιά...θα έλεγα πως είδα όγκο πουλιών στα Μπάσιματα αντίστοιχο με περυσι10 Νοέμβρη είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω...
Και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα τα απογευματινά καρτερία της τσίχλας...κυρίως εκεί την κυνηγώ και στα Μπάσιματα του Οκτώβρη....αλλά να δούμε πως θα αρχίσουν να κατεβαίνουν στις κανονικές τους τιμές τα φυσίγγια....τότε δεν θα τους φταίει το μολύβι!Δεν θα το ήθελα γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το κυνήγι αλλά δυστυχώς αυτή την εντύπωση εχω
Όντως είχε πολλές φέτος αλλά δυστυχώς δεν το ευχαριστήθηκα το κυνήγι τους αν & μου αρέσει πάρα πολύ!Πέρυσι ήλθαν πάρα πολλές στους ελατιάδες μας, και οι θιασώτες αυτού του κυνηγίου το κατευχαριστήθηκαν, όπως κι εγώ...!
Κάτι για να ζεσταθούμε μιας και ένας μήνας έμεινε για να έρθουν οι καλές μα
Αααχχ αυτες οι ιταλιδες..