Τάσο ήταν τα φθηνότερα που βρήκα στο market του χωριού γι'αυτό τα πήρα. Πάλι όμως 6,50€ που τα έχει δύσκολα θα τα ξαναπάρω εκτός κι αν βρεθώ απο το μαγαζί του παρασκευαστή και τα βρω οικονομικότερα. Απο ανάκρουση δεν τα κατάλαβα καθόλου. μαλακή και γρήγορη τουφεκιά. Με τα junior φέτος δεν έμεινα ευχαριστημένος και γενικά έχω ακούσει τα χειρότερα. Πιστεύω ήταν μια κακή χρονιά για τα ελληνικά φυσίγγια η φετινή.Αυτο ειναι μια ευχάριστη ειδηση
Ειναι και ντοπιος οποτε αξιζει να προτιματε..
Πως σου φάνηκε απο ανακρουση?
Eχεις απολυτο δικιο. Ελπιζουμε ολοι να ειναι και η τελευταια. Για να υπαρξει ομως βελτιωση, πρεπει και εμεις σαν καταναλωτες ναΠιστεύω ήταν μια κακή χρονιά για τα ελληνικά φυσίγγια η φετινή.
Φετινη παρτιδα??Περσινα ειχες δοκιμασει??Με τα junior φέτος δεν έμεινα ευχαριστημένος και γενικά έχω ακούσει τα χειρότερα.
Κώστα έμεινες ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα φυσίγγια;;Καλημερα Παλικαρια
Σημερα λογω κακης εκτιμισης
ξεκινησαμε για Χιλιομοδι
αλλα στα μισα της διαδρομης επιστρεψαμε πισω γιατι η χιονοπτωση ηταν πολυ οποτε δεν αξιζε τον κοπο
Ετσι κατα την επιστροφη επεσαν στα σβελτα τα σχεδια
και επιλεξαμε τα Μεγαρα οπου δεν υπηρχε ιχνος χιονιου
Πρωτη φορα κυνηγησαμε στην περιοχη αλλα παρολο που η παγωνια ξυριζε
με διωρο περπατητο πηραμε
8 τσιχλες και μια κοκκινη εγω
και 10 τσιχλες ο Κουμπαρος μου
Απο Κυνηγους η περιοχη ελαχιστους αλλα επεσαν αρκετες τουφεκιες
image url
Συμφωνώ για το οτι ειναι πιο κουραστικό το δικανο, αλλά πιστέυω εξαρτάται πάλι απο πολλά, όπως τον τύπο του δίκαννου, τα μέτρα του, το πέλμα και φυσικά τον τύπο φυσιγγιου που το συγκεκριμένο cheddite το ριξα με την xlr οκτώβρη και κλότσαγε σαν να ήταν 36 γρ...Μέγαρα και εγώ χτες, μετά από πολλά χρόνια είπα να βγάλω το ποζεδακι μου να ξεσκουριασει λίγο! Τα πουλιά όντως αρκετά ψηλωμενα και το τεσσάρι τσοκ σε συνδυασμό με το cheddite tordo μου χάρισαν εντυπωσιακές τουφεκιές αλλά είχα και το τίμημα των πέντε χαμένων πουλιών! Τελικά κατάφερα και κρέμασμα πέντε τσίχλες όλες ξερές χωρίς αίματα! Καλό το δικανο για ένα κουτί φυσίγγια το πολύ! Αν έριχνα τα φυσίγγια που είχα ρίξει Δημαινα πριν τις γιορτές...ένα κουτί depon θα το χτυπούσα εύκολα!!!!
Παρά πολύ και μέχρι τώρα 2 χρόνια που τα δουλεύω δεν με έχουν δυσαρεστήσειΚώστα έμεινες ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα φυσίγγια;;
Zώτος Λιάς ...Παρά πολύ και μέχρι τώρα 2 χρόνια που τα δουλεύω δεν με έχουν δυσαρεστήσει
Τουφέκια και ξερή η τσίχλα ούτε αίματα ούτε τρεξίματα τύπου μαραθωνίου που έκανα κάποτε![]()
Πανο ανέβηκαν στα 5.50 τα 30 grZώτος Λιάς ...
Νομίζω Κωστή στα 5 30 ευρω το κουτι
Εχεις δίκιο στα 5 50 ήταν το 2016.Πανο ανέβηκαν στα 5.50 τα 30 gr
Πανο ανέβηκαν στα 5.50 τα 30 gr
Τάσο απο τα περσινά είχα μόνο 3 φυσίγγια τα οποία μου έδωσαν πουλιά και τα 3. Πάντως πέρυσι ήταν καλή η παρτίδα. Φέτος όχι.Φετινη παρτιδα??Περσινα ειχες δοκιμασει??
Γιατι με τα περσινα εμεινα πολυ ευχαριστημενος!