Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20170106_110000_2.jpg

καλήμερα από το χθεσινό περπατιτο με πολύ αστοχία στα τσιχλοκοτσιφα ευτυχώς διορθώθηκα κ πήρα με πολύ όμορφες τουφεκιές τα παπάκια,μου την έκανε
κ μια βασιλομήτωρ που δεν έδωσε περιθώριο για τουφεκιά,δύστυχος το κυνήγι έληξε διότι μαζευτήκαν αρκετή συνάδερφοι κάποιοι απ από αυτούς αδιαζαν 5ρες
στα τσιχλοκοτσιφα.hair. κ προς αποφύγει ατυχήματος την έκανα με ελαφρά για το σπίτι.

Last edited by a moderator:
Εγω παντως εκανα παυση γιατι πραγματι ειναι πλεον παρα πολλα τα πουλια και δεν αξιζει συνεχεια τετοιο κυνηγι, με την ενοια οτι πηγα δυο φορες δευτερα και τεταρτη και σε 1,5 ωρα ειχα κανει το οριο (οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι κυνηγοι) και επιλεκτικα μαλιστα!!! Χθες ειδικα που εχει χιονισει και ολα ειναι ασπρσα καταλαβαινεται τι θα γινει απο σημερα... Το ωραιο ειναι οτι εμαθα σημερα οτι ειρθαν παρα πολλοι ιταλοι οποτε αυτοι ειδικα σαρωνουν οτι πεταει

Σημερινο απογευματινο ολο απογοητευση. Εριξα καμμια 15αρια φυσιγγια σε πουλια ομως που περνουσαν οριακα. 3 ξεπουπουλιασματα και αλλες 4 στα κυπαρισσια πανω. Στο χερι κουλουρακι με σουσαμι. Θερμοκρασια 2 με 3 βαθμους

Σημερινο απογευματινο ολο απογοητευση. Εριξα καμμια 15αρια φυσιγγια σε πουλια ομως που περνουσαν οριακα. 3 ξεπουπουλιασματα και αλλες 4 στα κυπαρισσια πανω. Στο χερι κουλουρακι με σουσαμι. Θερμοκρασια 2 με 3 βαθμους
που πηγες ωρε ταλιμπαν?

Σήμερα έκανα το ωραιότερο απογευματινό καρτέρι. Απο τη μια η πυκνή κατα διαστήματα χιονόπτωση πράγμα πολύ σπάνιο για τα μέρη μας και απο την άλλη τα πάρα πολλά πουλιά που σε κάποια στιγμή έρχοταν πάνω μας με τάσεις αυτοκτονίας. Το καλό ήταν ότι ήμαστα τρια τουφέκια οπότε υπήρχε κίνηση αρκετά. Αν ήμουν λίγο πιο εύστοχος θα έπιανα όριο αλλά και πάλι το κατα ευχαριστήθηκα. Απολογισμός 1 κοκκινότσιχλα που είναι η πρώτη μου, 4 κοτσύφια και 15 τσίχλες. Έκανα και 2 χαμένες και άλλες 4-5 κοψόφτερες. Μια τσίχλα έκανε και ο αδερφός μου ο οποίος αν και δεν ασχολείται ήθελε να ρίξει 2-3 τουφεκιές. Παρά το πολύ κρύο τα φυσίγγια δούλεψαν αρκετά καλά. Έριξα κυρίως με Tordo πορτοκαλί 32gr, B&P classic 32gr και λίγα Rocket Econimic 32gr που τα ρίχνω πρώτη φορά και μου άφησαν θετικές εντυπώσεις. Όλα σε Νο9. Το θετικό είναι πως γέμισε ο τόπος κοτσύφια οπότε στα περπατητά θα κάνουμε καλό παιχνίδι.

windows 7 screenshot

Χθες απογευματινό λογω καιρού στην Ανάβυσσο ειχα να παω πολλα χρόνια ,απογοήητευση σκετη μια κυριαρίνα χτυπησα δεν ξερω πως βρέθηκε εκεί και ειδα 2-3 τσίχλες και 2 κοτσύφια .Εφαγα το κρύο που δεν είχα φαει όλη την χρόνια με πολλα μποφορ σήμερα δεν πήγα απο εβδομάδα να ανεβει η θερμοκρασία να δωσουμε και την ευκαιρια στα πουλια να επιβιώσουν γιατί πραγματικα οι συνθήκες ειναι ακραίες και χανει και το κυνηγι το νοημά του εγω σε περιοχές με χιονοκάλυψη δεν κυνηγησα ποτε ουτε προκειται να κυνηγήσω δεν μου το επιτρεπει η ηθικη με την οποία ανδρώθηκα στο κυνήγι, και η αποψη μου ειναι πως αυτες τις μερες θα επρεπε να διακοπει το κυνηγι στις περιοχες που εχουν πληγεί απο την χιονόπτωση εαν δεν εχει ήδη γίνει.

Καλημερα. Χιονιζει εδω και εχει κανει ενα ψευτοστρωματακι στο δρομο. Δεν ξερω ποσο και αν κρατησει βεβαια.
Συμφωνω και γω σ'αυτο που λενε οι παραπανω, ας δωσουμε εμεις την ευκαιρια στα θηραματα λογω καιρου. Ετσι και αλλιως θα υπαρξουν συναντησεις φετος, αφου εχει πληθωρα σε ορισμενα σημεια της Ελλαδος

Σήμερα σκεφτόμουν να βγώ αλλά είχα βγεί ουτως η αλλως και Δευτέρα και Τετάρτη με πολύ καλα αποτελέσματα οπότε τα άφησα σήμερα στην ησυχία τους, σκεφτόμουν να πάω μια κοντινή αλλά το κρύο κι ο αέρας ήταν πολύς οπότε και κάνω καθαρισμό οπλισμού τωρα. Το σαββατο πάλι πια...

Καλημερα Παλικαρια :)
Σημερα λογω κακης εκτιμισης
ξεκινησαμε για Χιλιομοδι
αλλα στα μισα της διαδρομης επιστρεψαμε πισω γιατι η χιονοπτωση ηταν πολυ οποτε δεν αξιζε τον κοπο
Ετσι κατα την επιστροφη επεσαν στα σβελτα τα σχεδια
και επιλεξαμε τα Μεγαρα οπου δεν υπηρχε ιχνος χιονιου
Πρωτη φορα κυνηγησαμε στην περιοχη αλλα παρολο που η παγωνια ξυριζε
με διωρο περπατητο πηραμε
8 τσιχλες και μια κοκκινη εγω
και 10 τσιχλες ο Κουμπαρος μου .hunter.1.hunter.1
Απο Κυνηγους η περιοχη ελαχιστους αλλα επεσαν αρκετες τουφεκιες
image url

Μια μικρή βόλτα το πρωί στα πέριξ των Αθηνών, τα πουλιά αφαντα η παρέα φανταστική και λίγες ωριτσες με το Winchester αγκαλιά να με ζεσταίνει και να το ζεσταίνω.
Ιδου η alfa εισαγωγής από Χανιά και το καριοφίλι που έδιωξε τους Σιού.sarcastic.
pic host

Status
Not open for further replies.
Back