Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πετάχτηκα το απόγευμα 20 λεπτά με το 20αρακι, τρία κοτσύφια πέρασαν σαν βολιδες χαμηλά στο μισοσκόταδο και οι τρεις επεσαν. Πολλη μου αρέσει το 20αράκι, με βλεπω να το ψάχνει ο ξαδερφος μου.......sarcastic.
Απο φυσηγγια με τα ντόπια σήμερα, Ζωχιος και τα κοτσύφια μπαμ και κάτω. .pop.
zYe9Q5M.jpg

παντως το 4 αστρα της 391 κενταει.

sky παρολο το κραξιμο που θα φαω urika με διαφορα καλυτερη. αυτη η δυναμη που εχει οταν τρωει το πουλι τη ντουφεκια ειναι ρε παιδι μου λες και τρακαρει σε τοιχο. τη τρωει γυριζει πισω και μετα πεφτει. δεν εχει αναπηδηση η καννη αλλα η m2 κερδιζει σε θεμα χειρισμου και συντηρησης. δεν λεω οτι η m2 δεν ειναι καλο οπλο αλλα η 391 υπερτερει και λογω καννης

μεγα παραληψις. ν αναφερω 2 πραγματακια. πρωτον εφαγα τονους νερο σημερα και η μπουφανια δεν εβαλε ουτε κρυο ουτε υγρασια. τα γαντακια mac wet γινανε μουσκιδι και τα χερακια μου παρεμειναν ζεστα με 4 βαθμους κρυο και βορια. 2ον επειδη μ αρεσει ν ακουω και να μαθαινω σημερα δοκιμασα f2 κι εμεινα μακακας σε νο.9.μηδεν ανακρουση ταχυτατα και ακαριαια σκοτωματα σε ολες τις αποστασεις
Μπερετακια μου εσύ .buy buy.αντε και με ποζε σύντομα για να δέσει το γλυκό.

Πετάχτηκα το απόγευμα 20 λεπτά με το 20αρακι, τρία κοτσύφια πέρασαν σαν βολιδες χαμηλά στο μισοσκόταδο και οι τρεις επεσαν. Πολλη μου αρέσει το 20αράκι, με βλεπω να το ψάχνει ο ξαδερφος μου.......sarcastic.
zYe9Q5M.jpg
Πες του ξαδερφου να το ξεχάσει γιατί δεν θα το ξαναδεί.sarcastic.. Γιαννο δώσε λεπτομέρειες για το φυσίγγι.

Μπερετακια μου εσύ .buy buy.αντε και με ποζε σύντομα για να δέσει το γλυκό.

Πες του ξαδερφου να το ξεχάσει γιατί δεν θα το ξαναδεί.sarcastic.. Γιαννο δώσε λεπτομέρειες για το φυσίγγι.
Κωνσταντίνε δεν ξερω με τη γεμίζετε, θα μαθω όμως και θα σε ενημερώσω.

Η μέρα σήμερα ήταν απελπισία.
Κυνηγάω από 7 χρονών δεν θυμάμαι άλλη φορά τέλη Δεκέμβρη να είδα μόνο μια τσαρτσάρα στο δάσος!!!
Από της 9 παρά τα μάζεψα να φύγω.
Κρίμα και ήθελα να δοκιμάσω το Brain πάνω στο κυνήγι.
Η μια τουφεκιά που έκανα πάντως φανέρωσε τις δυνατότητες αυτού του τσοκ.
Η τσαρτσάρα έπεσε από τα 35 μέτρα περίπου με Lambro A1 Special νούμερο 8 και είχε πολλά σκάγια επάνω της.
Φεύγοντας πέρασα από ένα ρέμα που μαζεύονται καρακάξες και κάργιες μπας και είχα καμία ευκαιρία ακόμα.
Και όντως μου πέρασαν τρις καρακάξες σε αποστάσεις από 30 έως 40 μέτρα και πατσαβουριάστηκαν και οι τρις με B&P F2 νούμερο 7.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλω ακριβή συμπεράσματα για το τσοκ αλλά το γεγονός ότι με τέσσερα φυσίγγια έπεσαν τέσσερα θηράματα κεραυνοβολημένα λέει κάτι!

Καλημερα και χρονια πολλα Αταλαντη σημερα πιασμενο το καρτερι μου γυρισα λιγο σαν την αδικη καταρα για να βρω ενα ικανοποιητικο σημειο ειχα χασει ομως ολες τις μαυρες στη συνεχεια εκανα 7 τσιχλες και 5 ο πατερας μου, ειδα πολλα πουλια αλλα περνουσαν μεσουρανα.

Και σημερα τα πουλια λιγοστα..Πραγματικα αδυνατώ να καταλαβω τι φταίει τα τελευταια χρονια..
Περπατωντας σε ενα μονοπατι σηκωσα μια μπεκατσα που προλαβα κ την ειδα μια "λαμψια",Τις εριξα μια χωρις αποτελεσμα,περιθωρια για δευτερη δεν μου αφησε γιατι δεν υπηρχε καθολου ορατοτητα..
Αφου ειχε περασει κανα μιααωρο περπατωντας,μπενω σε ενα λιοστακι,πεταγετε μια τσιχλα την περνω αλλα πεφτει ζωντανη μεσα σε ενα θαμνακι..Κοιταζω μεσα κ την βλεπω να καθετε σε κλαδακι.
Βαζω ασφαλεια κ με την καννη προσπαθω να την κοπανησω,Δεν την εφτανα ομως..
Με το που βγαζω την καννη εξω για να παω απο την αλλη μερια ακουω φρρρρρ μπροστα κ δεξια μου..Η ασφαλεια βγενει ενστικτωδως..
Να τη παλι η κυρια..Πετουσε μισο μετρο απο το χωμα αναμεσα απο δυο ελιες...
Αυτη την φορα δεν λαθεψα κ την επιασα στα χερια μου..
Πηγα πισω για την τσιχλα αλλα δεν την βρηκα..
Τρεις τσιχλες κ τρια κοτσυφια στο χερι κ δυο χαμενα..
Απο φυσιγγια τριμμης κοκκινα 32γρ ν9..Ετσι και ετσι..Ζωντανα κ στο αιμα με σκαγια πανω τους..
Εριξα και δυο tsihla καραμανιδης κ πηρα ενα κοτσυφα που πηγε κ στουκαρισε σε ενα συρματοπλεγμα κ ακούστηκε σαν τρίγωνο για τα καλαντα (μαλλον λογω ημερας).sarcastic.
Δυνατο φυσιγγι,και σαν τουφεκια κ στον ωμο.
Αυτα για σημερα..

20mb image hosting

zYe9Q5M.jpg
Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι πολλοί εγχώριοι κατασκευαστές βγάζουν φυσίγγια για το διαμέτρημα 20.
Πόσα γραμμάρια είναι Γιάννη;

Μπραβο Τασο! .well done.
Μην παραπονιεσαι για τα πουλια γιατι υπαρχουν και χειροτερα φιλε οπως εδω...
Χρηστο δεν το λεω σαν παραπονο αλλα σαν στενοχωρια..
Επειδη ξερω πολυ καλα τι γινοταν απο τσιχλες τα προηγουμενα χρονια..
Δεν φαντάζεσαι γιατι κατασταση μιλαμε..
Και απο οτι μαθενω κ σε αλλα μερη του νησιου ιδια κατασταση επικρατει..
Εχουν εξαφανιστει οι τσιχλες κ τα κοτσυφια λιγα..
Και οτι χαθει απο εναν τοπο δυσκολα περνει τα πανω του..Ειτε λεγεται πουλι ειτε λεγεται ψαρι..

Τασο ελεγα πως ειναι υποψιια μου αλλα τελικα το παρατηρησες και εσυ
Τα φετινα κιλλ τα νιωθεις λιγο παραπανω στον ωμο
Φιλιππα πρωτη φορα που ριχνω τα tsihla,Να σκεφτεις εριξα δυο κ τα υπολοιπα τα αφησα για την καραμπινα..
Δυνατη και ξερη τουφεκια θα ελεγα..
Σιγουρα θα ειναι οτι πρεπει για την mossberg,οχι ομως κ για το δικαννο..

Σκεψου τι επαθα που εριξα 2 κουτια σε 20 λεπτα σε απογευματινο καρτερι.
Επειδη ειχα 3 δευτερα σχεδον να ντουφεκισω οι επομισεις ηταν για τον.......
Οποτε την ακουσα για τα καλα.
Παρολο που εχω καραμπινα αεριου,πρωτη φορα ποναγε ο ωμος μου την αλλη μερα

Η μέρα σήμερα ήταν απελπισία.
Κυνηγάω από 7 χρονών δεν θυμάμαι άλλη φορά τέλη Δεκέμβρη να είδα μόνο μια τσαρτσάρα στο δάσος!!!
Από της 9 παρά τα μάζεψα να φύγω.
Κρίμα και ήθελα να δοκιμάσω το Brain πάνω στο κυνήγι.
Η μια τουφεκιά που έκανα πάντως φανέρωσε τις δυνατότητες αυτού του τσοκ.
Η τσαρτσάρα έπεσε από τα 35 μέτρα περίπου με Lambro A1 Special νούμερο 8 και είχε πολλά σκάγια επάνω της.
Φεύγοντας πέρασα από ένα ρέμα που μαζεύονται καρακάξες και κάργιες μπας και είχα καμία ευκαιρία ακόμα.
Και όντως μου πέρασαν τρις καρακάξες σε αποστάσεις από 30 έως 40 μέτρα και πατσαβουριάστηκαν και οι τρις με B&P F2 νούμερο 7.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλω ακριβή συμπεράσματα για το τσοκ αλλά το γεγονός ότι με τέσσερα φυσίγγια έπεσαν τέσσερα θηράματα κεραυνοβολημένα λέει κάτι!
Καταρχάς λεει οτι ξερεις να βαζεις την τουφεκια εκει που πρεπει. Μετα ολα τα αλλα.. ;)

Status
Not open for further replies.
Back