θεου θελοντος φευγω την παρασκευη με 4ημερο. εκτος την ημερα των χριστουγεννων που παιζει να μην παω λες να κατσω μεσααααα???εισαι τρελοοοος?????Το ΣΚ θα παμε; Η ειναι too much λογω Χριστουγεννων![]()

θεου θελοντος φευγω την παρασκευη με 4ημερο. εκτος την ημερα των χριστουγεννων που παιζει να μην παω λες να κατσω μεσααααα???εισαι τρελοοοος?????Το ΣΚ θα παμε; Η ειναι too much λογω Χριστουγεννων![]()
Μρε Νικολη,τις δυο τελευταιες στα Ματαλα τις χτυπησες?Βάλε τα κάρβουνα Μύρο !
![]()
Που να πας; Αφού από Πέμπτη κι ύστερα θαΤο ΣΚ θα παμε; Η ειναι too much λογω Χριστουγεννων![]()
Μη τον ξενερωνεις ρε Στελιο!Που να πας; Αφού από Πέμπτη κι ύστερα θαστη βροχή !!!!!!!!!!!!!
![]()
Κι εγώ πυρωμένος είμαι !!! Αλλά μπήκα καιείδα τον καιρό και ξενέρωσα !!!Μη τον ξενερωνεις ρε Στελιο!
Πυρωμενος ειναι!!!![]()
Και αέρα θα έχει 7-8 Β. οπότε ... ούτε ομπρελίτσα !!!Aν βρεχει δε θα παω, ή θα παω με ομπρελιτσα![]()
Σου έκαναν πλάκα κουβαλούσαν φυσίγγια tordo........................ασε το πρωι πετουσανε πανω απ το σπιτι την ωρα που εφευγα. χρονια εχω να το δω αυτο στο αγροκηπιο κι εγω στη δουλειαααααα
![]()
α ρε στελιο α ρε στελιο. αδιαβροχο εχω οπλο συνθετικο εχω γαντακια mac wet εχω δε πα να ριχνει τους καταρακτες του νιαγαρα?? δεν καθομαι μεσα λεμεεεεεε. α ξεχασα εχω και γαλοτσες και μιτσουμπισι 4*4.αντε γεια ρεεεεεεΠου να πας; Αφού από Πέμπτη κι ύστερα θαστη βροχή !!!!!!!!!!!!!
![]()
Βικτωρα, δεν υπαρχει παρεξηγηση αλλο το να τον - και αλλο να του τον.Ναι αλλα ξερεις, δεν αργει η παρεξηγηση ha haaa
Αντε μετα να πεισεις οτι θες να πηγαινεις για τσιχλες. Δε το σωζεις με τιποτα![]()
εχουσι γνωση οι φυλακεςΒικτωρα, δεν υπαρχει παρεξηγηση αλλο το να τον - και αλλο να του τον.
Εξαλου εαν δεν απευθυνθη σε φιλο για εχεμυθεια σε ποιον θα απευθυνθη?![]()
Παντα......αααα.victory.Ευριπιδη, βλεπεις τσιχλομερα σημερα ε;
Μρε Νικολη,τις δυο τελευταιες στα Ματαλα τις χτυπησες?![]()
Το beretta δεν το λυπάσαι καθόλου;Εχω και αδιαβροχο με κουκουλα.
Σωστοτατος,Να και ενα αρθρο με νοημα..Τι βροχη τι βραχια..ΟΧΙ. Δεν το αγορασα για να το λυπαμαι, θα το ευχαριστηθω οσο παει.