Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βάλε τα κάρβουνα Μύρο !
IMG_5231.jpg

εγω αντιθετα ειχα θεμα με τα sipe πρωτη φορα μετα απο τουλαχιστον 10ετια που τα χρησ. μολις εβαλα τα τορντο εστρωσε η δουλεια. το μονο που μου εκανε το ευρωμιξ στο πολυ κρυο ηταν οτι εβλεπα πολυ μα παρα πολυ αιμα στο πουλι. δεν ξερω αν ο αργυρης εβλεπε το ιδιο. παντως και με το ευρωμιξ στο κρυο ολες νανα. δεν ξερω ισως να τα πηγαινει τ οπλο
Ακριβως Ευριπιδη το ιδιο....εβαλα μετα τα tordo 30 κσι εστρωσαν , βεβαια ειχε ανεβει η θερμοκρασια

Πως εξηγείτε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρώ κατά κόρον οι τσίχλες να μην πιάνουν λίπος, πολλές φορές ούτε για δείγμα, και τα μόνα που παχαίνουν καμιά φορά είναι τα κοτσύφια;

Πως εξηγείτε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρώ κατά κόρον οι τσίχλες να μην πιάνουν λίπος, πολλές φορές ούτε για δείγμα, και τα μόνα που παχαίνουν καμιά φορά είναι τα κοτσύφια;
Τις αφηνουμε να φανε;.sarcastic.

Αύξησα το μήκος στο κοντάκι από 36.5 το έκανα 38.5cm με νέο πέλμα beretta microcore. Φυσίγγια trap σκέτη ψακή. Τσοκ 4* έπεφταν με την πρώτη. drive car
εισαι ωραιος αν και νεος γιατι ακους και μαθαινεις γρηγορα. μπραβο ρε νικολη

Στο πολύ κρύο όπως σήμερα που δεν είχε υγρασία ,με πολύ καλές αποδόσεις αλλά και συγκεντρώσεις είναι η Α1 Γαλλίας, ρωτήστε τα μαγαζιά ποια φυσίγγια έχουν και πάρτε στοκ, αλλά μόνο για τέτοιο καιρό γιατί στην υγρασία κρεμάει.
Ειναι θεμα πως το στηνης το καθε set up.Προσοπικα το .1,65 /32 /688 /νο9 το ριχνω απο μπασηματα μεχρι το τελος.με την μονη διαφορα οτι οταν βαζει κρυα οποςτορα αλαζω τα σκαγια σε νο 7,5;)

Ειναι θεμα πως το στηνης το καθε set up.Προσοπικα το .1,65 /32 /688 /νο9 το ριχνω απο μπασηματα μεχρι το τελος.με την μονη διαφορα οτι οταν βαζει κρυα οποςτορα αλαζω τα σκαγια σε νο 7,5;)
Με την πυριτιδα στο 1.60 και ολα τα αλλα ιδια, εχω δει ωραιες τουφεκιες και ξεκουραστες.

Status
Not open for further replies.
Back