Στο γνωστο μ'ερος χθες στην Ευβοια που δυστυχως για μ'ενα εγινε σε πολυ κόσμο γνωστό τις 2 τελευταίες Κυριακές με αποκορύφωση χθές, καταφέραμε 2 'ατομα 33 τσιχλοκότσυφα με 5-6 χαμενα με τρομερη ευστοχία ριχνοντας τα μισα φυσιγγια απο τις προηγούμενες φορές.Με -2 το πρωι γέμισε το μέρος σνάδερφους που αχάραγα ακόμα άρχισαν ενα ανελέητο σμπαροκοπίδι , απορώ που εριχναν τόσα φυσίγγια εγω το πρωι καταφερα να ρίξω μονο 6 ντουφεκιές σε μαυρες και να κρατήσω 4 πουλιά αφου με δυσκολιία τις διέκρινες μεσα απο τις ελιές και ας ησαν κοντές. Αλλ'αξαμε τοποθεσία καπου πιο ήρεμα και μαζέψαμε πουλιά και ειπαμε να επανέλθουμε στο πρωινό μέρος για περπατητό αλλα λογαριάζαμε χωρις τον ξενοδόχο.Ειχαν πάρει ολοι τα αυτοκίνητα και σταματουσαν κάθε 100 μετρα και έψαχναν καποια συγκεκριμένα σημεία που κρατούν πουλιά , για να κερδίζουν χρόνο και να μην κουράζονται τα παληκάρια.Αυτο ρε παιδια δεν ειναι κυνηγι αθλητικό και εγω αλλάζω μια τοποθεσία τουλάχιστον σε κάθε 'εξοδο γιατι δεν συνδέεται συνήθως το ενα μέρος με τα άλλο αλλα οχι καθε 100 μετρα με το αμάξι.Γουστάρω να περπατάω και να ιδρώνω οταν πηγαίνω κυνήγι.Τέλος πάντων περι ορέξεως κολοκυθόπιτα εγω το επόμενο κυνήγι δεν θα τα κάνω σε αυτο το μέρος γιατί χαλάστηκα αν και φετος κάναμε παρα πολλα πουλιά θα επιλέξω πιο χαλαρό μέρος και ας εχει λιγότερα πουλιά.