Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήγα στο χωρίο οπότε κατα τις 11 παρά πήρα τον καφέ, λίγα φυσίγγια, καρεκλάκι και κίνησα προς τα χωράφια για ηρεμία και αν έπαιζε καμια τσιχλίτσα. Όσο πήγαινα έβγαιναν λίγα πουλιά απο τις ελιές αλλά όχι σπουδαία πράγματα. Τα ψαρόνια ή κουρκουβέλια όπως τα λέμε εδώ ήταν πάρα πολλά και περνούσαν όλη μέρα σε μεγάλες ομάδες. Τουφέκισα ένα αλλά είχα το 4άρι τσοκ πάνω και ήταν σχετικά ψηλά. Στην επιστροφή προς το σπίτι έφευγαν απο τις ελιές περισσότερα πουλιά. Τουφέκισα μια τσιχλα και κλάρωσε σε μια ψηλή ελιά, μου πήρε 10 λεπτά μέχρι να πέσει πετώντας πέτρες.:mad: Απόγευαμα ανέβηκα στο βουνό και απο τις 3και άρχισαν να ανεβαίνουν τσίχλες. Μου έκανε εντύπωση καθώς πέρυσι τετοια εποχή έβλεπα πουλιά μετά τις 5 και σαφώς λιγότερα απο φέτος. Μια ξαφνική βροχή με κατέβασε σπίτι αλλά με το που έκοψε κατα τις 4κ30 κατέβηκα στον κάμπο. Τα πουλιά ανέβαιναν ασταμάτητα και σε μεγάλους αριθμούς αλλά με αρκετό ύψος, Τουφέκισα 4 τσίχλες για το καλό αλλά δεν κράτησα καμία. Το θετικό είναι πως είδα πολλά πουλιά για τέτοια εποχή και ελπίζω με τα πρώτα κρύα να κατέβουν πιο χαμηλά. Όσο για περπατητά για μας μετά το Δεκέμβρη. Να πιάσουν τα πουλιά και να ηρεμίσουν και αργότερα έχει Ο Θεός.:cool:

Σημερα πριν το αυτοκινητο εριξα κατ εξαίρεση σε ενα θυληκο κοτσιφα που εχει χρονια να παίξω μιας κ τσίχλες κυνηγω μονο απο γεναρη φλεβαρη κ δεν πιάνουν συχνα στα μερη μου μαυρα.
Ολο γυρω καθαρό επεσε σττο μοναδικό πυκνο βατο του σημειου.
Μπηκα μεσα αλλα που να βρεθει σε δυο μετρα υψος πυκνουρα.
Πολυ πραμα σημερα παντως.
Χαρα στους τδιχλαδες.
Ασε τους λαγους και ξεκινα την τσιχλες ειπαμε...σημερα κατι κινηθηκε οντως...οχι πολλα πραγματα ομως, εκει που ημουν δηλαδη! Πηρα 10 πουλακια αν και πιστευω πως τα καλυτερα ερχονται για φετος!!!!:)

Απ' ότι βλέπω, όλος ο κόσμος γέμισε τσίχλες φέτος ... και μόνο στο χωριό μου ήρθαν πάλι ελάχιστες! Η γκαντεμιά και η κατσιποδιά μου συνεχίστηκαν κι αυτό το σ/κ. Πήγα 2 απογευματινά, παρασκευή και σάββατο, ζήτημα αν είδα να περάσουνε 10-15, όλες μετά τις 5.15', τουφέκισα 4 την κάθε φορά, χωρίς τελικά να πάρω ούτε πούπουλο. Τουφεκιές απελπισίας σε πουλιά που σε άλλες (φυσιολογικές) περιπτώσεις ίσως να μην δοκίμαζα καν να τουφεκίσω. Εκτός από τα λιγοστά πουλιά, συνέβησαν κι άλλα μικροαπρόοπτα, που βαριέμαι τώρα να τα εξιστορώ, που μου σπάσανε τα νεύρα και μου χαλάσαν τη διάθεση ... ....Τι να πω, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια ....... Δεν πάει άλλο .... :( :( :( :(
Ευριπιδη το σφαξα.

Εχει διβασικη 1.43γρ, καψουλι 686, μισοταπα gualandi και αναποδο διασπορεα.
S4 .... Lambro Direct 32 ;) ................ ??????????????

Πολύ τσίχλα στα μέρη των Σερρών.;)
Αλλά επειδή είχαμε και γυναίκες στην παρέα με απείλησαν ότι άμα πάρω όπλο μαζί θα με ''κυνηγήσουν''..sarcastic.
Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα είχε μετά....sex hard.....sarcastic. Οπότε συμβιβάστηκα και έμεινα να τις βλέπω να περνάνε..buy buy. .fiurius.

Στέλιο μη σε παίρνει απο κάτω.Μ ένα ανακάτεμα του καιρού τα πουλιά πολύ πιθανό να εμφανιστούν και στα μέρη σου.Φέτος μόνο μέσα στην πόλη (Ηράκλειο) δεν έχω δεί τσίχλα..είναι καλή χρονιά και αρκετά πρώιμη σε σχέση με άλλες.Τώρα για τη γκαντεμιά,συμβαίνει σε όλους..Σ ένα φετινό κυνήγι για κανα χλμ πήγαινα με ξεπατωμένο παπούτσι σε αστοιβίδες..χαχα..επίσης χθες κ σήμερα τουφεκούσα με ραγισμένη ( αγνωστο πως) πάπια! Να δω αν φτιάχνει.. (off topic)

Απ' ότι βλέπω, όλος ο κόσμος γέμισε τσίχλες φέτος ... και μόνο στο χωριό μου ήρθαν πάλι ελάχιστες! Η γκαντεμιά και η κατσιποδιά μου συνεχίστηκαν κι αυτό το σ/κ. Πήγα 2 απογευματινά, παρασκευή και σάββατο, ζήτημα αν είδα να περάσουνε 10-15, όλες μετά τις 5.15', τουφέκισα 4 την κάθε φορά, χωρίς τελικά να πάρω ούτε πούπουλο. Τουφεκιές απελπισίας σε πουλιά που σε άλλες (φυσιολογικές) περιπτώσεις ίσως να μην δοκίμαζα καν να τουφεκίσω. Εκτός από τα λιγοστά πουλιά, συνέβησαν κι άλλα μικροαπρόοπτα, που βαριέμαι τώρα να τα εξιστορώ, που μου σπάσανε τα νεύρα και μου χαλάσαν τη διάθεση ... ....Τι να πω, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια ....... Δεν πάει άλλο .... :( :( :( :(

Στελιο σε συμβουλευω να σταματησεις εδω .... ξεχνας οτι εγινε και παρτο απ' την αρχη ...γιατι νομιζω σε εχει παρει απο κατω και με τετοια ψυχολογια δεν θσ μπορεις να σταυρωνεις πουπουλο....:)

Ηρέμησε Στέλιο...θέμα ψυχολογίας είναι...
Δεν μπορεί να ξέχασες να ντουφεκάς, ούτε το ντουφέκι ξαφνικά να μη σκοτώνει...
Απο τη στιγμή που και στο σκοπευτήριο τα ''καπνίζεις'' τα πιατάκια...

Καλημερα Στελιο. Δες τον αριθμο του μηνυματος που εγραψες, και θα καταλαβεις weather1

Ολα θα πανε κατ'ευχην ομως, εχει φετος πουλακια και θα σου ρθουν και σενα.

επίσης χθες κ σήμερα τουφεκούσα με ραγισμένη ( αγνωστο πως) πάπια! Να δω αν φτιάχνει
Για κανε μια περιγραφη της αβαριας,Χαρη.
Ακομη καλυτερα,βαλε καμια φωτο!:)
Μπορει να ακουστει καμια καλη ιδεα!;)

Status
Not open for further replies.
Back