Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα αλικιανο βατολακο επαιξαν αρκετα πουλακια,λογω κυνηγων και σβουριξανε αρκετα ψηλα παντως,η μερα πηγε τελεια για τοσο κοντα,15λεπτα δρομος 15 στο χερι 2 χαμενες ο μπαρις 12 και 3 χαμενες,περριτο να σας πω οτι τα CIPE δεν παιζονται με ολους τους καιρους.Καλο απογευμα οφσπ-παο 1-2 τελικο .victory.

4 τσίχλες κ ένας κοτσυφός για μένα σήμερα σε ...λαγοκυνήγι.Σε μέρος που δεν είχα ξαναπάει..μιλάμε απο κάθε ασπάλαθο έβγαιναν..έτσι κ ξεκινούσα να τουφεκάω απ την αρχή σε λίγα λεπτα θα ήμουν όριο!! Οι 4+1 έγιναν όταν γυρίζαμε με τα σκυλιά στο αμάξι στα τελευταία 100 μέτρα..δ κρατήθηκα!! Από μεθαύριο πάλι..

Αν και η μερα ξεκίνησε με αστοχίες εξελίχθηκε καλά το γυρίσαμε το ματς με τον Δημήτρη και αγγίξαμε τα ορια με αρκετές χαμένες βεβαια .Φθιωτιδα ολα αυτά Τα φυσίγγια που φορτωθήκαμε το πρωι μας έφτασαν οριακα ειχε χρόνια να μου συμβει αυτό. και ο Δημήτρης παντα με πλαγιοκανο εκανε πολυ καλη δουλεια σήμερα

2-3 τσίχλες είδα μονο κ αυτές απο μακριά..
Έκανα κ περπατητο μια γύρα αλλά δεν πέταγε σπουργίτι..Τέρμα τα μπασιματα για μένα φέτος..Ποιο μετά περπατητο γιατί πολύ νωρίς ακόμα..
Ελπίζω να έχει πουλιά φέτος μπας κ δουλέψουν λίγο τα απογευματινα γιατί αλλιώς καρτεριτζιδικη τουφεκια δεν πρόκειται να κάνω..
Υπομονηηη

Αν και η μερα ξεκίνησε με αστοχίες εξελίχθηκε καλά το γυρίσαμε το ματς με τον Δημήτρη και αγγίξαμε τα ορια με αρκετές χαμένες βεβαια .Φθιωτιδα ολα αυτά Τα φυσίγγια που φορτωθήκαμε το πρωι μας έφτασαν οριακα ειχε χρόνια να μου συμβει αυτό. και ο Δημήτρης παντα με πλαγιοκανο εκανε πολυ καλη δουλεια σήμερα
Μπραβο ειστε ωραιοι...congrats.
Ποιο πλαγιοκαννο έχει Φώτη?

3ωρο περπατητο.11:00' στο σπιτι.Για την εποχη,καλα ηταν.Το πρωι,υγρασια καργα και τα φυσιγγια(ΜΒ),δεν πηγαιναν μια.:(
Τα πουλια, οπως ηταν αναμενομενο,μεσα στ'αμπελια.
Απο την 09:00' και μετα,ζεστη,ιδρωτας και τα φυσιγγια....πηγαιναν!
Ο Γιαννης ομως, πηγαινε για το αυτοκινητο!;)
Για την ιστορια,16 τσιχλες,2 σιταρηθρες,κανενα κοτσυφι και μια χαμενη που κακως την τουφεκισα εκει που περναγε.
Η centro(παραδοξως),καμια εμπλοκη!;)
Βοιωτια.
Γιαννη αν επιτρεπετε,με τι setup;

NOBEL SPORT T2-686-1,70Χ33-Ζ2Μ21-57,5-ΒΝ2.
Βαθος ρελιου 1.8mm
Γιαννη απο την φυση της θελει λιγο στριμωγμα παραπανω και ισχυρο καψουλι στα 32-33 γραμμαρια.Ακομη καλητερα στα 32gr γεμισμα σε 67αρι καλυκα.Μην την παρατας ειναι πολυ καλο υλικο.:)

Γιαννη απο την φυση της θελει λιγο στριμωγμα παραπανω και ισχυρο καψουλι στα 32-33 γραμμαρια.Ακομη καλητερα στα 32gr γεμισμα σε 67αρι καλυκα.Μην την παρατας ειναι πολυ καλο υλικο.:)
Ειναι πολλα τα γραμμαρια για τσιχλα,Γιωργο.Ισως την σκεφτομουν για πιο χοντρο σκαγι,τα εχω βρει ομως με τη μεγαλη της αδερφη στα 34γρμ.Ψαχνω κατι για 28-29γρμ κι εκει δεν νομιζω να μου κανει.Ψαχνω την ομοσταυλη F2x28.Δεν ειναι θεμα απαξιωσης της ΜΒ.Το'χω πει πολλες φορες,πως δεν υπαρχει κακη πυριτιδα.
Απλα ψαχνω κατι σε λιγοτερα γραμμαρια,για να βγει κατι καλο και οικονομικοτερο.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω εκπτωσεις στα υπολοιπα υλικα!Το σκαγι,εχει γινει...ασημι!!
Δε νομιζω να μην αρκουν 28γρμ για να καταβαλουν τα τσιχλοκοτσυφα....;)
Το 686,το εβαλα για να τη μαλακωσω λιγο.Την ειχα γεμισει για τα μπασιματα.Ηταν καλη στις καταβολες και στον πινακα...κεντημα!!!:)

Ειναι πολλα τα γραμμαρια για τσιχλα,Γιωργο.Ισως την σκεφτομουν για πιο χοντρο σκαγι,τα εχω βρει ομως με τη μεγαλη της αδερφη στα 34γρμ.Ψαχνω κατι για 28-29γρμ κι εκει δεν νομιζω να μου κανει.Ψαχνω την ομοσταυλη F2x28.Δεν ειναι θεμα απαξιωσης της ΜΒ.Το'χω πει πολλες φορες,πως δεν υπαρχει κακη πυριτιδα.
Απλα ψαχνω κατι σε λιγοτερα γραμμαρια,για να βγει κατι καλο και οικονομικοτερο.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω εκπτωσεις στα υπολοιπα υλικα!Το σκαγι,εχει γινει...ασημι!!
Δε νομιζω να μην αρκουν 28γρμ για να καταβαλουν τα τσιχλοκοτσυφα....;)
Το 686,το εβαλα για να τη μαλακωσω λιγο.Την ειχα γεμισει για τα μπασιματα.Ηταν καλη στις καταβολες και στον πινακα...κεντημα!!!:)
Aν ειναι ετσι εχεις δικιο,δεν κανει για λιγοτερο απο 32 gr.Τα 28gr για τσιχλα και οχι μονο ειναι οτι πρεπει:)

Επιστροφη απο ασωπια με τον πατερα μ.6 στο χερι 2 χαμενες.πολυ ζεστη και τα πουλια ειχαν λουφαξει στους πυκνους πευκωνες.Στα αμπελια παραδόξως δεν ειχε πουλια αντιθετα ολα τα βαρεσαμε σε κατι ελαιώνες και τα πουλια ηταν κατω στο χωμα.Την καναμε ομως την βολτουλα μας απολαυσαμε την φυση και την χουφτωσαμε και για φετος;)

Χθες στην Άσκρη μετά από άκαρπο πρωινό καρτέρι ξεκινήσαμε περπατητό 4 άτομα με μικρές προσδοκίες. Σε ένα τρίωρο είχαμε ξεμείνει σχεδόν από φυσίγγια κάνοντας συνολικά περίπου 40 πουλιά με άλλα 20 περίπου χαμένα. Σήμερα στη Θήβα που είχαμε για πρώτη φορά και ένα σπριγκεράκο μαζί μας, μας έτυχε στραβή και 8,30 το λήξαμε

Χωρις μεγαλες προσδοκιες ξεκινησα νωρις για απογευματινο. Η ζεστη τρελλη δεν προμηνυε κατι καλο και ως τις 4 παρα οντως ηταν πιτα. Μετα ομως αρχισαν να περνανε απο παντου. Αποτελεσμα 10 τσιχλες κατω και ευτυχως ουτε μια χαμενη, ας ειναι καλα το σκουπακι. Φυσιγγια με ΜΒ στα 32 γρ

καλησπερα κι απο μενα. πηγα σε αλλο μερος απο εκει που πηγε ο βικτωρ και ητανε το ιδιο μεχρι τις 5 παρα τιποτα. μετα αρχισανε να περνανε κι επαθα ενα καζο που ειχε αρκετο καιρο να μου συμβει. ενω ξεκινησα καλα κι εριξα 2 πουλακια γρηγορα μετα περασαν 2 που γραφανε ριξε με και τις εχασα σαν...... ε μετα δεν μπορουσα να σταυρωσω πουλι. με τα πολλα καταγερα και πηρα 5 και καλα να ειμαστε να ξαναπαμε αυριο

Σημερα πριν το αυτοκινητο εριξα κατ εξαίρεση σε ενα θυληκο κοτσιφα που εχει χρονια να παίξω μιας κ τσίχλες κυνηγω μονο απο γεναρη φλεβαρη κ δεν πιάνουν συχνα στα μερη μου μαυρα.
Ολο γυρω καθαρό επεσε σττο μοναδικό πυκνο βατο του σημειου.
Μπηκα μεσα αλλα που να βρεθει σε δυο μετρα υψος πυκνουρα.
Πολυ πραμα σημερα παντως.
Χαρα στους τδιχλαδες.

Status
Not open for further replies.
Back