εμ ελα στην τσιχλα σου λεω
Αρχισε να πιανει πουλακια η Κρητη? Ωραια!!!! Ερχεται η σειρα μας.... .shoot.απογευματινο ψιλοκαλο. 11 πουλακια πηραμε με τον φιλο αλλα 1 χιλιομετρο πιο κατω εγινε πολεμος. πρεπει να εριξαν σε 2-3 καρτερια τουλαχιστον 5-7 κουτια φυσιγγια. δεν ξερω βεβαια τι επιασαν. πολυς κοσμος σημερα και τα πουλια ψηλωμενα. αυριο το μενου εχει τσιχλες λεμονατες καθως ηδη ειναι αρκετες και φωναζει η κυρια του σπιτιου οτι εχει θεμα στον καταψυκτη. γυναικες ρε φιλε. δεν μπορεις να τις βρεις με τιποτα
απ την αρχη των μπασιματων εχει απογευματινα εδω. τωρα μ αυτο τον καιρο δεν ξερω αν τα πουλια θα μεινουνΑρχισε να πιανει πουλακια η Κρητη? Ωραια!!!! Ερχεται η σειρα μας.... .shoot.
το πιθανοτερο ναι. περιμενω και το γιαννη να μου πει τι θα κανειΘα μεινουν. Αυριο θα ανεβεις;
Φιλε Βικτορα και σε μας μπηκαν πουλια...αλλα οχι για να κανεις αριθμους... 5-6 γενικως αντε καμια ντουζινα σε κανενα πονηρο σημειο....εγω μιλω για πουλια!!!!! Να γινετε παιχνιδι των 20 και βαλε....τις περιμενουμε παντως με ανοιχτες τις αγκαλες!!!!Πουλακια εχει η Κρητη εδω και 3 βδομαδες τουλαχιστον
μπραβο ρε χαρη. εγω γιατι ειμαι ακομα εδω και οχι εκει?????Πρωινό περπατητό..γενικά δεν είχε πολλά πουλιά,αλλά ήμουν πολύ αποτελεσματικός σήμερα!! Αν δεν είχα το επανιελάκι μου δεν θα σήκωνα,ούτε τις μισές..έμπαινε σε κάθε πυκνό και τις ξεπέταγε.Χώρια οτι τις βρήκε όλες εκτός μια που στάλισε σε ψηλό δέντρο κ έμεινε εκεί. http://imgur.com/3rytLP9
Μιαμιση ωρίτσα με το πατέρα μου το πρωι μιας και είχαμε κάτι δουλειές..
Κ μια τσίχλα ακόμη,κοντά στο αμάξι ήρθε μαζί μας!
imagur
Με τέτοιο Νοτιά πως να μπούνε πουλιά ρε Τάσο...2-3 τσίχλες είδα μονο κ αυτές απο μακριά..
Έκανα κ περπατητο μια γύρα αλλά δεν πέταγε σπουργίτι..Τέρμα τα μπασιματα για μένα φέτος..Ποιο μετά περπατητο γιατί πολύ νωρίς ακόμα..
Ελπίζω να έχει πουλιά φέτος μπας κ δουλέψουν λίγο τα απογευματινα γιατί αλλιώς καρτεριτζιδικη τουφεκια δεν πρόκειται να κάνω..
Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες Σπύρο..Αλλά 5-6 τουφεκιες πίστευα ότι θα τις εκανα..Με τέτοιο Νοτιά πως να μπούνε πουλιά ρε Τάσο...
16 κιχλόνια και 2 σιταρήθρες... μια χαρά ψησταριά έβγαλες Γιάννη!!!!3ωρο περπατητο.11:00' στο σπιτι.Για την εποχη,καλα ηταν.Το πρωι,υγρασια καργα και τα φυσιγγια(ΜΒ),δεν πηγαιναν μια.
Τα πουλια, οπως ηταν αναμενομενο,μεσα στ'αμπελια.
Απο την 09:00' και μετα,ζεστη,ιδρωτας και τα φυσιγγια....πηγαιναν!
Ο Γιαννης ομως, πηγαινε για το αυτοκινητο!
Για την ιστορια,16 τσιχλες,2 σιταρηθρες,κανενα κοτσυφι και μια χαμενη που κακως την τουφεκισα εκει που περναγε.
Η centro(παραδοξως),καμια εμπλοκη!
Βοιωτια.
Στις επαλξεις ηταν ο αρκουδακος!!!16 κιχλόνια και 2 σιταρήθρες... μια χαρά ψησταριά έβγαλες Γιάννη!!!!
Κρατάνε ακόμα τ' αμπέλια τσαμπιά και πέφτουν για φαΐ, κει μέσα?.xm.
Μάλλον πρέπει να αλλάξεις λίγο τη ''μαγεριά'', γιατί η ΜΒ είναι αρκετά ανεκτική στην υγρασία...ετσι να κάνω και λίγο μάθημα στο δάσκαλο ή για να το πω και αλλιώς ''έλα πάππου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφα σου''...
* Τον υπναρά που έχεις στο avatar, τον πήρες μαζί ή τον άφησες σπίτι να χουζουρεύει και να γυρνάει με ρόμπα και παντόφλες...![]()