Αγια ισπανικο 3,1καταπληκτικες ντουφεκιες βγάζει φίλε.Μπραβο ειστε ωραιοι..
Ποιο πλαγιοκαννο έχει Φώτη?
Αγια ισπανικο 3,1καταπληκτικες ντουφεκιες βγάζει φίλε.Μπραβο ειστε ωραιοι..
Ποιο πλαγιοκαννο έχει Φώτη?
Εκανεσ δυο λαθη 1 Αυτο το σεταπ θελει cx2000. 2 έπρεπε να αφήσεισ την cetro σπιτι και να παρεισ την γρια 302.NOBEL SPORT T2-686-1,70Χ33-Ζ2Μ21-57,5-ΒΝ2.
Βαθος ρελιου 1.8mm
Δικιο εχεις!Εκανεσ δυο λαθη 1 Αυτο το σεταπ θελει cx2000. 2 έπρεπε να αφήσεισ την cetro σπιτι και να παρεισ την γρια 302.![]()
Ασε τους λαγους και ξεκινα την τσιχλες ειπαμε...σημερα κατι κινηθηκε οντως...οχι πολλα πραγματα ομως, εκει που ημουν δηλαδη! Πηρα 10 πουλακια αν και πιστευω πως τα καλυτερα ερχονται για φετος!!!!Σημερα πριν το αυτοκινητο εριξα κατ εξαίρεση σε ενα θυληκο κοτσιφα που εχει χρονια να παίξω μιας κ τσίχλες κυνηγω μονο απο γεναρη φλεβαρη κ δεν πιάνουν συχνα στα μερη μου μαυρα.
Ολο γυρω καθαρό επεσε σττο μοναδικό πυκνο βατο του σημειου.
Μπηκα μεσα αλλα που να βρεθει σε δυο μετρα υψος πυκνουρα.
Πολυ πραμα σημερα παντως.
Χαρα στους τδιχλαδες.
S4 .... Lambro Direct 32Ευριπιδη το σφαξα.
Εχει διβασικη 1.43γρ, καψουλι 686, μισοταπα gualandi και αναποδο διασπορεα.
Το εχω το οπλο και ξερω Φωτη...Αγια ισπανικο 3,1καταπληκτικες ντουφεκιες βγάζει φίλε.
Στελιο σε συμβουλευω να σταματησεις εδω .... ξεχνας οτι εγινε και παρτο απ' την αρχη ...γιατι νομιζω σε εχει παρει απο κατω και με τετοια ψυχολογια δεν θσ μπορεις να σταυρωνεις πουπουλο....Απ' ότι βλέπω, όλος ο κόσμος γέμισε τσίχλες φέτος ... και μόνο στο χωριό μου ήρθαν πάλι ελάχιστες! Η γκαντεμιά και η κατσιποδιά μου συνεχίστηκαν κι αυτό το σ/κ. Πήγα 2 απογευματινά, παρασκευή και σάββατο, ζήτημα αν είδα να περάσουνε 10-15, όλες μετά τις 5.15', τουφέκισα 4 την κάθε φορά, χωρίς τελικά να πάρω ούτε πούπουλο. Τουφεκιές απελπισίας σε πουλιά που σε άλλες (φυσιολογικές) περιπτώσεις ίσως να μην δοκίμαζα καν να τουφεκίσω. Εκτός από τα λιγοστά πουλιά, συνέβησαν κι άλλα μικροαπρόοπτα, που βαριέμαι τώρα να τα εξιστορώ, που μου σπάσανε τα νεύρα και μου χαλάσαν τη διάθεση ... ....Τι να πω, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια ....... Δεν πάει άλλο ....![]()
![]()
![]()
S4 .... Lambro Direct 32................ ??????????????
Ηρέμησε Στέλιο...θέμα ψυχολογίας είναι...Απ' ότι βλέπω, όλος ο κόσμος γέμισε τσίχλες φέτος ... και μόνο στο χωριό μου ήρθαν πάλι ελάχιστες! Η γκαντεμιά και η κατσιποδιά μου συνεχίστηκαν κι αυτό το σ/κ. Πήγα 2 απογευματινά, παρασκευή και σάββατο, ζήτημα αν είδα να περάσουνε 10-15, όλες μετά τις 5.15', τουφέκισα 4 την κάθε φορά, χωρίς τελικά να πάρω ούτε πούπουλο. Τουφεκιές απελπισίας σε πουλιά που σε άλλες (φυσιολογικές) περιπτώσεις ίσως να μην δοκίμαζα καν να τουφεκίσω. Εκτός από τα λιγοστά πουλιά, συνέβησαν κι άλλα μικροαπρόοπτα, που βαριέμαι τώρα να τα εξιστορώ, που μου σπάσανε τα νεύρα και μου χαλάσαν τη διάθεση ... ....Τι να πω, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια ....... Δεν πάει άλλο ....![]()
![]()
![]()
Απ' ότι βλέπω, όλος ο κόσμος γέμισε τσίχλες φέτος ... και μόνο στο χωριό μου ήρθαν πάλι ελάχιστες! Η γκαντεμιά και η κατσιποδιά μου συνεχίστηκαν κι αυτό το σ/κ. Πήγα 2 απογευματινά, παρασκευή και σάββατο, ζήτημα αν είδα να περάσουνε 10-15, όλες μετά τις 5.15', τουφέκισα 4 την κάθε φορά, χωρίς τελικά να πάρω ούτε πούπουλο. Τουφεκιές απελπισίας σε πουλιά που σε άλλες (φυσιολογικές) περιπτώσεις ίσως να μην δοκίμαζα καν να τουφεκίσω. Εκτός από τα λιγοστά πουλιά, συνέβησαν κι άλλα μικροαπρόοπτα, που βαριέμαι τώρα να τα εξιστορώ, που μου σπάσανε τα νεύρα και μου χαλάσαν τη διάθεση ... ....Τι να πω, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια ....... Δεν πάει άλλο ....![]()
![]()
![]()
κι εγω το λεω αλλα ας ελπισουμε οτι θα μεινουνΜε τον κωλοκαιρο που επικρατει τα πουλια θα φυγουν μαγκες..μπορει να μπηκαν πολλα αλλα αν δεν βρεξει παμε για μετρια προς κακη χρονια
Να παει και το σωμα!!Το σωμα στο σπιτι, το μυαλο στο απογευματινο καρτερι. Τυχεροι οσοι ειναι κει
Για κανε μια περιγραφη της αβαριας,Χαρη.επίσης χθες κ σήμερα τουφεκούσα με ραγισμένη ( αγνωστο πως) πάπια! Να δω αν φτιάχνει
Δεν προλαβαινει. Σχολαω στις 4μιση και θελω και κανα 40λεπτο να παω. Ακομα και αν κραταγα τα συμπραγκαλα μαζι για ενα καρτερι του 20λεπτου δε παω...Να παει και το σωμα!!![]()