Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, ΒΑ Αττική λίγα πράγματα, περίπου όπως χθές, μέχρι τις 8 έπαιζαν κάποια πουλιά, μετά ηρέμησαν πολύ τα πράγματα. Είδα και 2 κοπαδάκια φάσες απο 5-6 πουλιά και μόλις έφτασα σπίτι είδα και ένα μεγάλο κοπάδι, καμιά 150 πουλιά να περνάει μακριά.
Η ημέρα αποδείχθηκε χαμηλότερη των προσδοκιών πάντως.

Λιγοστα πραματα σημερα, αν και το πρωι εμοιαζε υποσχομενο πολλα. Λιγες πιασμενες, λιγες μπηκαν, λιγες ηρθαν μαζι μου. Μερικες αδικαιολογητες αστοχιες σε πουλια με αυτοκτονικες τασεις μου επαιξαν λιγο τα νευρα, και εντελει καταφερα να ριξω 3 πολυ ψηλωμενες τσιχλες που κανονικα δεν ριχνω, βρισκοντας ομως τις 2. Tα φυσιγγια του Γιαννη εκαναν παλι το θαυματακι τους στην μια τσιχλα που δε βρηκα, το κλασσικο ΜB του χειμωνα εκανε επισης το θαυμα του στις αλλες δυο, αυτη τη φορα ομως κλεισμενο με τριτο σταδιο.

Το κακο ειναι πως σε ενα καρτερι οπως αυτο, αν ενας δεν σεβεται τους αλλους, χαλαει για ολους. Ενας, κατα τα αλλα συμπαθητικοτατος και ευγενικος ανθρωπος, εριχνε πουλια που ερχονταν πανω στον αλλο της παρεας μου, χαλωντας το καρτερι του, και φυσικα την καλη διαθεση του. Συμβαινουν αυτα βεβαια, αλλα καλο ειναι να προσεχουμε.

Καλημέρες σύντροφοι.
Πίστευα ότι θα είναι καλύτερη η μέρα σήμερα από την χθεσινή όμως δυστυχώς..
Ελάχιστα πουλια έπαιξαν κ αυτά ψηλωμενα..τρεις τουφεκιες έριξα χωρίς αποτέλεσμα..
Ειδα τρία κοπαδακια φασσες κ δυο μονες..Άλλα θέλει ένα τόνο τύχη..

Μεγαλες προσδοκιες, φοβερο μπασιμο απο βραδυς αλλα αισθητα λιγοτερο απο χθες και τα πουλια παλι στα υψη. Πηρα 9 πουλια (1κοτσυφι) στο χερι, 1 ψαρονι ενω ειχα και 4 χαμενες. Ειχα και ενα χρονικο διαστημα απο μιση ωρα που ημουν πολυ αστοχος. Απο τα ντοπια φυσιγγια που δοκιμασα καλα τα predator 30 γρ και καταπληκτικα τα Supersport 28 γρ μετα τις 9 που τα δοκιμασα.

Παραδοξος σήμερα ηταν πολυ καλύτερη ημέρα για εμάς από χθες... ευτυχώς έκοβε ο αέρας αρκετα αλλά και πάλι κάποια ψιλωμενα με την φορά τα κολλαγε στα κυπαρίσσια που χα 30 μέτρα πίσω μου.
Είδα αρκετες γερακοτσιχλες κοπάδια ψιλά και 4-5 μικρά κοπάδια φασσες.

Παραδοξος σήμερα ηταν πολυ καλύτερη ημέρα για εμάς από χθες... ευτυχώς έκοβε ο αέρας αρκετα αλλά και πάλι κάποια ψιλωμενα με την φορά τα κολλαγε στα κυπαρίσσια που χα 30 μέτρα πίσω μου.

Μπραβο Τολη!!! .congrats.

Καλημέρα λίγα πουλιά σήμερα.. 6 στον σάκο.. Δοκίμασα τα classica 32gr 8ari ..και τα 6 στα 30+ μέτρα.. Πρωτη φορά.. Ίσως έπρεπε τελικά να πειραματιστω αρκετά με τα φυσεκια για να δω αλλαγές..

Τα Classica ειναι πολυ καλα, αλλα λογω περιεργου βυσματος στις κοντινες θα εχεις θεμα. Τα συγκεκριμενα θεριζουν στις μακρινες ομως.

Το αγαπημένο μου φυσίγγι στα 32γρ νο8. Μέχρι και φάσσα έχω κατεβάσει με αυτό σε μακρινή απόσταση.
Τσιμπάει λίγο η τιμή και δεν το ρίχνω όπου να ναι. Αν μυριστώ όμως ότι έχει πουλιά τα ρίχνω δίχως αύριο. :)

Απο τα ντοπια φυσιγγια που δοκιμασα καλα τα predator 30 γρ και καταπληκτικα τα Supersport 28 γρ μετα τις 9 που τα δοκιμασα.
Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα..:)
Αν δεν ξέρει ο κατασκευαστής να φτιάξει ένα φυσίγγι που να ταιριάζει στις κλιματολογικές συνθήκες του τοπου του τότε άστα να πάνε...smashfrak.

Το αγαπημένο μου φυσίγγι στα 32γρ νο8. Μέχρι και φάσσα έχω κατεβάσει με αυτό σε μακρινή απόσταση.
Τσιμπάει λίγο η τιμή και δεν το ρίχνω όπου να ναι. Αν μυριστώ όμως ότι έχει πουλιά τα ρίχνω δίχως αύριο. :)
7.50 έχει εδώ κάτω.. Αλλά άξιζε τον κόπο...

ΩΡΑΙΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ !!! .congrats. Και το V3 ... μαύρος θάνατος !!! .well done.
Το τσοκάκι δεν το καλοδιακρίνω στη φωτό, αλλά φαίνεται να πρασινίζει, το ANACONDA είναι ;;; .xm. ... ή BRAIN ;;;

Status
Not open for further replies.
Back