Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χεραιτω τους συναγωνιστές. Καλουτσικο μπασιμο σήμερα, κατώτερο όμως των προσδοκιών, βάσει των πουλιών που έμπαιναν από βραδύς. Ψηλωμενα τα πουλιά και αρκετά κοτσύφια σήμερα. Τελικά κατάφερα 7 κιχλες, 3 κοτσύφια και δυστυχώς 3πουλια δεν τα βρήκα, τα δύο μάλιστα σκαλωμένα. Δύσκολη μέρα και για τα φυσίγγια λόγω υψηλής υγρασίας αλλά τα ντόπια στάθηκαν στο ύψος τους. Έχασα και 3-4 αχαστα μάλλον από υπερβολική σιγουριά. Όλα αυτά μέχρι της 09:30 κοντά γιατί μετά εβγαλα τα σκυλακια.
image sharing

Αλλιώς τα φανταζόμασταν τα πράγματα κάτω από το όρος Δίρφυς, σήμερα....
Ο μεζές βγήκε μεν αλλά η όρεξη δεν κόπηκε.....περισσότερα τα πουλιά από τις προηγούμενες μέρες αλλά σαφώς ψηλότερα....πάντως πολύ λίγα έδιναν την εντύπωση ότι έψαχναν μέρος "να πιάσουν".....

τα RIO 20 κένταγαν σήμερα !

14729089_10154163551126799_7836752343558475300_n.jpg

Μπραβο ρε σε ολα τα παιδια για τα αποτελεσματα!Εγω χθες που ειχα βαρδια τις ακουγα κατα τις 5 το πρωι και περναγαν.περιοχη σκαραμαγκα...θα περασω καμια μερα το οπλο μεσα στον ναυσταθμο και θα κανω καρτερι..sarcastic.

Ευβοια σημερα τζιφος...
Οπως τα λες.Εδω σε μας πολυ λιγα κοπαδακια των 5-6 πουλιων επαιξαν μετα τις 8μιση μεχρι τις 9.Ειδα και 2 τσαρτσαρες.Την νυφη πληρωσε μια κουρουνα που περασε απο πανω μου προκλητικοτατα.sarcastic.

αραδοξος σήμερα ηταν πολυ καλύτερη ημέρα για εμάς από χθες... ευτυχώς έκοβε ο αέρας αρκετα αλλά και πάλι κάποια ψιλωμενα με την φορά τα κολλαγε στα κυπαρίσσια που χα 30 μέτρα πίσω μου.
Είδα αρκετες γερακοτσιχλες κοπάδια ψιλά και 4-5 μικρά κοπάδια φασσες.
Σαλαμινα Τολη?

Μπράβο Παυλο, σε βλέπω να λανσάρεις νέα μόδα στα κολιέ.............sarcastic.
Πάντως το μάτι πάει με τη μία στη "γαλάζια".asking.

θα με ακολούθαγε και το ταίρι της που έκανε βόλτες ,αλλά ένας που είχα στα αριστερά μου ,με το που το είδε έκανε σαν παλαβός και μου το χάλασε λίγο πριν το μπαμ :mad:

Σημερα πολες αστοχιες , παρολα αυτα 21 πουλακια με ακολουθησαν. Τα μπουλουκια με τις φασσες εκαναν παρτι. Στην Ηπιρο πρεπει να τις εκαψαν σημερα!!!!
εμ αφου θες να το παιξεις long range και ριχνεις με γαλοπουλοτσοκ!!

Status
Not open for further replies.
Back