Τους το λέω αλλά λες να πηγαίνουν στη Θάσο;Τα στελνεις που τα στελνεις, να τους λες και το ονομα μου...
Μπράβο Παυλο, σε βλέπω να λανσάρεις νέα μόδα στα κολιέ............τα RIO 20 κένταγαν σήμερα !
![]()
Χρήστο σε μένα να στείλεις καμιά φάσσαΡε μάγκες πείτε και κανένα ευχαριστώ που σας τα στέλνω κάτω...![]()
Οπως τα λες.Εδω σε μας πολυ λιγα κοπαδακια των 5-6 πουλιων επαιξαν μετα τις 8μιση μεχρι τις 9.Ειδα και 2 τσαρτσαρες.Την νυφη πληρωσε μια κουρουνα που περασε απο πανω μου προκλητικοταταΕυβοια σημερα τζιφος...
Εγινε φιλε! Απο Παρασκευη να εισαι ετοιμος!Χρήστο σε μένα να στείλεις καμιά φάσσα![]()
Ε ε ε ε Κωστα, κατω τα χερια απο τις φασσες...αντε ΄καμια΄ γινετε .buy., τις υπολοιπες στειλτε τις προς τα δαΧρήστο σε μένα να στείλεις καμιά φάσσα![]()
Σαλαμινα Τολη?αραδοξος σήμερα ηταν πολυ καλύτερη ημέρα για εμάς από χθες... ευτυχώς έκοβε ο αέρας αρκετα αλλά και πάλι κάποια ψιλωμενα με την φορά τα κολλαγε στα κυπαρίσσια που χα 30 μέτρα πίσω μου.
Είδα αρκετες γερακοτσιχλες κοπάδια ψιλά και 4-5 μικρά κοπάδια φασσες.
Μπράβο Παυλο, σε βλέπω να λανσάρεις νέα μόδα στα κολιέ............
Πάντως το μάτι πάει με τη μία στη "γαλάζια".asking.
Θοδωρη, αν ηταν Σαλαμινα αυτες ...θα μου ειχαν κανει αγαλμα αχαχαχχα!! Καπανδριτη ειναιΣαλαμινα Τολη?
εμ αφου θες να το παιξεις long range και ριχνεις με γαλοπουλοτσοκ!!Σημερα πολες αστοχιες , παρολα αυτα 21 πουλακια με ακολουθησαν. Τα μπουλουκια με τις φασσες εκαναν παρτι. Στην Ηπιρο πρεπει να τις εκαψαν σημερα!!!!