Δεν επαιξαν πολλες αργυρη ηταν παρα πολυ μετριο μπασιμο,αυριο λογικα θα γινει πολεμοοοοςΜην ειμαστε και πλεονεκτες, δηλ ποσες ηθελες να κανεις ?.....θα σε πιασει η αγρονομια..![]()
Δεν επαιξαν πολλες αργυρη ηταν παρα πολυ μετριο μπασιμο,αυριο λογικα θα γινει πολεμοοοοςΜην ειμαστε και πλεονεκτες, δηλ ποσες ηθελες να κανεις ?.....θα σε πιασει η αγρονομια..![]()
Παύλε θα ήθελες να μας γράψεις ορισμένα πράγματα για το εν λόγω τσοκ στο τόπικ που μόλις δημιούργησα;
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΤΣΟΚ-choke-Παρουσιάσεις-–-Κριτικές-–-Εντυπώσεις.722/
Εννοείται πως θα περιμένουμε από όλους τους φίλους του φόρουμ να μας γράψουν και τις δικές τους απόψεις για οποιοδήποτε τσοκ
Θοδωρη το μερος ειναι οντως πολυ δυσκολο...με ενα σκυλακι ομως μια χαρα θα εισαι!!!
Ωραίος Τάσο!!!Καλημέρα σε όλους!
Είχε κάτι πουλάκια σήμερα αν και τα περισσότερα ψηλωμενα.Χτυπησα 5 και έχασα κ μια λαβωμένη..
Lambro tordo 30gr ν8 πρώτη φορά δοκιμή κ έμεινα ευχαριστημένος,Αν κ νωρίς το πρωί πριν βγει ο ήλιος μου έδειξαν κάποια αδυναμία.Αργότερα όμως τα πουλιά ξερα.
free upload image
Από 9 ο καθένας...Mετα τη χθεσινοβραδινή βροχή η μέρα σήμερα ζέστη και υγρή θύμιζε περάσματα Σεπτέμβρη. Από βραδύς Ακουγόταν τσίχλες αλλά επιτέλους και κοτσύφια. Το σημερινό κυνήγι παρέα με skyfall και venetatos στην νότια Κέρκυρα. Καλό μπάσιμο από τσίχλες αλλά και κοτσύφια όλα τα πουλιά ψηλά και στα όρια του βεληνεκούς. Σύνολο 27 πουλιά στο χέρι όλα με μακρινές τουφεκιές. Πολύ καλές εντυπώσεις από το blackbore 0.680 στα υπερβολικά ψηλωμενα πουλιά. Το Τσόκ δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λάθος.
%5BIMG%5Dhttp://i64.tinypic.com/fxvz4n.jpg%5B/IMG%5D
Ωραίος Τόλη!
Παυλο για δοκίμασε και κάνα ντόπιο φυσηγγακι........
Σε συνδυασμό με τα σφιχτά τσοκ που χρησιμοποιείς...Για ριξε ιδεα για ζεστη και φουλ υγραςια οπως τωρα
Σωστός!!!Το κόκκινο ειναι ποιο χειμωνιάτικο, εχει μεγαλύτερη ανακρουση αλλά υποφερτη. Τωρα για πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες οι γνώστες της ιδιογομωσης ολο και καποιο θα εχουν σφάξει......το κοκκινο ειναι με 34γρ..με α1 το phoinix με 32 με granular.
Σπυρο ακριβως αυτες τις δυο μαρκες ψωνισα στα 6 € εκαστο. Αν τα χρησιμοποιεις γραψε εντυπωσεις. Ο Μακης ο Ζωχιος μου ειπε πως ειναι πολυ γρηγοραΣε συνδυασμό με τα σφιχτά τσοκ που χρησιμοποιείς...
Predator 30γρ F2X28-No 7,5 το πρωί...
Predator 30γρ F2X28-No 8,5 ή Supersport 28γρ. F2X28- No 8 μόλις ανέβει ο ήλιος...
Τα Predator έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο Παύλο...Σπυρο ακριβως αυτες τις δυο μαρκες ψωνισα στα 6 € εκαστο. Αν τα χρησιμοποιεις γραψε εντυπωσεις. ΟμΜακης ο Ζωχιος μου ειπε πως ειναι πολυ γρηγορα
Toλι αυριο θα εχετε πολυ λιγοτερη υγρασια, γυρω στο 80%. Εμεις οπως καθε μερα κατοσταραΩριωνα, δυστυχώς σε κανένα ακομη μιας και σήμερα ή ημέρα είχε σχεδόν 100% υγρασία και με ότι ριξαμε δύο άτομα ....πέτρες ξεπουπουλιασματα και τα πουλιά έπεφταν με την 2-3 μες τα αίματα
Έχω πάρει NSI sipe, cheddite tordo & rc 32 ....πουλιά ναχει να κάνω δοκιμέςToλι αυριο θα εχετε πολυ λιγοτερη υγρασια, γυρω στο 80%. Εμεις οπως καθε μερα κατοσταρα
πλακα πλακα μπασιμο κοτσιφα δεν εχω δει ποτε :/Εντονες οι ηχητικες αποδειξεις μπασιματος αυτη τη στιγμη στον σκοτεινο ουρανο απο τσιχλες και κοτσυφια. Αντε να σε πιασει υπνος τωρα
Γιωργη ο μπασιματιαρης κοτσυφας κανει αυτο το μακροσυρτο ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ οταν περναει.Ακουγεται πολυ καθαρα και τη νυχταπλακα πλακα μπασιμο κοτσιφα δεν εχω δει ποτε :/
Παυλο δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ απ την αναμονή αχαχα, δυστυχώς εδώ αττική έχει πολύ αέρα 5αρι γεμάτοΕντονες οι ηχητικες αποδειξεις μπασιματος αυτη τη στιγμη στον σκοτεινο ουρανο απο τσιχλες και κοτσυφια. Αντε να σε πιασει υπνος τωρα
Παυλο δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ απ την αναμονή αχαχα, δυστυχώς εδώ αττική έχει πολύ αέρα 5αρι γεμάτο