Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειδατε ρε παιδια που τα φωναζουμε,ενω ειστε ιδιογομωτες καλοι, επιμενετε για gm3 και οποιαδηποτε αλλη μονοβασικη υπερ της υγρασιας,αυτο ομως δυστυχως δεν γινεται!!περα απο sipe και s4 η μονη που παει ακομα στην υγρασια ειναι η mb32 και η mb36.Δοξα το θεο η mb 32 που δουλευω χρονια δεν με εχει κρεμασει σε κανεναν καιρο,ακομα και με 100% υγρασια,παντα στο κυνηγι με υγρασιομετρο!!;) Χωρις παρεξηγηση φιλε Ηλια.Συγνωμη για το off topic.
Επίσης λίγο off topic....ΑΛΛΑ οι πολεμικές πυριτιδες από ότι ξέρω είναι μόνοβασικες....εμμμ γιατί δεν έχουν θέμα υγρασίας;;;; Ακόμα και οι εξειδικευμένες για σκοπευτές...ίδιες είναι...εεε πως είναι σταθερές αυτές βρε παιδιά,και εμείς ψαχνομαστε για τα 35 μετρα

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα
Άρη
Ευχαριστούμε πολύ και κυρίως όσοι δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε αυτη την περίοδο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Και ένας απο τους χειρότερους ειναι η ανεργία και η ανέχεια που δεν επιτρέπει σε πολλούς φίλους να βγάλουν άδεια.

Τα "καλα ντουφεκια" του forum, τα υπεροχα video που φτιαχνετε, οι ομορφες αφηγησεις σας αλλα ακομα πιο πολυ οι ατοφιες, γνησιες και γεματες ειλικρινεια περιγραφες του Τεο και του Αργυρη πραγματικα μου φτιαχνουν το βραδυ. Ας φροντισουμε ολοι, οσο μπορει ο καθενας, να διατηρησουμε την πολυ ομορφη εικονα που ολοι μαζι φτιαξαμε.
Καλο σας βραδυ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!

Τα "καλα ντουφεκια" του forum, τα υπεροχα video που φτιαχνετε, οι ομορφες αφηγησεις σας αλλα ακομα πιο πολυ οι ατοφιες, γνησιες και γεματες
ειλικρινεια περιγραφες του Τεο και του Αργυρη πραγματικα μου φτιαχνουν το βραδυ. Ας φροντισουμε ολοι, οσο μπορει ο καθενας, να διατηρησουμε
την πολυ ομορφη εικονα που ολοι μαζι φτιαξαμε.
.congrats..congrats.

Αύριο θα τις τουφεκαω κανονικά
Για μια ακόμα φορά η παροιμία επιβεβαιωθηκε,Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις..Αφαντα τα πουλιά σήμερα εκτός από δυο που πέρασαν σαν σαΐτες το ξημέρωμα..Ο δυνατος βοριάς που έπιασε από χτες το βραδυ, δεν βοήθησε καθολου..Αν ήταν βοριαδάκι ίσως κάτι να γινόταν..

Η χειρότερη μέρα από πλευράς μπασιματος φέτος. Ελάχιστα πουλιά και αυτά σε απλησίαστα ύψη. Κατάφερα 4 ενώ είχα και 2 χαμένες. Τίποτα από κοτσύφια ακόμη και μόνο ένα κοπάδσκι από 5 φασσες έκοψε τη μονοτονία. Ο καιρός μάλλον μας κλείνει μέσα 3 μέρες εδώ, από Κυριακή ελπίζουμε πάλι σε μπασίματα

Φιλος που πηγε το πρωι μου πε για ελαχιστα πουλια, και πολυ λιγες πρωινες πιασμενες. Το καλο με αυτον το καιρο ειναι το οτι τα πουλια χαμηλωνουν. Αλλα οπως λεει και ο Γιωργης, αφηστε να χειμωνιασει, να βρεξει, κανει καλο σε ολα.

Περιμέναμε κι εμεις περισσότερα πράγματα με τον ωραίο καιρό που είχε αλλά μπάσιμο δεν είδαμε εκτός απο 3 δεντρότσιχλες κι αυτάς ψηλά. Σε αντίθεση με την χθεσινή μεγάλη αστοχία σήμερα είχα ευστοχία 100%. Κατάφερα 4 τσιχλάκια αλλά η μια έπεσε πολύ μακριά σε πυκνό μέρος. Πήραμε με το Χρήστο απο 3 στο χέρι και όλα καλά κι ωραία. Ξεκούραση τώρα μέχρι να περάσει ο βροχερός καιρός και να ξαναφανούν τα πουλάκια απο Κέρκυρα μεριά.;):p

Kαλησπέρα παιδια ,σήμερα εζησα ενα απο τα καλύτερα περάσματα τσίχλας των τελευταίων χρονων ,και αυτο έγινε στο μέρος που την Πέμπτη πήρα τον π@@λο.
Μιλάμε παλι για Κεντρική Ευβοια τα πουλια ξεκίνησαν απο τις 0730 και περνουσαν ασταματητα σχεδόν εως τις 1000.Ξεκίνησα με 4 αστρα αλλα πολυ γρήγορα πηγα στα 2 και στον ασσο ,τα κοπάδια περνούσαν πιο πανω απο το οριο και διάλεγα τις πιο κοντινες ο Θεος να τις κάνει κοντινές,κατάφερα να βαλω στην τσάντα πανω απο 10 με καταπληκτικές μακρινες ντουφεκιες στα όρια αλλα ταυτόχρονα τραυμάτισα πάνω απο 15 πουλια που δυστυχως λογω ύψους και φόρας έπεφταν καμια 80αρια μέτρα πίσω μου εκει που αρχιζε το πυκνό.Σκύλος δεν υπηρχε δυστυχώς και η απώλεια τόσων πουλιών μου χάλασε την εξαιρετική κατα τα άλλα κυνηγετική μέρα .

Επιβεβαιωνω κι εγω.
Παρ ολο που ειχαμε προβληματα με τα φυσιγγια με πουλια ματωμενα και κοψοφτερα τεσσερα ατομα, αλλοι στο οριο αλλοι κοντα σε αυτο.
Στην πισω ραχη δε που προφανως ειχε "συμφωνικη ορχηστρα" δεν σταματησαν να βαρανε
Πραγματικα ειχα χρονια να δω τετοιο μπασιμο, στην περιοχη αυτη.

Σημερα νοτια Κερκυρα τρελο μπασημο.απο ολες τις τρυπες.Με βηδωμενο μονημα το ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΛΟΝΓΚ.Στον μαυρο πηρα 20 στο χερι και ενα χαμενο. Ελαφρη προβλημα σημερα με τα φησηγκια.Απο 8.30 και μετα το Α1 1,63χ32 χ688 για καπιο λογω εκλασε και με εσωσον οι κεντρικες τουφεκιες και το ΣΠΡΙΝΓΚΕΡ ΜΟΥ.Ουτε και το gm3 1,52x32x688 Moy αρεσε σημερα. Απο τα χειρ. κληματα της Ελλαδας εχουμε στο ΝΗσι.Απο αυριο εχει sipe 1,45x32xsx2000.Τερμα τα παιχνιδια.sarcastic.Το οπλο μετα τον κονο μεταμορφοθηκε.!!!
Εγω θα κατεβαζα 1gr σκαγια στις μονοβασικες και θα προσαρμοζα βυσμα με την πυριτιδα ως εχει.

Status
Not open for further replies.
Back